Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Размисли и страсти на тема манекени
Модератор: dantho.mihov
- SBANKOV
- ще става разбирач
Размисли и страсти на тема манекени
Мда и аз много се кефя на форума, и най вече на колеги дето са твърдо обедени че с манекенски чалъми и такъми ще хванат повече риба от дедо със замбока. Ама нищо поне е готино.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Благодарско за форума
А аз пък много се кефа на образи кът прежно писалият SBANKOV .
Не може две думи без правописни грешки да напише , ама пише ли и компетентства даже
Пич , болшинството от хората с "манекенски" такъми ги купуват и ловят с тях щот им е кеф да си правят кефа докато практикуват любимото си хоби , и им дреме дали ще хванат повече или ще са капо . В повечето случаи дори не прибират рибата а просто я пускат моменталически след изваждането и , най-много да я снимат и с минимум поражения . Кофтито в случаят е че хора като теб не могат да го згреят , за тех е важно "месото" да е у фризеро

Не може две думи без правописни грешки да напише , ама пише ли и компетентства даже

Пич , болшинството от хората с "манекенски" такъми ги купуват и ловят с тях щот им е кеф да си правят кефа докато практикуват любимото си хоби , и им дреме дали ще хванат повече или ще са капо . В повечето случаи дори не прибират рибата а просто я пускат моменталически след изваждането и , най-много да я снимат и с минимум поражения . Кофтито в случаят е че хора като теб не могат да го згреят , за тех е важно "месото" да е у фризеро

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
+1Павел Иванов написа:А аз пък много се кефа на образи кът прежно писалият SBANKOV .
Не може две думи без правописни грешки да напише , ама пише ли и компетентства даже![]()
Пич , болшинството от хората с "манекенски" такъми ги купуват и ловят с тях щот им е кеф да си правят кефа докато практикуват любимото си хоби , и им дреме дали ще хванат повече или ще са капо . В повечето случаи дори не прибират рибата а просто я пускат моменталически след изваждането и , най-много да я снимат и с минимум поражения . Кофтито в случаят е че хора като теб не могат да го згреят , за тех е важно "месото" да е у фризеро![]()

SBANKOV, Това някаква форма на завист към колегите с по-добри такъми ли е, г-не?!

- barutchiata ©
- Администратор
Павел Иванов написа:А аз пък много се кефа на образи кът прежно писалият SBANKOV .
Не може две думи без правописни грешки да напише , ама пише ли и компетентства даже![]()
Пич , болшинството от хората с "манекенски" такъми ги купуват и ловят с тях щот им е кеф да си правят кефа докато практикуват любимото си хоби , и им дреме дали ще хванат повече или ще са капо . В повечето случаи дори не прибират рибата а просто я пускат моменталически след изваждането и , най-много да я снимат и с минимум поражения . Кофтито в случаят е че хора като теб не могат да го згреят , за тех е важно "месото" да е у фризеро![]()
Ти са засегаш ли са, кво?

Визуално , малко трудно го докарва с мерките ( 90/60/90)barutchiata © написа:Павел Иванов написа:А аз пък много се кефа на образи кът прежно писалият SBANKOV .
Ти са засегаш ли са, кво?![]()
![]()
Напомни ми другия път кът та вида, да ти викам “ манекена“.
![]()
![]()

