Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Поредната тема за избор на фидер и макара
Модератор: Paublo_Eskobar
Поредната тема за избор на фидер и макара
Здравейте колеги.Предполагам че до болка ви е втръснало да виждате хиляди теми с това име но от прочетеното , не ми стана много ясно по какви критерии се избира пръчката.За това пускам темата.От Габрово съм.Водоемите които посещавам са яз.Копринка,яз.Жребчево и яз.Ал.Стамболийски.Така че ми трябва пръчка и макара за мирни риби намиращи се в водоемите.Харесал съм си:
Пръчка
Макара
Моля ,дайте мнение ще ми свършат ли работа и ако не дайте заместители.Благодаря на всички отзовали се.
Пръчка
Макара
Моля ,дайте мнение ще ми свършат ли работа и ако не дайте заместители.Благодаря на всички отзовали се.
Re: Поредната тема за избор на фидер и макара
колега,макарата си е добра ,но се ориентирай към медиум фидер 3.60,мисля че ще ти пасне на риболова,освен ако не търсиш големи дистанции
.Аз имам две катани на Шимано,като едната е мулти 2.74-3.35,а другата 3.60 и в 80% от случаите ловя с 3.35,просто покрива моят тип риболов.Така че ти си направи сметката какво ти трябва дистанция или по нежен такъм водещ естествено до по голям кеф 

-
- научил се да хвърля
Със здраве да ги ползваш!
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пръчката не става. За твоите нужди търси нещо с акция 20-75гр параболичен или прогресивен строй.
Както е казал колегата Катана е добро капиталовложение. Може и някой от моделите на Гарболино или Шекспир мач 1,2,3. Много добри са и английските марки Фокс, Престън и Дренан но са и по дебели цени пък ги няма много в България.
Макарата ще ти е добра като за начало.
Както е казал колегата Катана е добро капиталовложение. Може и някой от моделите на Гарболино или Шекспир мач 1,2,3. Много добри са и английските марки Фокс, Престън и Дренан но са и по дебели цени пък ги няма много в България.
Макарата ще ти е добра като за начало.

- Port_Royal
- разбира нещата
Колега ето един добър избор на фидер отговарящ на условията които си написал и мисля,че ще си пасне идеално с макарата - http://www.filstar.com/bg/%D0%9F%D1%80% ... eder/3623/" onclick="window.open(this.href);return false;
Успех в избора на фидер.

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Макарата е перфектна за това,което искаш.Друг вариант е това - също добра макара за медиум фидер
http://megafishing.bg/product/954/makar ... ia-ld.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Пръчката от горния пост е супер - 1:1 Гарболино.Погледни и тази
http://www.masterfishing.bg/product/149 ... piece.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Малко транспортната дължина е голяма .......
Успех в избора!!!
http://megafishing.bg/product/954/makar ... ia-ld.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Пръчката от горния пост е супер - 1:1 Гарболино.Погледни и тази
http://www.masterfishing.bg/product/149 ... piece.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Малко транспортната дължина е голяма .......
Успех в избора!!!
Благодаря за предложенията ,колеги.Лошото е че в Габрово трудно мога да намеря в някой магазин някоя от предложените от вас пръчки.Явно ще трябва да си поръчам на сляпо без да съм я потръскал малко.
- azareus
- ще става разбирач
Нещата, които ти предложиха колегите си заслужават и спокойно можеш да им се довериш "на сляпо" !!!
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Ами в такъв случай мисля да си поръчам рьобито и пръчката на филстар която колегата Port_Royal ми предложи.Нямам търпение вече да си сглобя първия фидер и да разбера каква е тръпката от този вид риболов .Благодаря на всички които помогнаха за избора ми.azareus написа:Нещата, които ти предложиха колегите си заслужават и спокойно можеш да им се довериш "на сляпо" !!!
Аз съм с тази комбинация,но с размер на макарата 3000 и си паснаха идеално.niko1973 написа:Ами в такъв случай мисля да си поръчам рьобито и пръчката на филстар която колегата Port_Royal ми предложи.Нямам търпение вече да си сглобя първия фидер и да разбера каква е тръпката от този вид риболов .Благодаря на всички които помогнаха за избора ми.azareus написа:Нещата, които ти предложиха колегите си заслужават и спокойно можеш да им се довериш "на сляпо" !!!
Ще останеш доволен.