Сафрид 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Сафрид 2014

Мнение от zxzx »

shturetc
Вие на Изтока сте взели риба колкото и малко да е аз бях на фиш-порта от 18.00 до 20.30 резулата 3 рибета
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

zxzx,нямаше ги рибите на Славянка тази вечер или не беше уцелил място и чепаре? :roll:
На Изтока бай Стоян-полковника е взел 36 сафрида(бил ми е сутрешния резултат с 1 риба :wink: ) от 18 до 21:00ч. По негови думи в началото рибата е била на дъното,после е започнал да взима сафриди в средните пластове,а последните удари са му били съвсем на повърхността.

Каквото и да си говорим,обаче,годината е несафридена за нас-бургазлии.Поне от 12-13 лета нямам спомен да си знам бройката на уловените риби от всеки излет :shock: Дет'се вика знам си сафридите поименно :oops: :lol:
:drinkers:
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

iconu1977 написа:germana74,не те ли е срам бе брат,аз в чехия една година риба не съм кусал :twisted: , а ти цели мивки пълниш :D :drinkers: :lol:
Ицка! Как си ве братле?! :smt006 Не сме се виждали от шести клас, от голямото междучасие! :lol: Шегувам се мъжкарче! Как я караш там?! Драсни някой ред, ако се сетиш за мен! Поздрави, живи и здрави!!! :wink:
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

shturetc написа:zxzx,нямаше ги рибите на Славянка тази вечер

Нямаше ги то не си спомням тази пролет да ги е имало май ще си остана само с упорството
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
iconu1977
новобранец
новобранец

Мнение от iconu1977 »

germana74 написа:
iconu1977 написа:germana74,не те ли е срам бе брат,аз в чехия една година риба не съм кусал :twisted: , а ти цели мивки пълниш :D :drinkers: :lol:
Ицка! Как си ве братле?! :smt006 Не сме се виждали от шести клас, от голямото междучасие! :lol: Шегувам се мъжкарче! Как я караш там?! Драсни някой ред, ако се сетиш за мен! Поздрави, живи и здрави!!! :wink:
Аз съм тука в БГ. бе брат,прибрах се преди месец,а ти още незнаеш,с Дофтора вече имаме 10 риболова бре :ANAL: кога ще ме водиш на фиша,че как ми се яде сафридец :D :drinkers: Аз си имам пропуск :D
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

Аз съм тука в БГ. бе брат,прибрах се преди месец,а ти още незнаеш,с Дофтора вече имаме 10 риболова бре :ANAL: кога ще ме водиш на фиша,че как ми се яде сафридец :D :drinkers: Аз си имам пропуск :D

Ице, днес бяхме с Делчо-щуреца на изтока, пълен смях братле! :cry: От 16.00ч до 20.00ч имам с големи родилни мъки и 4см разкритие 26 наедрели грациели. Моля за извинение, че използувах таквис злодумия, но си бе боквално така! Смених 38 вида чипарета и нюанси... и насменях се. Остана само якия фитнес от пресечената местност и прескачанки в името на риболова! Щурчо, ти какво ще допълниш братле?
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

germana74 написа: От 16.00ч до 20.00ч имам с големи родилни мъки и 4см разкритие 26 наедрели грациели. Моля за извинение, че използувах таквис злодумия, но си бе боквално така! Смених 38 вида чипарета и нюанси... и насменях се. Остана само якия фитнес от пресечената местност и прескачанки в името на риболова! Щурчо, ти какво ще допълниш братле?
Нищо. :wink:

Всъщност,мога само да цитирам пасаж от по-стар свой пост:"Каквото и да си говорим,обаче,годината е несафридена за нас-бургазлии.Поне от 12-13 лета нямам спомен да си знам бройката на уловените риби от всеки излет. Дет'се вика знам си сафридите поименно."
И,Германе (не си писал лично име в аватара-не ти го споменавам),надявам се да не устоиш на заканата си днешното ти преминаване на тетраподите да ти е първото и последното.Есента,ако ли не-другата пролет,риба ще дойде и по нашите ширини....освен,ако не настъпи края на света...или на рибите....И ще я морим на Изтока!
Сам чу одеве какво ми каза по телефона авера--Славянка/Фиш-порта вече е на Цвета (колкото и Павката-митничарят да се кълнеше,че скоро това няма да стане и Петър още дълго ще държи собствеността на въпросната част от пристанището).Мандалото лопва и там.
Отделно вярвам усещаш,че нашите михлюзи от всички краски на политическата боя,въпреки поредните популистични,предизборни обещания,които ще изръсят за отварянето на Изтока за "гражданите и гостите на града",ще останат верни на изконната си демагогия и...НЯМА да изпълнят обещанията си за пробив към 1-4 КМ в Порта! :evil:
В тетраподите е бъдещето,брат!Стягай кръста,че ще си носим...пак кръста...по камънята!
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

Някой да знае нещо за Варна от брега?
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Аватар
miroki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от miroki »

Аз не.
За това конкретизирах в коя тема за лодки да се пише.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

miroki написа:Аз не.
За това конкретизирах в коя тема за лодки да се пише.
http://www.nariba.com/forum/viewforum.php?f=161" onclick="window.open(this.href);return false; тук може да проверите, в "Риболов от брега"

Поздрав
Аватар
ssg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ssg »

Ribar написа:Някой да знае нещо за Варна от брега?
На буната на Ной , надвечр се вземат по около 2 кг сафрид .
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

Снощи на вълнолома в Балчик ,голяма скръб.От 22 до 02 часа дръпнах само това:Рибата беше супер капризна. :?
Изображение
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Вчера в "сафридения рай" Тюленово само три грацички. Голям резил.
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Щом заговорихме за бройки скромно се присламчвам. Днес към 5,30 по стъпките на Щуреца и скок-подскок се озовах на източното пристанище. Някакво раздвижване имаше до към 7 ч.-20 сафриди и граци+2 хамсии на директен. На спиниг навътре не пипна. Мъка...
renegade
новобранец
новобранец

Мнение от renegade »

Днес на маслен нос - гр.Приморско наловихме малко дребен сафрид
http://media.snimka.bg/s1/3578/033399527.jpg?r=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”