Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СП "БРАЗИЛИЯ - 2014."
Модератор: dantho.mihov
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: СП "БРАЗИЛИЯ - 2014."
Много ме кефи как представят гладна и мизерна Бразилия за привлекателно мястоАчо ♣ написа:...това значи гражданска война,която ще прерасне в световна!!!

Ако за Бг пуснат един репортаж за нашите катуни и "бразилци"

А'е изперка този свят от всякъде.
Германия шампион и може би Бразилия близо до финал за изненада Испания
- pacho109
- сериозен играч
Рибеца написа:Германия шампион и може би Бразилия близо до финал за изненада Испания

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- новобранец
Аз пък вече 3-то първенство чакам титла за Португалия.Силния сезон на Суарез може да помогне и на уросите,които са печелили вече титла в Бразилия.Испания си е Испания - най-добрата школа в момента.В крайна сметка доста отбори тръгват бавно (Италия е типичен пример) и после вдигат обороти така ,че преди 1/8 финал всичко е тото.Дано гледаме хубави мачове с по-малко участие на арбитрите.
-
- разбира нещата
ако наще бяха на мястото на бразилците(в положението за дузпата) ,дузпата щеше да е 100% от наши коментари,Красимир Атанасов написа:Що бе Павка?
Кой докара нещата до положение на неизбежно и новобранско изчистване.
Не че не харесвам бразилците и техният футбол,но в случая си беше подпиране от всякъде и с тази ненужна дузпа/не коментирам дали я имаше или не/.

то и за наще с италия ,САЩ94,при 1-2 имаше 100% дузпа,но не я свириха-не било умишлена игра с ръка,а на АНРИ колко дузпи и голове признаха.
Последно промяна от delio-haidutin на Пет Юни 13, 2014 4:11 pm, променено общо 1 път.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ся ако кажеш че авто гола не беше и най-убавият гол у мача напрао се отказвам от тая темаКрасимир Атанасов написа:Що бе Павка?...

Инак и аз съм за Испания и Италия като финал , ама надали

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Между Хърватска и Бразилия към кои ме припозна,че ми говориш за пристрастност?delio-haidutin написа:
ако наще бяха на мястото на бразилците
Пък и дузпа без картон ми е като постна манджа,по-принцип ядене има но дефакто.....
В това се изразява да си най-силният отбор в света,да вкарваш от чудесни по-прекрасни голове...без значение в коя вратаПавел Иванов написа:Ся ако кажеш че авто гола не беше и най-убавият

-
- разбира нещата
Говоря по принцип.задържане с ръка нали имаше,а дали е за дузпа или не ,си решава съдията.едните привърженици ще викат имаше ,другите -нямаше.всеки съдия (не само футболен)Красимир Атанасов написа:Между Хърватска и Бразилия към кои ме припозна,че ми говориш за пристрастност?

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Здравейте колеги,
Предлагам автора на темата, ако разбира се има желание, след финала на СП да обобщи мнението на колегите и да се отличат тези от тях които са познали или са биле близко до истината.
Смятам, че така темата ще има завършен вид.
Също така трябва да има и дата до която могат да се изпращат мнения.
Испания - Шампион, изненада Босна и Херцеговина.
Предлагам автора на темата, ако разбира се има желание, след финала на СП да обобщи мнението на колегите и да се отличат тези от тях които са познали или са биле близко до истината.
Смятам, че така темата ще има завършен вид.
Също така трябва да има и дата до която могат да се изпращат мнения.
Испания - Шампион, изненада Босна и Херцеговина.
Германия- шампион, изненада Белгия.
Винаги съм бил за Германия,и смятам че са способни да спечелят първенството.Актьорската игра на Бразилците се видя още в първият мач,ще има да гледаме още доста такива оскарови падания.По един или друг начин бразилците ще стигнат поне до полу-финалите.Искам финалът да е между Германия и Аржентина,и задължително шампионът да е от Европа.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Шшшш тоя Ван Перси направо изби рибата с тоя гол! Аз съм за Испания, обаче честно - адмирации!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Fly duch-ите накараха испанците да се чудят дали тати им е род!!!
Голям срам,а по-лошото е,че никога не съм наблюдавал такъв футбол от испанците.....но пък за това е най-великата игра футбола и е пълно с обрати.
Голям срам,а по-лошото е,че никога не съм наблюдавал такъв футбол от испанците.....но пък за това е най-великата игра футбола и е пълно с обрати.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Наистина това не беше испанския тики-така стил. А Касияс гледаше като преял с вълшебни гъби през целия мач...Красимир Атанасов написа:Fly duch-ите накараха испанците да се чудят дали тати им е род!!!
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка: