Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Янтра- всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- eroucma
- разбира нещата
Re: Янтра- всичко за и по реката
Аз днес реших да не е баш на Янтра и завих от трети тунел нагоре по Белицата и да ти кажа хубав риболов на спининг направихstefan4etoo написа:И аз днес за около час 8-9 кефалчета на воблер,още малко и остава да си върне нормалния цвят и ниво,ама май пак го дават дъжд ама дано не познаят

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- stefan4etoo
- сериозен играч
Аз съм бил по надолу от теб.Знам че ходиш по Чолаковци и все се оглеждам за теб(ако си същия от аватара деeroucma написа:Аз днес реших да не е баш на Янтра и завих от трети тунел нагоре по Белицата и да ти кажа хубав риболов на спининг направихstefan4etoo написа:И аз днес за около час 8-9 кефалчета на воблер,още малко и остава да си върне нормалния цвят и ниво,ама май пак го дават дъжд ама дано не познаят

- eroucma
- разбира нещата
Същият съм, а по Чолаковци ходя само на един участък- под детската градина и тръгвам срещу течението до малко преди моста на Смесито. Демек между двата бързея ходя - https://www.google.bg/maps/dir/43.06127 ... !1m0?hl=bg
Там съм набарал рибите и почти не съм си тръгвал разочарован.
Там съм набарал рибите и почти не съм си тръгвал разочарован.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- stefan4etoo
- сериозен играч
Ясно ми е къде ходиш ,aмa пък aз точно тaм не ходя много много,aмa ще хвърлям по едно око вече ,може после по бирa дa удaрим при Пенко 

този уикенд , масово трепеха по 10 кила каракуда на човек, на фидер , най големите по 500-600гр, пълно с народ и ловат като невиждали
Как е реката колеги,ще ловим ли тази седмица?
- begleca_sv
- кандидат преподавател
- eroucma
- разбира нещата
Южния пътен възел на асфалта https://www.facebook.com/photo.php?v=10202739353703832begleca_sv написа:е къде ловите ?

- begleca_sv
- кандидат преподавател
криете се като мишки споко няма да ви изловя рибата или да ви заема мястото .......
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- eroucma
- разбира нещата
Не се крием колега, виж точно 4-5 мнения по нагоре съм дал точните места където ловя с карта в Гугъл.begleca_sv написа:криете се като мишки споко няма да ви изловя рибата или да ви заема мястото .......
Аз моите места не ги крия защото моята риба никой неможе да ми я хване. Питай ме конкретен въпрос и ще ти дам конкретен отговор. Да отговоря на последния ти въпрос - " Къде я ловим" точно сега я ловят както ти казах по асфалта на Южния пътен възел защото тази нощ реката преля и заля поляни пътища около нея.
Иначе аз конкретно я ловя само в района на кв. Чолаковци защото там е горе долу култивирана територия и змиите са по редки. А и защото там ми е най - близо когато се прибирам след работа и има сянка за колата. Но това само на спининг за кефал, останалите колеги които търсят мирна риба незнам.

- begleca_sv
- кандидат преподавател
аз ловя всичко що е риба .....
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Някак си е тъпо да обяснявам ,къде ловя след снощния потоп,но щом държиш-аз ловя в района от Мавриков до Пречиствателната станция!Ловя предимно на плувка или с боло или с директен.Ако ми зачестят капотата ще знам,че си наминал!begleca_sv написа:криете се като мишки споко няма да ви изловя рибата или да ви заема мястото .......

- StoychevV
- разбира нещата
Здравейте..
Тук в Габрово кефальогите си ги ловкам на пиявички,вишни на лека линия с полегната плувчица...по Търновския край в района на града дали ще имам успехи по този начин..най вече около района на Гарата че мисля като се поотекат водите да отскоча за някой час 

Най-добре да провериш и ще разбереш,аз улових последния път няколко на царевица,но всеки път е различно....StoychevV написа:Здравейте..Тук в Габрово кефальогите си ги ловкам на пиявички,вишни на лека линия с полегната плувчица...по Търновския край в района на града дали ще имам успехи по този начин..най вече около района на Гарата че мисля като се поотекат водите да отскоча за някой час

Снощи в кварталния магазин подочух от едни колеги \рибари\,че се лови прилична каракуда на бента до Турската махала,хвалеха се с постижения около 500-те грама.И днес сутринта преди работа отидох да проверя,хвърлят направо от моста на леко дъно,някой и на плувка,не видях,как ги вдигат от около 10 метра височина щото за 20-ина минути никой нищо не хвана.Имаше около 7-8 човека ,някой да се похвали с успешен риболов тия дни?