Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
Re: Тролинг на Жребеца
Румка пред компютрите риба не се лови трябва ходене.
))) информация довечера колеги

В събота влизане към 6 ч.-до 16ч докато заваля една мерна сулка но много хилава -пратена да напълнее и нищо друго .Сигурно превъртях 50-60 дрънкулки но рибите неги ми ги хапеха . Общо -взето труден риболов,трябва водата да падне поне с два метра за да чакаме резултати -така мисля ,на упоритите колеги, големи риби и много емоций
-
- ще става разбирач
Как е нивото на Жребеца размъти ли се на Боклуците????
Размътено е достатъчно, и толкова захладня водата.Krasi-ribata написа:Как е нивото на Жребеца размъти ли се на Боклуците????

-
- ще става разбирач
Лоша работа колега
-
- ще става разбирач
Как е Тролинга по Жребеца дайте информация колеги как е нивото мътен ли е???
-
- ще става разбирач
Вчера и днес много лодки по Жребеца никой не казва нищо и несподеля така да е колеги видях как истърваха голям Сом като цяло труден Риболов но за сметка на това мога да се похваля с 3 броя Красавци между 2,5 и 4 кг . Наслука колеги трябва опорстване и настояване в определени райони където си имал удари . Наслука.
Знам за затърмъчен за опашката с воблера голям амур и после изтърван, че може за това да си видял /чул/.

-
- ще става разбирач
Това беше преди 4 дни а Аз бях вчера и днес колега .Сома удари вчера на един колега
-
- ще става разбирач
Над 30 лодки е имало днес ми казаха колеги от Габрово никой не споделя нищо
28 - 29 юни, по 4 - 5 часа въртене - без удар. В един момент преброих лодките - около 20 и поне още толкова имаше около палатките извадени. Не видях някой да вади и колеги се оплакваха, че нямат удар - защо ? не знам, рибешка му работа. Местни казват, че трябва да падне водата.
- robber_79
- ще става разбирач
Сега се прибирамe с колегата sspopa от Жребеца . Язовира е много пълен . Лодките във водата около 15 и доста на брега , риболова -слаб . Хванахме 1 сомче около 60см. и 4- 5 сулки , всичкитe риби обратно във водата . С един колега си срещнахме линиите , та голям адреналин имаше в първия момент , докато се усетиме какво е станало 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
robber_79 написа:Сега се прибирамe с колегата sspopa от Жребеца . Язовира е много пълен . Лодките във водата около 15 и доста на брега , риболова -слаб . Хванахме 1 сомче около 60см. и 4- 5 сулки , всичкитe риби обратно във водата . С един колега си срещнахме линиите , та голям адреналин имаше в първия момент , докато се усетиме какво е станало
Па добре си,аре не ми се оплаквай пак си хванал 5-6риби и сомче,а ние дет не сме одили и сме капо пред компа да не сме по-добре?

- robber_79
- ще става разбирач
То това ни беше сефтето на Жребеца за тази година . Не че се оплаквам...ама като разглеждам снимките от твоите излети , бях тръгнал с голямата кошница . 

Адреналина беше на макс.robber_79 написа:Сега се прибирамe с колегата sspopa от Жребеца . Язовира е много пълен . Лодките във водата около 15 и доста на брега , риболова -слаб . Хванахме 1 сомче около 60см. и 4- 5 сулки , всичкитe риби обратно във водата . С един колега си срещнахме линиите , та голям адреналин имаше в първия момент , докато се усетиме какво е станало