Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

За Правилата на форума
Модератор: sapuna
- MITKO70
- кандидат преподавател
За Правилата на форума
Тъй като се захвана темата " Правилата на форума ",но в една друга тема,а там не и е мястото ,я пускам тук .И понеже е наложителна,както изглежда,моля правоимащите да я сложат на необходимото място и я разяснят.За да могат всички нови и стари абонати на сайта да се информират,за неща който не са им ясни.
Всичко може,но не всеки го можe.

- barutchiata ©
- Администратор
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ето едно мнение на модератор
Баце не те съветвам да се ебаваш е мен , да не стане после що не мога да влезна във форума една седмица.Нека да не си ги мериме, че ми писна от простотии.
От барутчията
Ето такива модератори си имаме.
С цялото уважение към другите модератори.
Проблемът е, че оспорвам бамването на колегата Неделчо Делев
И ще го оспорвам ако ще и за мен да е бам това.
Баце не те съветвам да се ебаваш е мен , да не стане после що не мога да влезна във форума една седмица.Нека да не си ги мериме, че ми писна от простотии.
От барутчията
Ето такива модератори си имаме.
С цялото уважение към другите модератори.
Проблемът е, че оспорвам бамването на колегата Неделчо Делев
И ще го оспорвам ако ще и за мен да е бам това.
- barutchiata ©
- Администратор
Виждам искаш да вкараш недоразумение във хората затова показвам целия пост както си беше.
barutchiata написа:nasco2 написа:............
Барутчията четеш го това и по други теми навсякъде ще пиша едно и също нещо защото го вярвам, че е така. Ако щеш го наречи спам и ме бамни. Достатъчно съм хакер за да влезна пак и то със същото име. ............
-
- учете се от него
Според мен , томахавката трябва да се зарови!!! Мислете положително, щото иначе няма да кълве! Поуките от този ПРЕЦЕДЕНТ би трябвало да са двустранни , от една страна потребителите , от другата модераторите!!! Още повече че форумите от този тип са за свободно време , хоби и т.н. , какво толкова има че да не се наложи духа и модела на феърплея
Аз лично като гледах онези постове на колегата , Неделчо, се учудих- то нямаше мотивация да ги пуска , даже мислех при следвашите един-два да се развикам. В края на краищата - това не е нормално , щом не е значи има причина(не че е прав). Предлагам колегата и модератора да изяснят помежду си с телефони ,имейли и т.н. ,тая сага и да са разберат!!! Какво е то това- ще имаме Форум за хоби и за кеф , пък ще нищим простотии и разбори!
Поздрави и Наслука на всички , и потребители и модератори и администратори!!!!

Поздрави и Наслука на всички , и потребители и модератори и администратори!!!!
- Rapala_Team
- разбира нещата
- Джамбазов
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Правилата са въведени от главнокомандващите в този сайт и те са направени да се спазват независимо кой какъв е! Важат за всички- дали нови или стари потребители,дали хора с по 1000 коментара или хора с по 2 всички са потребители и нищо повече! Задължени да спазват правилата!
Последно промяна от Джамбазов на Нед Яну 13, 2008 8:09 pm, променено общо 1 път.

- Rapala_Team
- разбира нещата
- barutchiata ©
- Администратор
Аз виждам няколко човека да спорят на тема "как се хващат 200 балкански мрени на ден, зимата".Верно малко остро спорят, ама не виждам обиди.Лошото в колегата IDA е ,че не забелязва грацкия си и себе си в спора .Виждам,че доста от рибите са под 17см. т.е. не са в норма, то и няколко бели в галерията не са в норма, ама това е друга тема на разговор .Ако направиме една проста сметка(ех как ги мразя тези неща) , допостимите 3000 грама делиме на 200 риби получаваме 15 гр рибета.
Сега да не си помислите, че искам да изкарам човека бракониер.Няма да вземам страна в случая и дано спора не се пренесе в други теми защото ще раздавам банове без предупреждение.Не искам да чувам повече за наши и ваши, север и юг, море-поле и каво ли още не.