Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Разходка до Donauinsel.
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Разходка до Donauinsel.
От горе написаното мога да си направя само един извод:
Махмурлук и риби са две далечни понятия
, при тебе има риба - няма пиячка. При нас като няма риба я заместваме с други занимания
.
Махмурлук и риби са две далечни понятия

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- barutchiata ©
- Администратор
antivik написа:От горе написаното мога да си направя само един извод:
Махмурлук и риби са две далечни понятия, при тебе има риба - няма пиячка. При нас като няма риба я заместваме с други занимания
![]()
.
Проблема е, че съм с колата и не оставам на нощен риболов, иначе бих се отвъртел с кеф. Ама за това си трябва и компания.

- barutchiata ©
- Администратор
На 9-ти се събудих към 7.00 часа и се обадих на колегата Ани да се разберем къде и кога ще се срещнем. Оказа се, че още не се е излюпил и е в леглото. Разбрахме се да се чуем след час, явно вчерашното слънце ни беше размътило мозъците. Пих кафе и посъбрах багажа и след час му звъннах , пича вече беше на местото и разгъвал въдиците. Включих на реактивна скорост и след 5 мин бях в колата и отцепих към най-близката бензиностанция. По пътя се сетих, че съм забравил половината неща, а обикновено като стане така почити бях сигурен какъв ще е завършека на деня.
Пристигам на местото няма грам место за паркиране, пълно с нудисти и по паркинга щъкат чепове и пичонки.
След 15-тина мин. бях вече при местото а Ани беше разпънал въдиците и ме чакаше. Разпънах въдиците и зачакахме големите риби. Бях взел статив за екшан камерата и го монтирах да снимам от разстояние, ама се оказа, че камерата не е заредена. След малко се сетих, че съм забравил телефона в колата и се върнах да го взема. Мдаа почна се, викам си!
Реших да презаредя, ама бях в закачка и скъсах линията. Връзване на нова линия зареждане. Слънцето започна да показва силата си а още беше рано, представаям си какво ще е около обед. Взех втората въдица, и тя в закачка, скъсах и таа линия. Пу да го ева.
Нова линия, зареждане и във водата. След малко първата въдица линията и тръгна на дясно без да свирят аванси и датчици. Засечка и една платика с размерите на джапанка за великан дойде до брега и тъкмо да я кепчосам се откачи и си замина. На следващото презареждане скъсах още веднъж, то тоя ден скъсах поне 7 пъти. Явно целих целенасочено камъните. Ани вика метни колко можеш на вътре и в дясно. Метнах и някой взе стръвта още във въздуха, дето се вика. Напъна беше доста силен и аванса свиреше без да спира. По едно време се успокои и започнах да докарвам рибата. Докарах я до брега, беше шаран около 70-80 см., и тъкмо да го кепна и той се откачи.
Такъв му бил късмета и моя също. Каръка си ме следваше сериозно. В ранния следобед в най- голямата жега Ани извади един хубавец 67 см.
По някое време и аз се записах с едно шаранче 53 см. фотнах го за цвят и си взехме довиждане.
Ето го и него.
Към 8.00 заса започнахме да събираме багажите, но явно бяхме закъсняли защото комарите бяха излезнали и ни хапеха безмилостно като допълнение на каръшкия ден.
Забравих да кажа, че и последните два монтажа останаха във водата. Има и такива дни какво да се прави, важното е, че бяхме до водата. Успех на всички и дано каръка да бяга от вас!
Пристигам на местото няма грам место за паркиране, пълно с нудисти и по паркинга щъкат чепове и пичонки.

По някое време и аз се записах с едно шаранче 53 см. фотнах го за цвят и си взехме довиждане.

Към 8.00 заса започнахме да събираме багажите, но явно бяхме закъсняли защото комарите бяха излезнали и ни хапеха безмилостно като допълнение на каръшкия ден.

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Баце в цивилният и професионалният си живот може и да не пипаш рулетка,но с тези рибоци ще си отмериш на воля
Хубави шарковци,имат хубави мустаци като кончита

- barutchiata ©
- Администратор
Красимир Атанасов написа:..........![]()
Австрийци са бате.

Иначе последния ден целих закачките много точно, просто бях най- добрия.
-
- вече хвърля и на тежко
Важното е да има занимавка