- SBANKOV
- ще става разбирач
Така е, прав си, пиша с правописни грешки, въпроса е защо. Може би съм неграмотен?!? Нещо не си разбрал това за манекенските такъми, ама нищо Вие сте майсторите.Павел Иванов написа:А аз пък много се кефа на образи кът прежно писалият SBANKOV.........![]()
пп
Обяснителна записка за явлението "риболовец- манекен" - това са риболовци демонстративно разполагащи целия си риболовен инвентар край брега на водоема. Лъскав, скъп, и по последна мода, но за съжаление в доста от случайте им липсва желанието да поздравят или да споделят.
Нямам нищо против марки като Шимано, Тика, Дайва и всички други производители инвестирали в маркетинговите си отдели, напротив те са доказателство за една успешна бизнес стратегия, против съм втълпяваното мнение че, само ако си такива въдици ще хващаш риба.
Ето ти един пример от миналата седмица, на един известен платен водоем до София, един колега беше разпънал щека, платформа, ролери, и тинтири минтири за поне една шапка пари, с две думи беше като на изложение "Природа, Лов и Риболов" и когато приближих към него понеже щеката му пресичаше пътека и го поздравих, само се обърна, погледна ме с презрение и си врътна главата. Едва ли е глухоням, но пък мога да се обзаложа че е регистриран във форума. - Дано сега си ме разбрал правилно.
И моля те не ме наричай месар, без да ме познаваш. Ако ме познаваше поне малко, щеше да си на друго мнение.
Успех през сезона.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
SBankov,невъзпитания не лови само със скъпи въдици.И извън темата-кой дава право на "баровеца" с бавареца да си изхвърли мазните хартии от баницата в центъра на Пловдивски квартал,макар и краен.
Такъмите нямат нищо общо с възпитанието на хората.Ловя с класни въдици поради високото качество и кефа ,който изпитвам при вадене на рибата,а не от снобарщина.
Малко неясно се изрази,за това не се учудвай на реакция.
А от дядовците тузарите ще хващат повече риба не заради такъма,а заради знания и опит с новите прийоми в риболова.
Такъмите нямат нищо общо с възпитанието на хората.Ловя с класни въдици поради високото качество и кефа ,който изпитвам при вадене на рибата,а не от снобарщина.
Малко неясно се изрази,за това не се учудвай на реакция.
А от дядовците тузарите ще хващат повече риба не заради такъма,а заради знания и опит с новите прийоми в риболова.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Павел Иванов
Е тука определено не се вписвам . Не друго ами единственото което разполагам на брега са собствените ми задни части , другото си го нося с менеSBANKOV написа:... Обяснителна записка за явлението "риболовец- манекен" - това са риболовци демонстративно разполагащи целия си риболовен инвентар край брега на водоема...

На мен пък ми е писнало , ама яко от други работи . Те вече и снимки когато пущам , гледам ако такъма с който съм уловил рибата е на стойност над 1000лв. да не го снимам и него та да не "загрозява картината" . Не друго ами веднага се явяват разни страдалци от твоят тип , както и разни вносители страдащи че не съм си взел Харди Анжела от тях на почти два пъти и половина по-висока цена от реалната му стойност , а от извън страната и все страдате , страдате . Те и на състезания ходя с почти "спартански" такъми щот мразя да ми ги бърничкат .
пп - инак слушай що ти реди бачо ти Ицо -
На мен ми е направило впечатление че най-неприветливи са образите ловящи с "парашутка" от два и педесе , а най-голема мурдарщина е под прозорците на най-евтините панелки та ......Такъмите нямат нищо общо с възпитанието на хората...
ппП - Иве , двайсет минути търсих мерителницата с цел да се оразмерим , ама не я найдех

