Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Баби на късо
Баби на късо
ббЗдравейте колеги и приятели!Въпреки лошите прогнози които предвещаваха синоптиците,реших че този ден ще го отдам на любимото си хоби,а именно риболова.Още със ставането сутринта се разбра че ни чака поредният дъждовен ден.Времето беше доста мрачно,но все пак оптимизмът в мен надделя и реших да не провалям риболовният ден.
Дестинацията е баластриерата в близост до гр.Кочериново.Доста актуално и притегателно място за много риболовци.С пристигането установих че доста колеги са ме изпреварили и удобните места за риболов бяха заети.За моя радост се оказа че двама се готвят да си тръгват под предлог че рибата не кълве и няма смисъл.И така доволен се настаних ето тук:

Реших да стартирам с щеката на 10 метра,но там дъното беше осеяно с треви и закачки.Със зор изкарах няколко риби и реших да мина на по-късата дистанция 8.50.Оказа се че там дъното е доста по чисто, а дълбочината около 1.80.За подхранка използвах варено жито с аромат на ванилия и сладка царевица.Също така бях взел торен червей и бял в очакване на едни други риби зелени на цвят и доста красиви
Но слънчевите риби се оказаха доста активни и не оставиха никакъв шанс да пропадна до дъното.
Това ме наведе на мисълта да се ориентирам към риболова на бабушки.С подаването на житото и царевицата,рибата започна да се концентрира и риболова потръгна с добри темпове.Такъмите които използвах бяха топ-сет на второ коляно с ластик 1.0.Основно влакно 0.12 и повод 0.10 завършваш с кука №14 камасан Б511.
На вторият час от риболова синоптиците оправдаха прогнозата за времето.В продължение на 1час се изсипа пороен дъжд,което сложи край на риболова на останалите колеги.
Въпреки всичко,останах доволен от риболова.Следват и още малко снимки:

А това е крайният резултат от 4 часа риболов:

Поздрави и наслука на всички!!!!
Дестинацията е баластриерата в близост до гр.Кочериново.Доста актуално и притегателно място за много риболовци.С пристигането установих че доста колеги са ме изпреварили и удобните места за риболов бяха заети.За моя радост се оказа че двама се готвят да си тръгват под предлог че рибата не кълве и няма смисъл.И така доволен се настаних ето тук:
Реших да стартирам с щеката на 10 метра,но там дъното беше осеяно с треви и закачки.Със зор изкарах няколко риби и реших да мина на по-късата дистанция 8.50.Оказа се че там дъното е доста по чисто, а дълбочината около 1.80.За подхранка използвах варено жито с аромат на ванилия и сладка царевица.Също така бях взел торен червей и бял в очакване на едни други риби зелени на цвят и доста красиви

Това ме наведе на мисълта да се ориентирам към риболова на бабушки.С подаването на житото и царевицата,рибата започна да се концентрира и риболова потръгна с добри темпове.Такъмите които използвах бяха топ-сет на второ коляно с ластик 1.0.Основно влакно 0.12 и повод 0.10 завършваш с кука №14 камасан Б511.
На вторият час от риболова синоптиците оправдаха прогнозата за времето.В продължение на 1час се изсипа пороен дъжд,което сложи край на риболова на останалите колеги.
Въпреки всичко,останах доволен от риболова.Следват и още малко снимки:
А това е крайният резултат от 4 часа риболов:
Поздрави и наслука на всички!!!!

- bokser
- ще става разбирач
Re: Баби на късо
Евалата! Туй е друго нещо! 

Екстра риболов !Браво 

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Браво браво, въпреки дъжда добре е дало, хубави риби. Липсва ми това място, ама пуста работа.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

- Баш Щукар
- ще става разбирач
Браво! Гледам и едно линче дребно има между бабите... Добър риболов е станал. 

- azareus
- ще става разбирач
Чудесен риболов си направил колега! Браво!
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
колега,беше на 50 метра срещу мен!
направил си наистина добър риболов,както и аз!
при мен излязоха 50-на баби с прилична големина!
излязоха и няколко дребни каракудки !
гледам ,че си се разписал и с един лин - аз самият закачих два добри екземпляра,но поради факта,че е доста обрасло ,а и ловях с много фини такъми и двата ми скъсаха!Ловях с директна 6-ца,без ластик!
бабите със захранка сварено жито и хляб!
направил си наистина добър риболов,както и аз!
при мен излязоха 50-на баби с прилична големина!
излязоха и няколко дребни каракудки !
гледам ,че си се разписал и с един лин - аз самият закачих два добри екземпляра,но поради факта,че е доста обрасло ,а и ловях с много фини такъми и двата ми скъсаха!Ловях с директна 6-ца,без ластик!
бабите със захранка сварено жито и хляб!
Красива, тъмна окраска имат вашите баби. Хубав риболов си си спретнал!
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Пичове трябва да направим един съвместен лински риболов. Знам много дашни места ама компанията ми липсва. А каракудите на 2-3 зърна царевица хапат много и са огромни.
Tell people there’s an invisible man in the sky who

Здрасти Митак!!! Аз съм за мероприятието.Д.Граховски написа:Пичове трябва да направим един съвместен лински риболов. Знам много дашни места ама компанията ми липсва. А каракудите на 2-3 зърна царевица хапат много и са огромни.
-
- научил се да хвърля
Браво!!!
Добър риблов се е получил, а да попитам пътя до тези дупки как е във дъждовно време ?

- bokser
- ще става разбирач
Идеален - няма толкова прах, както, когато е сухо!