Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
За ядене и пиене - винаги готов, може и някоя сгодна женица.
-
- фен клуб-скобар
добре Кралче,Господин Командо:DДай инфо има ли по реката?Помпиш ли ги ?
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Реката как е колеги, дигна ли пак нивото след тия дъждове? Дали пък няма да се спаси малко повечко риба тая година заради лошото време ?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

Бе незнам как е сега ма у неделя съм по Благоев.Наплашихте ме вие стая голема вода,/та свирах по Бобошево/ не ставала, дръжки.Докато бехме по Бамби едно аверче ги е пецкал по Благоев /6 скобара/- предпочитам пред 200 мрени.Надявам се да има кво да снимам у неделя.
Ти кажи тея преди десет дена дали беха хайверни ? Кралче анонимнико-представи се кой си-нали скачаш на големите-разкажи тука как идвам за теб след броени дни!:D
Е па начи идваш навреме.Десет дневната прогноза е 5 дни дъжд и след това стабилизиране 5-6 дни поне ще има спокойствие.Че ги бричкаш ежедневно наволя!
Е па начи идваш навреме.Десет дневната прогноза е 5 дни дъжд и след това стабилизиране 5-6 дни поне ще има спокойствие.Че ги бричкаш ежедневно наволя!
Призовавам риболовците който обичат СТРУМА да пишат повече.Аз обичам красотота на природата и сириозните рибохваштания не ме интересуват.Игнорирайте момчетатата с шесте хляба и килото червей нека си вярват че светът се върти около тях.ПИШЕТЕ хич да не ви дреме от най големите а те да обявяват каде ще замятат та простосмъртните да не им пречим.
-
- фен клуб-скобар
Кое му е лошото на шест или десет хляба и кило червеи?А от момчетата с шест хляба тука много от ,,Простосмъртните,,се научиха да ловят риба и скрити анонимници да консумират и прибират после всичко! Така че не с лошо!тука в тая група сме едно общество така да се каже!В тази тема се пише и говори с цел добри риболови! Много хора тук пък ги интересуват сериозни ,,рибохващания,,!За красотата и природата си има хубави апаратчета и форуми за отдих и туризъм!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

И аз носим по 6 хляба, ама кило червей ми е много ... няма смисъл от толкоз според мене поне де...... 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Ти па откъде изпадна!!!Нещо на некви комплекси ми мирише,ма нейсе!Да те светнем.Тука 99% влизат защото ги интересува риболова /сериозни рибохващания/.Никой на никого не пречи да пише.Напротив, лично аз се дразна, че малко хора пишат и споделят /повечето само слухтат/.Нито се имам за некъв великан в риболова,нито си вервам че света се върти около мене.Има много по можещи риболовци от мене!Аз се уча всека седмица!И писанията тука помагат на много хора да влязат в час!Колкото до килото бели и на мене ми е в повече от 300 до 500гр мъкна в зависимост от сезона и настроението на скобите /в Струма не си падат толкова колкото по Искър да речем/А шест хляба не е много,ако беха по-активни скобарите щех да носа 10.Та така да вземеш да си извадиш кратуната от задника,та да видиш къде се намираш,щото сега си в мрака!Ако имаш нещо да питаш,питай,а недей да ръсиш мъдрости.asen77 написа:Призовавам риболовците който обичат СТРУМА да пишат повече.Аз обичам красотота на природата и сириозните рибохваштания не ме интересуват.Игнорирайте момчетатата с шесте хляба и килото червей нека си вярват че светът се върти около тях.ПИШЕТЕ хич да не ви дреме от най големите а те да обявяват каде ще замятат та простосмъртните да не им пречим.
Това което ми направи впечатление в неделя беше,че докато подавах белия в храната рибите кълвяха,но телкова,колкото като почнах да стрелям с прашката /направо озвереха немаше празно изтичане/.
-
- фен клуб-скобар
за момента юнско в тая река белите са актуални- Колеги дайте да видиме сега кой кога е свободен- неделя може ли да свормираме среща ?ако искате супер!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Марто, другата седмица казвай един ден да взимаме отпуск да направи един хубав излет 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
За неделя наща група 3-ма или 4-ма души сме на Благоев па ако ще и камъни да валят.Аз съм за!
В неделя го дават идеално за риболов. Температура 25 градуса, вятър север 2,7 м/с, слънчево без валежи, аз отново съм зает
. Това разбира се ако някой синоптик нещо не се е объркал
.

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Само да се прибирам до Дупница и може да се видим. Трябва само да видя дали ще работя уикенда
Tell people there’s an invisible man in the sky who