Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов на я.Сушица
Модератор: sapuna
Риболов на я.Сушица
С един приятел и неговия дядо бяхме решили да отидем за риба на язовир Сушица, и на (31.05.2014) събота отидохме и останахме до (01.06.2014) неделя.
В събота вечерта хванахме само няколко каракуди и към 21 часа аз хванах една бяла риба 1.6 кг на подвижна плувка, малко след 3 часа в неделя сутринта моя приятел също хвана една бяла риба около 2 кг. и вече след това само каракуди
Общо взето направихме си кефа, стана хубав риболов, обаче снимки сега немога да дам защото апарата ми се развали. Наздраве
В събота вечерта хванахме само няколко каракуди и към 21 часа аз хванах една бяла риба 1.6 кг на подвижна плувка, малко след 3 часа в неделя сутринта моя приятел също хвана една бяла риба около 2 кг. и вече след това само каракуди

Общо взето направихме си кефа, стана хубав риболов, обаче снимки сега немога да дам защото апарата ми се развали. Наздраве

-
- научил се да хвърля
Re: Риболов на я.Сушица
Другия път повече и оправи апарата.
Благодаря, ще гледам да го оправя скоро 

Колега,дай сега малко инфо-такса,плаща ли се рибата?
Таксана е следната:за деня се плаща 10лв , а за нощен риболов 15 на въдица, и имаш право да си вземеш само 2 риби, ако искаш повече си ги плащаш.
арендатора си променя таксата и условията през ден два.този водоем единствено може да ви скъса нервите и провали почивката с постоянните проверки искарайте живарника вкарайте живарника.мутренските историии от 90те
raffo от две седмици ходя там и не съм имал проблем с арендаторите (пазачите). Минават, поглеждат и си заминават - общо 2 пъти за целия ми престой. Язовира не е лесен и определено можеш да си тръгнеш капо. За две седмици (4 дневни риболова) имам 5 шарана между 1 и 2 килограма + много морунаж и каракуда (всичко си плува обратно в язовира). Условията в момента са : 10лв за една въдица и 2 риби (без значение от килограмите), 15 за две и 20 за три (3 и 5 риби без значение от килограмите). Предполагам, че за някои хора е скъпо но на мен ми е кеф да съм на сянка в горичката и да ми е чисто (язовира е прекрасен).
-
- научил се да хвърля
igyulev написа:raffo от две седмици ходя там и не съм имал проблем с арендаторите (пазачите). Минават, поглеждат и си заминават - общо 2 пъти за целия ми престой. Язовира не е лесен и определено можеш да си тръгнеш капо. За две седмици (4 дневни риболова) имам 5 шарана между 1 и 2 килограма + много морунаж и каракуда (всичко си плува обратно в язовира). Условията в момента са : 10лв за една въдица и 2 риби (без значение от килограмите), 15 за две и 20 за три (3 и 5 риби без значение от килограмите). Предполагам, че за някои хора е скъпо но на мен ми е кеф да съм на сянка в горичката и да ми е чисто (язовира е прекрасен).
-
- научил се да хвърля
Колега много малко си ходил само четири пъти наистина сменят постоянно условията аз съм ходил най малко 50 от както са го взели от преди 2г. колегата raffo много точно го е описал но язовира наистина е много хубав и има риба в него....
Ходих предимно на Леново, но след много пъти разочарование тази година реших да го сменя. Сега съм поне веднъж седмично на Сушица.stoenchev81 написа:Колега много малко си ходил само четири пъти наистина сменят постоянно условията аз съм ходил най малко 50 от както са го взели от преди 2г. колегата raffo много точно го е описал но язовира наистина е много хубав и има риба в него....