Павел Иванов
Павел Иванов
- SBANKOV
- ще става разбирач
Прав си, има и много възпитани колеги със скъпо оборудване, но те не са манекени, най-малкото, не парадират-дефилират със скъпото си оборудване и поздравяват. Моите въдици също не са евтини, още повече че не ми е проблем да си позволя. И още преди 15год. се сдобих с пръчка на Зебко за спининг с акция 3-8грама, въпреки подигравките на доста колеги, който смятаха че с тая клечка за зъби нищо няма да мога да хвана. Знаеш ли какво е чувството когато си на брега на един водоем, разпънал си скъпа въдица и оборудване по последна дума, захранил си както пише по всички „учебници“ и дойде някой дядо с дезодорант с 20м. корда , гайка вместо тежест и тръшне един шаран на хляб за 15минути.
Форума ми е доста полезен като идеи и информация, много неща съм научил от него, но ме дразни и още нещо, а именно факта че, голяма част от пишещите тук природо- защитници прибират улова си и същевременно класифицират хората като месари и бракониери/ не визирам г-н Иванов, виждал съм го как риболовства и знам че е постъпва спортменски /. Няма нищо лошо човек да си вземе риба, но хора дето обясняват във форума, че задължително връщат рибата и прибират живарниците има с лопата да ги ринеш във форума
Г-н Иванов, по моя край "замбок" викат на дезодорант с навита корда.
Айде със здраве.
Форума ми е доста полезен като идеи и информация, много неща съм научил от него, но ме дразни и още нещо, а именно факта че, голяма част от пишещите тук природо- защитници прибират улова си и същевременно класифицират хората като месари и бракониери/ не визирам г-н Иванов, виждал съм го как риболовства и знам че е постъпва спортменски /. Няма нищо лошо човек да си вземе риба, но хора дето обясняват във форума, че задължително връщат рибата и прибират живарниците има с лопата да ги ринеш във форума
Г-н Иванов, по моя край "замбок" викат на дезодорант с навита корда.
Айде със здраве.
Нищо против за въпросните колеги със скъпи такъми но искам да разкажа една моя случка..
Отидох на риба и при избора на място се оказа че до мен бе седнал колега, разпънах си такъмите които са доста скромни, хвърлих въдицата и започнах да си изтичам, 20 минути нито една риба а колегата до мен си ловеше по 1\2 риби на 5 минути, скобари и той ме заговори попита ме с каква кука съм казах му че е 12 номер а тои ми отговори прекалено голяма е аз ловя с 16 номер добре казах после ме попита за влакното казах му основното ми е 16 повод 14 а той ми вика много е дебело нищо няма да хванеш така замълчах си по-късно ми каза че въдицата ми е доста къса и трябвало да хвърлям по далеко отговорих че е възможно и да е прав реших да забъркам малко захранка а той ме попита каква е казах му кюспе и хляб а той ползваше захранки Van Den Eynde и други подобни,такъмите му бяха скъпи въдици,тънки влакна и други глезотии забърках си захранката захраних си и захвърлях не след дълго първата риба дойде и така до края да деня улових доста риба а на колегата му избяга късмета някъде само ме гледаше и се чудеше дали в захранката си не съм сложил и малко магия,та мисълта ми е че ако има риба и кълве на бастун ще се лови,не ,че удоволствието и риболова не е по-приятно и красиво с по-хубави и скапи такъми но не те ловят рибата а опита не казвам че го имам но ще го придобия с времето.
Отидох на риба и при избора на място се оказа че до мен бе седнал колега, разпънах си такъмите които са доста скромни, хвърлих въдицата и започнах да си изтичам, 20 минути нито една риба а колегата до мен си ловеше по 1\2 риби на 5 минути, скобари и той ме заговори попита ме с каква кука съм казах му че е 12 номер а тои ми отговори прекалено голяма е аз ловя с 16 номер добре казах после ме попита за влакното казах му основното ми е 16 повод 14 а той ми вика много е дебело нищо няма да хванеш така замълчах си по-късно ми каза че въдицата ми е доста къса и трябвало да хвърлям по далеко отговорих че е възможно и да е прав реших да забъркам малко захранка а той ме попита каква е казах му кюспе и хляб а той ползваше захранки Van Den Eynde и други подобни,такъмите му бяха скъпи въдици,тънки влакна и други глезотии забърках си захранката захраних си и захвърлях не след дълго първата риба дойде и така до края да деня улових доста риба а на колегата му избяга късмета някъде само ме гледаше и се чудеше дали в захранката си не съм сложил и малко магия,та мисълта ми е че ако има риба и кълве на бастун ще се лови,не ,че удоволствието и риболова не е по-приятно и красиво с по-хубави и скапи такъми но не те ловят рибата а опита не казвам че го имам но ще го придобия с времето.
- SBANKOV
- ще става разбирач
Г-н Иванов виждам че сте от София, та може да направим един съвместен излед ако имате желание.
Пък знам ли може да си промените мнението за мен.
Пък знам ли може да си промените мнението за мен.
- Павел Иванов
Re: Размисли и страсти на тема манекени
Уекинко разделих темата защото човека съвсем позитивно гледаше на участието си във форума , а му напълнихме темата с негативизъм
SBANKOV , няма проблем за съвместен риболов . Въпроса е как ще го съчетаем при положение че ти практикуваш основно статичен - плувка , дъно , а аз основно динамичен - спининг , муха , риболов
пп - мани го това г-н , казвам се Павел , а пък и във форума нали сме едно голямо и задружно семейство

SBANKOV , няма проблем за съвместен риболов . Въпроса е как ще го съчетаем при положение че ти практикуваш основно статичен - плувка , дъно , а аз основно динамичен - спининг , муха , риболов

пп - мани го това г-н , казвам се Павел , а пък и във форума нали сме едно голямо и задружно семейство

Павел Иванов
Павел Иванов
- SBANKOV
- ще става разбирач
Ами мисля че някъде имах, две спинарки, кутия със стръв измама, елек, шапка и те такива работи. И знае ли човек, може да искате да ме направите дори видра.
- Павел Иванов
Ето какво правиш . В събота взимаш по-леката спинарка и идваш тук - http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=119&t=88103" onclick="window.open(this.href);return false; . Очертава се хубав риболов , с добра група спинингисти и тежка софра , не вярвам да съжаляваш ако дойдеш 

Павел Иванов
Павел Иванов
- SBANKOV
- ще става разбирач
Звучи прекрасно, ще опитам да се организирам за тогава.Павел Иванов написа:Ето какво правиш . В събота взимаш по-леката спинарка и идваш тук - http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=119&t=88103" onclick="window.open(this.href);return false; . Очертава се хубав риболов , с добра група спинингисти и тежка софра , не вярвам да съжаляваш ако дойдеш