Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

15.06.14 Ангистаа
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
15.06.14 Ангистаа
И най накрая събота дойде.Събрах в бързината видиците такъмите и отпраших с вуйчо ми към Гърция.Дочухме че на Солунски мост се е образувал гьол и излизали шарани над 15кг.,и к’во да направим...ми отидохме
Нито гьол,нито шарани.Водата беше паднала драстично и мястото го нямаше.И все пак отидохме до баража ама...едни „рибари”Гърци къде не яли речна риба уж,бам маат със срекмето.
И решихме да отидем по надолу по Струма там където се събира с Ангиста на около 0.5км.
Нищо, само некви каракуди от детската градина.Седяхме там до към 3ч.сутринта и ни запра дъжд и решихме да се преместим точно където се вливат двете реки...и там капо.
Запалихме колата и аре нагоре по Ангиста.Отидохме на някакъв стар мост дремнахме за 2 часа,и в 5 бяхме на хоризонта(поне аз де)вуйката си доспа още малко
.Започнах да обхождам реката с болото метах на бял,торен,Саревица,какауец ама но пипаре.Некви пръскачи грозни.Слезнах по надолу от моста на около 250м. До нещо като баражче и доста ми хареса та проверих и там...е 2 морунажа ма само те.
Та си викам:и тука нема риба, и праз един разпер 3-4кила право пред мен...пляс.Гааааз са спинарката,взех я в бързината с всички блесни,воблери,и други изработки.Е, въртях 1 час там и по-нагоре.Смених всички възможни примамки цветове,големини,водоне не не и неее.Обаче една примамка си остана суха.Те тази,забравих да спомена че на предишния ден закачих една щука на Струма на нея.Бях я изобретил уж да трепе сомаците щото вибрациите които създава не съм виждал да се създават от купечка примамка.Беше доста груба и горе долу я направих само за проба ма глей да видиш.Та оставих блеснарката настрани взех болото и на возене, некви уклейчета почнаха да излизат та си викам чей да утепам малко време.И може би за късмет(егати късмета)ми се счупи прижинката на бигела АААААА.(Някой знае ли колко взимат горе долу за смяна)И к’во да праа отворих си една бира и седна да мисля къде да ходя да изкарам малко риба и през това време вуйката вади един малък морунаж и една щука по него...Фрас,хапна го като стой та гледай.Ама както го хапна така и си тръгна.
Взех пак спининга и пак метай,метай,метай всичко смених ама няма никой и си викам, я чай да вида аз тая „сомската” блесна.На второто мятане удар,обаче избяга,бързо навих и пак там и този път я заковах.
Тамън 4.100,76см след малко още една 3.700,72см.Та за 1 час 5 щуки.Поне бяха добри.Като ме видяха как ги вадя дойдоха още 3ма човека и те метат сменят блесни,воблери ма дуки, нема никой.Само аз с моя хендмейд верен другар се разчетохме.
Споделете някаква информация за положението по реките или където и било в Гърция за да знам къде да отскоча другата Неделя.
Нито гьол,нито шарани.Водата беше паднала драстично и мястото го нямаше.И все пак отидохме до баража ама...едни „рибари”Гърци къде не яли речна риба уж,бам маат със срекмето.
И решихме да отидем по надолу по Струма там където се събира с Ангиста на около 0.5км.
Нищо, само некви каракуди от детската градина.Седяхме там до към 3ч.сутринта и ни запра дъжд и решихме да се преместим точно където се вливат двете реки...и там капо.
Запалихме колата и аре нагоре по Ангиста.Отидохме на някакъв стар мост дремнахме за 2 часа,и в 5 бяхме на хоризонта(поне аз де)вуйката си доспа още малко
.Започнах да обхождам реката с болото метах на бял,торен,Саревица,какауец ама но пипаре.Некви пръскачи грозни.Слезнах по надолу от моста на около 250м. До нещо като баражче и доста ми хареса та проверих и там...е 2 морунажа ма само те.
Та си викам:и тука нема риба, и праз един разпер 3-4кила право пред мен...пляс.Гааааз са спинарката,взех я в бързината с всички блесни,воблери,и други изработки.Е, въртях 1 час там и по-нагоре.Смених всички възможни примамки цветове,големини,водоне не не и неее.Обаче една примамка си остана суха.Те тази,забравих да спомена че на предишния ден закачих една щука на Струма на нея.Бях я изобретил уж да трепе сомаците щото вибрациите които създава не съм виждал да се създават от купечка примамка.Беше доста груба и горе долу я направих само за проба ма глей да видиш.Та оставих блеснарката настрани взех болото и на возене, некви уклейчета почнаха да излизат та си викам чей да утепам малко време.И може би за късмет(егати късмета)ми се счупи прижинката на бигела АААААА.(Някой знае ли колко взимат горе долу за смяна)И к’во да праа отворих си една бира и седна да мисля къде да ходя да изкарам малко риба и през това време вуйката вади един малък морунаж и една щука по него...Фрас,хапна го като стой та гледай.Ама както го хапна така и си тръгна.
Взех пак спининга и пак метай,метай,метай всичко смених ама няма никой и си викам, я чай да вида аз тая „сомската” блесна.На второто мятане удар,обаче избяга,бързо навих и пак там и този път я заковах.
Тамън 4.100,76см след малко още една 3.700,72см.Та за 1 час 5 щуки.Поне бяха добри.Като ме видяха как ги вадя дойдоха още 3ма човека и те метат сменят блесни,воблери ма дуки, нема никой.Само аз с моя хендмейд верен другар се разчетохме.
Споделете някаква информация за положението по реките или където и било в Гърция за да знам къде да отскоча другата Неделя.
- Прикачени файлове
-
- DSC00029.JPG (1.29 MiB) Преглеждано 3096 пъти
-
- DSC00031.JPG (1.42 MiB) Преглеждано 3096 пъти
-
- fdgdfg.jpg (1.39 MiB) Преглеждано 3096 пъти
-
- DSC00078.JPG (1.09 MiB) Преглеждано 3096 пъти
-
- DSC00026.JPG (979.96 KiB) Преглеждано 3096 пъти
-
- DSC00025.JPG (1.02 MiB) Преглеждано 3096 пъти
-
- DSC00021.JPG (358.47 KiB) Преглеждано 3096 пъти
-
- DSC00022.JPG (297.98 KiB) Преглеждано 3096 пъти
-
- DSC00018.JPG (320.31 KiB) Преглеждано 3096 пъти
-
- DSC00017.JPG (329.33 KiB) Преглеждано 3096 пъти
-
- DSC00013.JPG (269.95 KiB) Преглеждано 3096 пъти
-
- DSC00011.JPG (557.43 KiB) Преглеждано 3096 пъти
-
- DSC00009.JPG (1.17 MiB) Преглеждано 3096 пъти
Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
Re: 15.06.14 Ангистаа
Браво на Вас.....много се радвам че сте направили добър риболов,с добри щуки.И ние миналата седмица бая обиколихме.Накрая намерихме достъпно местенце на Ангиста и се получи добър разнороден риболов.
Не е важно колко си живял.А как си живял.
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Добре че бяха те,та да спасят положението 

- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
максимов96 написа:Добре че бяха те,та да спасят положението
Поради яките валежи.Достъпна за риболов е само Ангиста.
Успехи!Наслука!
Не е важно колко си живял.А как си живял.
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Добри зъбатки! Браво!
-
- научил се да хвърля
Абе имало е кърък ,но завършека и ок. 

Браво момчета,хубаво сте ги надърпа ли 

-
- вече хвърля и на тежко
Супер сте,само така!
-
- научил се да хвърля
Много добри щуки. Браво!
Хубавици,Браво! За 2 бр. такива пружинки платих 5 лв. Едната ми смени на място и една за резерва.Направи ми ги един стар майстор в София.Ако не намериш някой да ти направи драсни ще измислим нещо.
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
За блесните ли става въпросjonko123 написа:Хубавици,Браво! За 2 бр. такива пружинки платих 5 лв. Едната ми смени на място и една за резерва.Направи ми ги един стар майстор в София.Ако не намериш някой да ти направи драсни ще измислим нещо.
- hshopov
- разбира нещата
Евала,максимов! Те такава тема чаках от теб! Добри крокодилчета си ударил!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Супер риболов!
Това място ми навява много спомени,когато малко хора знеха че има риболов в Гърция.
Това място ми навява много спомени,когато малко хора знеха че има риболов в Гърция.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн