Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от prodigy666 »

аз от как се помна само веднъж като правиха дигата на Железница само тогава ми преебаха риболово като копаха у реката иначе мътна нема как да стане от се утаява и мн редко ода по тия (прашни ... пусти голи ) места като бело поле и зелен дол ... иначе си треа да падне рилската река и нашия раион става ехтра ..
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Дайте инфо за Кюстендилско, лови ли се нещо? Смятам да отскоча днес след обяда до топна червея.
Предварително благодаря.
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

От откриването на риболова намаляха писанията във форума! Всички мрени с хайвер!!!!!!!
И все пак си ги ловят и прибират!!!!! ИАРА да продължи забраната докато не хвърлят хайвера, инече риби няма да има!!!!
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

:D :D тва ако стане скачам от моста на зелен дол :D :D :D а с инфото нема как да ти помогна преди 2 седмици бех да открия за 3 часа на мурсалево и писах тук .... знаете положението там ....
П.с чакаме бат Джони та да направим фурора :drinkers:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

fishingman написа:От откриването на риболова намаляха писанията във форума! Всички мрени с хайвер!!!!!!!
И все пак си ги ловят и прибират!!!!! ИАРА да продължи забраната докато не хвърлят хайвера, инече риби няма да има!!!!
Така е пълни са и се прибират! Страшни мърши сме!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

DJONI RINGO написа:
fishingman написа:От откриването на риболова намаляха писанията във форума! Всички мрени с хайвер!!!!!!!
Еми така е. За съжаление този път това нещо е и законно. Остава самосъзнанието, но .......... еволюция. Дано поне ловят в нормите.

п.п. Ще се окаже, че мрените по-късно хвърлят хайвера ли :o ?
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

miro253 написа:
DJONI RINGO написа:
Еми така е. За съжаление този път това нещо е и законно. Остава самосъзнанието, но .......... еволюция. Дано поне ловят в нормите.

п.п. Ще се окаже, че мрените по-късно хвърлят хайвера ли :o ?
Мрените може да имат хайвер и юли-зависи от обстоятелствата:) сега имат със сигурност! Реката в момента е малко преди добра за ловене! Риби има и кълват! Вчера в дефилето е станал приличен риболов на мрени над 50 от двама души от 3 до 9 и 30 вечерта! На бели! Рибите са взети за съжаление!

miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Абе няма лошо и да се пръжне някоя риба. Не трябвя да се прекалява и човек да се чуди какво да я прави, да се хранят комший и т.н.
Вие не знам как сте, аз след риболов се чувствам все едно съм бил 100 квадрата плоча и това да чистя риба ми идва голяма горница, а няма кой друг.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

miro253 написа:Абе няма лошо и да се пръжне някоя риба. Не трябвя да се прекалява и човек да се чуди какво да я прави, да се хранят комший и т.н.
Вие не знам как сте, аз след риболов се чувствам все едно съм бил 100 квадрата плоча и това да чистя риба ми идва голяма горница, а няма кой друг.
Същата работа-остава и риби да зачистя! Инфо от днес-реката пада главоломно с по една педя на няколко часа!Вчера от Копеловци до Невестино трагедия,в парка е вървял щекарски шарен тегав риболов на дребосък!Около Вуков мост на бели са хванати 5 скобара от двама души и около тридесетина мренки! Скобарите не са били едри!

Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Вчера след работа от 19-21ч 15 рибета само 9 у норма и всички обратно , но имаше и мвого пръскач. Това на Копеловци виднага над моста, реката избистрила чак дъното се вижда, но нивото добре, малко движение на риба. Имаше двама под прага - капо , ловяха на булдо. Това бяхме всичко но всичко рибари но овчари бол.
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

На Зелен Дол до седмица ако не вали може и да стане ... иначе са е бърза бутнала е върбата вече е пълна пустиня и там :(
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Дано падне, че ми се ходи из дефилето за клен.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

prodigy666 написа:На Зелен Дол до седмица ако не вали може и да стане ... иначе са е бърза бутнала е върбата вече е пълна пустиня и там :(
Добро утро :D

Аватар
Вецев
новобранец
новобранец

Мнение от Вецев »

Колеги извинявайте че ви питам,но някой да има мнения за eдин директен Colmic Cardinale 6 има ли някой такава ? Много ще съм благодарен,ако каже някой нещо мерси
djago1981kn
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от djago1981kn »

Збъркал си темата.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”