Разходка до Donauinsel.

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разходка до Donauinsel.

Мнение от antivik »

От горе написаното мога да си направя само един извод:
Махмурлук и риби са две далечни понятия :lol: , при тебе има риба - няма пиячка. При нас като няма риба я заместваме с други занимания :wink: :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

antivik написа:От горе написаното мога да си направя само един извод:
Махмурлук и риби са две далечни понятия :lol: , при тебе има риба - няма пиячка. При нас като няма риба я заместваме с други занимания :wink: :drinkers: .

Проблема е, че съм с колата и не оставам на нощен риболов, иначе бих се отвъртел с кеф. Ама за това си трябва и компания. :roll: :roll: :roll: Иначе след вчерашния каръшки ден имах въпиюща нужда от това.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

На 9-ти се събудих към 7.00 часа и се обадих на колегата Ани да се разберем къде и кога ще се срещнем. Оказа се, че още не се е излюпил и е в леглото. Разбрахме се да се чуем след час, явно вчерашното слънце ни беше размътило мозъците. Пих кафе и посъбрах багажа и след час му звъннах , пича вече беше на местото и разгъвал въдиците. Включих на реактивна скорост и след 5 мин бях в колата и отцепих към най-близката бензиностанция. По пътя се сетих, че съм забравил половината неща, а обикновено като стане така почити бях сигурен какъв ще е завършека на деня.
Пристигам на местото няма грам место за паркиране, пълно с нудисти и по паркинга щъкат чепове и пичонки. :lol: :lol: :lol: След 15-тина мин. бях вече при местото а Ани беше разпънал въдиците и ме чакаше. Разпънах въдиците и зачакахме големите риби. Бях взел статив за екшан камерата и го монтирах да снимам от разстояние, ама се оказа, че камерата не е заредена. След малко се сетих, че съм забравил телефона в колата и се върнах да го взема. Мдаа почна се, викам си! :twisted: :twisted: :twisted: Реших да презаредя, ама бях в закачка и скъсах линията. Връзване на нова линия зареждане. Слънцето започна да показва силата си а още беше рано, представаям си какво ще е около обед. Взех втората въдица, и тя в закачка, скъсах и таа линия. Пу да го ева. :evil: :evil: :evil: Нова линия, зареждане и във водата. След малко първата въдица линията и тръгна на дясно без да свирят аванси и датчици. Засечка и една платика с размерите на джапанка за великан дойде до брега и тъкмо да я кепчосам се откачи и си замина. На следващото презареждане скъсах още веднъж, то тоя ден скъсах поне 7 пъти. Явно целих целенасочено камъните. Ани вика метни колко можеш на вътре и в дясно. Метнах и някой взе стръвта още във въздуха, дето се вика. Напъна беше доста силен и аванса свиреше без да спира. По едно време се успокои и започнах да докарвам рибата. Докарах я до брега, беше шаран около 70-80 см., и тъкмо да го кепна и той се откачи. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Такъв му бил късмета и моя също. Каръка си ме следваше сериозно. В ранния следобед в най- голямата жега Ани извади един хубавец 67 см.

DSCF2673.JPG
DSCF2673.JPG (1.43 MiB) Преглеждано 427 пъти
DSCF2676.JPG
DSCF2676.JPG (1.4 MiB) Преглеждано 427 пъти
DSCF2677.JPG
DSCF2677.JPG (1.47 MiB) Преглеждано 427 пъти
По някое време и аз се записах с едно шаранче 53 см. фотнах го за цвят и си взехме довиждане. :lol: :lol: :lol: Ето го и него.
DSCF2678.JPG
DSCF2678.JPG (1.38 MiB) Преглеждано 427 пъти
Към 8.00 заса започнахме да събираме багажите, но явно бяхме закъсняли защото комарите бяха излезнали и ни хапеха безмилостно като допълнение на каръшкия ден. :lol: :lol: :lol: Забравих да кажа, че и последните два монтажа останаха във водата. Има и такива дни какво да се прави, важното е, че бяхме до водата. Успех на всички и дано каръка да бяга от вас!
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Баце в цивилният и професионалният си живот може и да не пипаш рулетка,но с тези рибоци ще си отмериш на воля :lol:
Хубави шарковци,имат хубави мустаци като кончита :mrgreen:
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Красимир Атанасов написа:.......... :lol:
Хубави шарковци,имат хубави мустаци като кончита :mrgreen:

Австрийци са бате. :lol: :lol: :lol:

Иначе последния ден целих закачките много точно, просто бях най- добрия.
djago1981kn
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от djago1981kn »

Важното е да има занимавка
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”