Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от Krasi-ribata »

Румка пред компютрите риба не се лови трябва ходене.:)))) информация довечера колеги
Valko
новобранец
новобранец

Мнение от Valko »

В събота влизане към 6 ч.-до 16ч докато заваля една мерна сулка но много хилава -пратена да напълнее и нищо друго .Сигурно превъртях 50-60 дрънкулки но рибите неги ми ги хапеха . Общо -взето труден риболов,трябва водата да падне поне с два метра за да чакаме резултати -така мисля ,на упоритите колеги, големи риби и много емоций
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Как е нивото на Жребеца размъти ли се на Боклуците????
sara2
новобранец
новобранец

Мнение от sara2 »

Krasi-ribata написа:Как е нивото на Жребеца размъти ли се на Боклуците????
Размътено е достатъчно, и толкова захладня водата. :)
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Лоша работа колега
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Как е Тролинга по Жребеца дайте информация колеги как е нивото мътен ли е???
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Вчера и днес много лодки по Жребеца никой не казва нищо и несподеля така да е колеги видях как истърваха голям Сом като цяло труден Риболов но за сметка на това мога да се похваля с 3 броя Красавци между 2,5 и 4 кг . Наслука колеги трябва опорстване и настояване в определени райони където си имал удари . Наслука.
sara2
новобранец
новобранец

Мнение от sara2 »

Знам за затърмъчен за опашката с воблера голям амур и после изтърван, че може за това да си видял /чул/. :lol: :lol: :lol:
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Това беше преди 4 дни а Аз бях вчера и днес колега .Сома удари вчера на един колега
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Над 30 лодки е имало днес ми казаха колеги от Габрово никой не споделя нищо
rasper
новобранец
новобранец

Мнение от rasper »

28 - 29 юни, по 4 - 5 часа въртене - без удар. В един момент преброих лодките - около 20 и поне още толкова имаше около палатките извадени. Не видях някой да вади и колеги се оплакваха, че нямат удар - защо ? не знам, рибешка му работа. Местни казват, че трябва да падне водата.
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Сега се прибирамe с колегата sspopa от Жребеца . Язовира е много пълен . Лодките във водата около 15 и доста на брега , риболова -слаб . Хванахме 1 сомче около 60см. и 4- 5 сулки , всичкитe риби обратно във водата . С един колега си срещнахме линиите , та голям адреналин имаше в първия момент , докато се усетиме какво е станало ;)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

robber_79 написа:Сега се прибирамe с колегата sspopa от Жребеца . Язовира е много пълен . Лодките във водата около 15 и доста на брега , риболова -слаб . Хванахме 1 сомче около 60см. и 4- 5 сулки , всичкитe риби обратно във водата . С един колега си срещнахме линиите , та голям адреналин имаше в първия момент , докато се усетиме какво е станало ;)

Па добре си,аре не ми се оплаквай пак си хванал 5-6риби и сомче,а ние дет не сме одили и сме капо пред компа да не сме по-добре? :cry: :drinkers: Колкото-толко,па другия път повече! :wink: :drinkers:
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

То това ни беше сефтето на Жребеца за тази година . Не че се оплаквам...ама като разглеждам снимките от твоите излети , бях тръгнал с голямата кошница . :wink:
NDGZMG
новобранец
новобранец

Мнение от NDGZMG »

robber_79 написа:Сега се прибирамe с колегата sspopa от Жребеца . Язовира е много пълен . Лодките във водата около 15 и доста на брега , риболова -слаб . Хванахме 1 сомче около 60см. и 4- 5 сулки , всичкитe риби обратно във водата . С един колега си срещнахме линиите , та голям адреналин имаше в първия момент , докато се усетиме какво е станало ;)
Адреналина беше на макс. :wink: Иначе и при мен сутринта беше слабо,само две дребни сулчета.След обят имаше някакво активизиране, и успях да хвана две бели 2,6 и 2,4 кг,и три риби ми се откачиха. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”