Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Испания-Холандия
Модератор: dantho.mihov
Испания-Холандия
Какво мислите за срещата между двата отбора и мнение за на Перси гола 

Re: Испания-Холандия
Мисля,че ТУК ще намериш отговорите!!!Рибеца написа:Какво мислите за срещата между двата отбора и мнение за на Перси гола

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Може и тука
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Колега , не ни занимавай с глупости , моля те!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Може и http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... start=3135" onclick="window.open(this.href);return false; тук.
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
Дайте ми гивче с гола на Перси, благодаря!
-
- разбира нещата
колега ,човека си споделя ,нали за това е форум.друг е въпроса ,че има тема за световното.а тебе като не те интересува ,никой на сила не те кара да отваряш тази страница ,пък и най-малкото да пишешbananaman написа:Колега , не ни занимавай с глупости , моля те!

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
delio-haidutin написа:колега ,човека си споделя ,нали за това е форум.друг е въпроса ,че има тема за световното.а тебе като не те интересува ,никой на сила не те кара да отваряш тази страница ,пък и най-малкото да пишешbananaman написа:Колега , не ни занимавай с глупости , моля те!
Благодаря колега един да ме защити и точно така моята тема е за МАЧА Холандия Испания, а не световен футбол
-
- разбира нещата
имах предвид http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=88117" onclick="window.open(this.href);return false;Рибеца написа:Благодаря колега един да ме защити и точно така моята тема е за МАЧА Холандия Испания, а не световен футбол
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."