Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

На Овчарица не калве
Модератор: Paublo_Eskobar
На Овчарица не калве
На Овчарица не ходете през деня, нищо няма да хванете само ще си дадете паричките.
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колкото за информацияа му ! тя си е много ценна !
какво по хубаво от актуална информация за Овчарица
едва ли има толкова скъп водоем
)) един път че е далече / за много от колегите /и второ че валатите там са нещо обикновенно и особено болезнени при високите вече такси 
така че нека просто му благодарим за информацията !
какво по хубаво от актуална информация за Овчарица
едва ли има толкова скъп водоем

така че нека просто му благодарим за информацията !
то и нощем не кълве....еба ти и резила преживях от пътък до неделя..и нощем и денем...на какво ли не пробвахме!?!!!
и на първи скендер бяхме, добре че имаше пиене......шъ зема да пусна един репортаж, щото имаше интересни моменти, въпреки капото
и на първи скендер бяхме, добре че имаше пиене......шъ зема да пусна един репортаж, щото имаше интересни моменти, въпреки капото

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

утре го пускам със снимки, но ето и най-забвния улов от 2.02.
[img][img]http://i261.photobucket.com/albums/ii46/ckapa/008.jpg[/img][/img]
[img][img]http://i261.photobucket.com/albums/ii46/ckapa/008.jpg[/img][/img]
Джоко Росич

Джоко Росич

в интерес на истината търсихме основно бяла риба на рибка, туистери и воблери, иначе наистина излизаха епизодични шаранчета на плувка !Аз лично очаквах повечко и по-едър костур, поне!snegk написа:Аз мисля,че кълве,но трябва да се намери правелния начин и стръв.
Но, както спомена колегата велчев62 "не се надявайте кой знае на какво" и то така си стана!
Джоко Росич

Джоко Росич

- велчев62
- ще става разбирач
Колега,обесни къде точно бяхте на първия скендер,вливат се 2 каналаckapa написа:то и нощем не кълве....еба ти и резила преживях от пътък до неделя..и нощем и денем...на какво ли не пробвахме!?!!!
А по точно на кой вливаш се канал,северния или южният
Начини на ловене,тоес на дъно или на плувка и на каква дистанция??
Питам,защото скоро ще заминавам пак
Вярно,че там днес ако кълве добре,утре се не знае
Моля,те разкажи по подробно!
-
- и господ не е толокова добър
За бялата риба си абсолютно прав.След нова година насам,бялата изчезна.Мои познати които оставих на язовира за първата вечер имаха само една около2кг.Аз хванах една 500гр.
Вал брат на тебе ли да обяснявам,като ти си ходил много повече от мен на този водоем.И все пак ще ти кажа за местата.Аз ловя между двата канала и винаги има удър.Може би там се сабира от течението храната и затова.Дрогото място беше до садките,но преди да сложат шамандурите.Следващото място е на дясно от каналите,на понтона,там излиза и доста бяла.Полужението е такова заради топлата вода,объркаха рибата.За големи шарани на малкото топло,но не е гаранция,че ще хванеш.
Вал брат на тебе ли да обяснявам,като ти си ходил много повече от мен на този водоем.И все пак ще ти кажа за местата.Аз ловя между двата канала и винаги има удър.Може би там се сабира от течението храната и затова.Дрогото място беше до садките,но преди да сложат шамандурите.Следващото място е на дясно от каналите,на понтона,там излиза и доста бяла.Полужението е такова заради топлата вода,объркаха рибата.За големи шарани на малкото топло,но не е гаранция,че ще хванеш.