За Правилата на форума

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

За Правилата на форума

Мнение от MITKO70 »

Тъй като се захвана темата " Правилата на форума ",но в една друга тема,а там не и е мястото ,я пускам тук .И понеже е наложителна,както изглежда,моля правоимащите да я сложат на необходимото място и я разяснят.За да могат всички нови и стари абонати на сайта да се информират,за неща който не са им ясни.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

В най-скоро време ще има всичко черно на бяло за да няма повече неразбрах или невидях.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Ето едно мнение на модератор

Баце не те съветвам да се ебаваш е мен , да не стане после що не мога да влезна във форума една седмица.Нека да не си ги мериме, че ми писна от простотии.

От барутчията

Ето такива модератори си имаме.

С цялото уважение към другите модератори.

Проблемът е, че оспорвам бамването на колегата Неделчо Делев

И ще го оспорвам ако ще и за мен да е бам това.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Виждам искаш да вкараш недоразумение във хората затова показвам целия пост както си беше.

barutchiata написа:
nasco2 написа:............

Барутчията четеш го това и по други теми навсякъде ще пиша едно и също нещо защото го вярвам, че е така. Ако щеш го наречи спам и ме бамни. Достатъчно съм хакер за да влезна пак и то със същото име. ............

Баце не те съветвам да се ебаваш е мен , да не стане после що не мога да влезна във форума една седмица.Нека да не си ги мериме, че ми писна от простотии.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

А ти го даде точно нека другите преценят имаме си модератор слънце.

Оставям без коментар.

Темата беше за Неделчо Делев
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Според мен , томахавката трябва да се зарови!!! Мислете положително, щото иначе няма да кълве! Поуките от този ПРЕЦЕДЕНТ би трябвало да са двустранни , от една страна потребителите , от другата модераторите!!! Още повече че форумите от този тип са за свободно време , хоби и т.н. , какво толкова има че да не се наложи духа и модела на феърплея :wink: Аз лично като гледах онези постове на колегата , Неделчо, се учудих- то нямаше мотивация да ги пуска , даже мислех при следвашите един-два да се развикам. В края на краищата - това не е нормално , щом не е значи има причина(не че е прав). Предлагам колегата и модератора да изяснят помежду си с телефони ,имейли и т.н. ,тая сага и да са разберат!!! Какво е то това- ще имаме Форум за хоби и за кеф , пък ще нищим простотии и разбори!
Поздрави и Наслука на всички , и потребители и модератори и администратори!!!!
Изображение
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

Тук рибарски сайт ли е ? или трябва да се регистрирам другаде :?: :wink: :lol: :shock:
CARP FISHING :fishing9:
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Rapala_Team Като имаш нещо против темата,защо я посещаваш?Има си подфоруми,в които може да се пише на теми НЕ свързани с риболова,които също касаят потребителите на сайта! На теб като не ти изнася,изтриваш си профила и се регистрираш в друг сайт!
Изображение
Изображение
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Правилата са въведени от главнокомандващите в този сайт и те са направени да се спазват независимо кой какъв е! Важат за всички- дали нови или стари потребители,дали хора с по 1000 коментара или хора с по 2 всички са потребители и нищо повече! Задължени да спазват правилата!
Последно промяна от Джамбазов на Нед Яну 13, 2008 8:09 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

Стига момчета !По умният отстъпва.Тук сме за кеф ,и ''Никой не е по голям от рибата !''
И падащата звезда е била изгряваща .
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

не имам предвид друго! винаги през една две теми винаги има кавга затова попитах! а пък сайта си е супер и нямам намерение да го напускам :wink:
CARP FISHING :fishing9:
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Rapala_Team написа:не имам предвид друго! винаги през една две теми винаги има кавга затова попитах! а пък сайта си е супер и нямам намерение да го напускам :wink:
Ми тогава неправилно формулиран отговор! Пък за кавгите си много прав, и аз не ги толерирам но какво да се прави.......!!!! :roll: :roll:
Изображение
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

..

Мнение от Бачо Илия »

...
Последно промяна от Бачо Илия на Вто Фев 05, 2008 8:04 pm, променено общо 1 път.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Заключих темата,защото искам да съм безпристрастен.Правомощията ми спират до тук!Въпреки,че в случая колега IDA те подкрепям негласно!
Нека Барута хвърли едно око и сам прецени как да процедира!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Аз виждам няколко човека да спорят на тема "как се хващат 200 балкански мрени на ден, зимата".Верно малко остро спорят, ама не виждам обиди.Лошото в колегата IDA е ,че не забелязва грацкия си и себе си в спора .Виждам,че доста от рибите са под 17см. т.е. не са в норма, то и няколко бели в галерията не са в норма, ама това е друга тема на разговор .Ако направиме една проста сметка(ех как ги мразя тези неща) , допостимите 3000 грама делиме на 200 риби получаваме 15 гр рибета. :roll: :roll: :roll: Сега да не си помислите, че искам да изкарам човека бракониер.Няма да вземам страна в случая и дано спора не се пренесе в други теми защото ще раздавам банове без предупреждение.Не искам да чувам повече за наши и ваши, север и юг, море-поле и каво ли още не.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”