Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Дали пък Господ не ме пази?
Модератор: dantho.mihov
Дали пък Господ не ме пази?
Вчера през Банкя мина лека буря в резултат на която паднаха 3бр. 60-70 годишни бора.Лодката ми се оказа между тях.

Забравих да спомена ,че единия падна върху къщата.Много се бях притеснил,дето се вика без къща ще се оправи човек,но без лодка какво ще прави цяло лято?Гражданска защита(много печени),приятели повече за кураж и те така.
Равносметката-лодката се оказа на 15см от единия бор и на 50см от другия(съжалявам че на него не излязоха снимките,падна с все корените,в дупката може да пропадне Голф-3ка),пораженията 5см скъсано платнище.На къщата -ъгъла на покрива прокъсан и два счупени улука.
Та мисля днес да пална една свещ,явно Бог се е намесил.
Забравих да спомена ,че единия падна върху къщата.Много се бях притеснил,дето се вика без къща ще се оправи човек,но без лодка какво ще прави цяло лято?Гражданска защита(много печени),приятели повече за кураж и те така.
Равносметката-лодката се оказа на 15см от единия бор и на 50см от другия(съжалявам че на него не излязоха снимките,падна с все корените,в дупката може да пропадне Голф-3ка),пораженията 5см скъсано платнище.На къщата -ъгъла на покрива прокъсан и два счупени улука.
Та мисля днес да пална една свещ,явно Бог се е намесил.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Дали пък Господ не ме пази?
Имаш късмет,наистина бегай при попа да палиш дебели свещи. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Пали свещи,прави курбан и режи потенциално опасните дървета за да не се повтаря.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Не знам дали теб те пази, ама лодката - определено!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Румбата
- разбира нещата
Явно Бог е с теб , поменувай го често !!! И на първия риболов с приятели - курбан ! И като хванеш риба , пусни я всичката ! 

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Писано и е да ходи още дълго за риба 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- jorro11
- ще става разбирач
Извадил си късмет, спор няма. На кадем ще е това.
Иначе боровете в твоя случай са си чисти смърчи, но едва ли ще ти стане по-леко от това.
Иначе боровете в твоя случай са си чисти смърчи, но едва ли ще ти стане по-леко от това.

Абе знае ли човек кога е докоснат по рамото?Може би защото на откриването имахме и отец с нас който ни благослови и нас и масата и всичко(после си хвана ей така от нищото шаранче 4-5кг -божи човек,говори директно с началника).Не съм вярващ ,но явно има нещо,затова курбана е задължителен.
П.П. и за кой ли път в живота си разбрах, че всичко е преходно,каквото е писано това ще стане и никой не знае кога, как, и не може да го предотврати.Затова да си ходиме на риба,да си меткаме скара,пиене и разни други работи, кой доколкото може,или докато шефа отгоре ни харесва.
П.П. и за кой ли път в живота си разбрах, че всичко е преходно,каквото е писано това ще стане и никой не знае кога, как, и не може да го предотврати.Затова да си ходиме на риба,да си меткаме скара,пиене и разни други работи, кой доколкото може,или докато шефа отгоре ни харесва.