За Правилата на форума

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

..

Мнение от Бачо Илия »

...
Последно промяна от Бачо Илия на Вто Фев 05, 2008 8:01 pm, променено общо 1 път.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

IDA написа:Извинявам се, ако съм засегнал някой в спора- въпроса беше принципен , "дали се лови балканска мряна на въдица по това време"
Отговора е "да , лови се и то в индустриални количества", повече от колкото през лятото-стига да знаеш къде и как :D Никой от колегите които познавам не е хукнал да лови такива "кълвачи" , даже и да се прескочи, ей така , за кеф-има и достатъчно мерни мренки. Нямаше смисъл от ааа...уу.... , бракониерии.... и т.н.-въпроса беше принципен!
Днеска пътя за "Домлян" минава от там и живот и здраве , мисля да направя сефтето....на един цифров фотоапарат. Ще понапиша за монтажите и кое какво и как , с молба да се разблокира ,ако може темата , ако не може-здраве да е !!!
Поздрави и Наслука!!!
Май смяташ да ги дърпаш при БЕГУНЦИ А :wink:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

е сега тука разбрах какво е станало с темата, ама по-горе вече бях попитал с нова тема какво се е случило-ами гледам и тя махната :shock: да не би черната мряна да е станала мръсна дума :oops: ако някой е казал нещо което не е трябвало не е ли по-добре да се изтрие само този пост, защо трябваше да се трие цялата тема :x откакто съм в този форум за мен лично не е имало по-интересно нещо от това да разбера че черната мряна кълве активно през февруари месец...
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

milo69 написа:е сега тука разбрах какво е станало с темата, ама по-горе вече бях попитал с нова тема какво се е случило-ами гледам и тя махната :shock: да не би черната мряна да е станала мръсна дума :oops: ако някой е казал нещо което не е трябвало не е ли по-добре да се изтрие само този пост, защо трябваше да се трие цялата тема :x откакто съм в този форум за мен лично не е имало по-интересно нещо от това да разбера че черната мряна кълве активно през февруари месец...
Ако беше попитал където трябва и като трябва, щеше да получиш отговор.Няма да се обяснявам на всеки един поотделно как и къде се пускат теми, още повече на хора които са отдавна във форума.Кой ти пречи да пуснеш тема за мряната ? Ама я развийте като хората, не да ми се заяждате и да си ги мерите.От цялата тема имаше само един читав пост, останалото боклук.
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

хайде сега да ми кажеш къде точно лично аз съм се заяждал или съм си го мерил с някой :shock:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

milo69 написа:хайде сега да ми кажеш къде точно лично аз съм се заяждал или съм си го мерил с някой :shock:

Ти бате не си се заяждал.Само пусна една тема не на място и тя беше изтрита.И другия път като има проблеми, по добре ми пусни едно ЛС, отколкото подобни теми.
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

barutchiata написа: ....Няма да се обяснявам на всеки един поотделно как и къде се пускат теми....Ама я развийте като хората, не да ми се заяждате и да си ги мерите.От цялата тема имаше само един читав пост, останалото боклук.
Барутчията е прав да не дава обяснения на всеки ! Аз обаче знам много добре какво стана . Иронизирах метода на риболова на черната мряна на колегата , а той ми скочи с бутоните 8) От колеги обаче не се обиждам :D " Животът е буркан с компот , в който всеки се стреми да набара най-голямата слива " ! :shock: :D :D :D
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Trias написа:
barutchiata написа: ....Няма да се обяснявам на всеки един поотделно как и къде се пускат теми....Ама я развийте като хората, не да ми се заяждате и да си ги мерите.От цялата тема имаше само един читав пост, останалото боклук.
Барутчията е прав да не дава обяснения на всеки ! Аз обаче знам много добре какво стана . Иронизирах метода на риболова на черната мряна на колегата , а той ми скочи с бутоните 8) От колеги обаче не се обиждам :D " Животът е буркан с компот , в който всеки се стреми да набара най-голямата слива " ! :shock: :D :D :D
Пълен тъпанар си ти , ако си следил въобще развитието на събитията по тази тема. Няма какво да говорим , аз си баннах албума и ще си се банна сам-с никой на съм се ебавал в този Форум и все нещо смислено съм написал и показал , както и да е :wink:
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Re: ..

Мнение от Trias »

IDA написа:...
Да си ми жив и здрав ! На слука ! Имаше една затрита тема за тъпанарите в риболова , където автора боравеше с общи понятия , без директно да засяга никои . При тебе обаче празно няма ! Язък ти за годините , за принципите ти и за катанците , дето са ти праснали по форумите :idea: Няма файда :P
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: ..

Мнение от Бачо Илия »

Trias написа:
IDA написа:...
Да си ми жив и здрав ! На слука ! Имаше една затрита тема за тъпанарите в риболова , където автора боравеше с общи понятия , без директно да засяга никои . При тебе обаче празно няма ! Язък ти за годините , за принципите ти и за катанците , дето са ти праснали по форумите :idea: Няма файда :P
Я по-подробно , и с цитати ако обичаш- къде и по какви форуми са ме "праснали" , ти мислиш че можеш ей-така да се ебаваш с хората , както снощи и както сега , язък ми било за това или онова- МОДЕРАТОРА , да не сте рода нещо , или такава е схемата с малкия писател тук :roll: :roll: :roll: Иначе , при мен наистина "празно няма"-ще се убедиш в това , вервай ми. На слука и на теб , карай я така -все някъде ще отнесеш плувката, с достойнство обаче и остроумие!
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

ИДА С никого не се ебавам , на никой тъпанар не съм викал ! Айде , ако искаш да спреме до тук ! Приеми моите извинения и почитания :!: :evil:

Со кротце , со благо !!! :D ...и темата няма да се заключва :D :D :D
Последно промяна от Trias на Нед Авг 03, 2008 10:29 pm, променено общо 1 път.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Trias написа:ИДА С никого не се ебавам , на никой тъпанар не съм викал ! Айде , ако искаш да спреме до тук ! Приеми моите извинения и почитания :!:
О.К. , сега ти ще идваш да ловиш кофти мряни и да правиш снимки , бай ххх :evil: , както и да е- аз не пиша това или онова заради мен , аз си го знам - да подчертая обаче, благодарение на пловдивската риболовна школа!!! Гледал съм , показвали са ми и аз съм показвал после.....и тук и там 8). Нищо лично нямам към теб, ако попиташ нещо и аз знам- разбира се че ще ти отговоря!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”