Окончателен избор на място за среща!!!

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено

Кое място

Анкетата свършва на Сря Фев 06, 2008 8:46 pm

Дунав
8
11%
Жребчево
17
23%
Йовковци
5
7%
Язовира на Кроки (Любо)
44
59%

Общо гласове: 74

Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

И според мен най добре да бъдат официално 2 дни,и то най добре събота и неделя
djuly
новобранец
новобранец

Мнение от djuly »

Само аз ли разбрах имаме карт бланш за почивните дни, да чустваме водоема като Наш за времето на сбирката, относно пускането на рибите Кроки написа " Няма да ме съборите " Но нека все пак бъдем нормални. Аз чета неговите мнения така.

Всичи сте добре дошли. Мога да поема няколко човека и за спане, до 7 -8 нормално и евентуано до 10, има място и да ни, вали и вее сме на на сухо, за другите ловете и не се безпокойте.
( тук сме на различно мнение, според мен вземете да се похвалите, но да не прекаляваме, ако хванем ).
Организацията ще се обсъди отделно, повечето колеги има къде да спят ( палатки който си ги носим). Който са били на Софийските срещи ме знаят. Кроки кажи кви има риби там да се подготвя.

Ако бъркам ме поправи.

КРОКИ ако не съм те разбарала правилно поправи ме.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Правилно си ме разбрал.Щом съм писал това........значи съм искал да кажа точно това :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Krokibg написа:Правилно си ме разбрал.Щом съм писал това........значи съм искал да кажа точно това :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Кроки не бях аз, а жената, би трябвало да употребиш женнски род, че утре кат го прочете ( А ще го прочете ) да знае. Вече спи.

Сега се включвам ние се редуваме на компа, не, че не ми каза какво е писала, как го писа, но редовно чете форума. И Мнението ми и нейното е () ПИЧ. за това което ПРАВИШ. А за това което се случва го коментирах с няколко хора от форумът и те не бяха на ясно за какво става дума явно не четът от начло до карй. Аз го коментирах с нея и тя е решила да се намеси и постна нещо.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Не съм от хората дето си канят гости,но ги карат да си носят яденето и пиенето.Никой няма да плаща викакви такси,за изненада на невярващите.Нямам табиет да лъжа и когато кажа нещо си е чистата истина.Като се видим на пролет,и скептиците и неверниците ще разберат че говоря това което мисля.Айде със здраве и Наско,няма да се притесняваш жените са си такива,нека да си пита.Имаш ЛС.

Аватар
Petar Enchev
новобранец
новобранец

Мнение от Petar Enchev »

Срещата става ли за начинаещи риболовци :cry: ? И ако става и аз може да тръгна от Варна . Все пак е друго да си сред старите кучета :lol: някой съвет едно , друго : :lol: :lol: :lol:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Тука няма стари и млади,има можещи и неможещи.А това няма значение за срещата.Срещите са за запознанства, обмяна на опит и алкохол за някой :lol:
Аватар
Petar Enchev
новобранец
новобранец

Мнение от Petar Enchev »

Имах друго предвид за старите кучета / по-добрите рибари/ :wink: :wink: Щом може супер . Кога ще е последното уточнение за датата :?: Ако ще идват хора от Варна може да се организираме и да дойдем заедно :wink:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Вижте , смятам че мястото за тази среща на практика си е определено . Чест прави на Любо , че ни приема такива каквито сме , без да ни познава , то и ние не се познаваме всички , срещите затова са толкова привлекателни , защото виждаш какво представлява човека срещу теб ! Да ви кажа , имах щастието да присъствам на първите две , ще направя всичко възможно да бъдем с Кака и на тая , но исках друго да ви кажа , времето просто не стига с всички да се запознаеш , да поприказваш , и след 24 часа си тръгваш без да си казал всичко , което си мислил да кажеш , и без да си запомнил имената на половината присъстващи поне , а най - хубавото е , че всеки е добре дошъл ... !
Виждате , че след срещите , форума ще се "пръсне" от мнения , и пак се налага да си припомняме кой , кой е !
Така че след като Иво пусне темата за датите , там трябва да определим два дена в който срещата да бъде точно определена . Всички виждате , че Любо няма да върне никой , който отиде по - рано , или реши по - късно да си ходи , затова да пазим "сили" за следващата тема , която ще определи датите !!!
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Не разбрах само каква риба държи водоема :roll:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Абе , човеко , ти ела , риба може винаги да се лови , аз изкарах двете срещи с по едно зареждане , нищо не ми пречи и тая да изкарам с едно ... !!!
Все пак , винаги ще се намери някой да ни отсрами , ...и господ сигурно е ходил за риба , за да ни закриля от "капота" по време на срещите !!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

snegk написа:Срещите са за запознанства, обмяна на опит и алкохол за някой :lol:
Тез камъни в чия градина бяха?!?!?
Сега да са сърдя ли а!?!?!
:lol: :lol: :lol:
Илийка,Илийка!Златен си ми братле! :wink:

И да носиш стриди ей!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Вярно тея стриди ни подпиха :lol: :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Спокойно,всичко ще е на ред.Сами ще се убедите когато дойдете.Язовира има всичко, каквото имат големите водоеми без Бяла риба.Наблегнете на пролетни примамки и т.н.Айде стига за сега.

Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Krokibg написа:Наблегнете на пролетни примамки и т.н.
Аз ще взема да си направя някое друго вълщебно килце пр.топчета ... та да видим тогаз :lol: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”