Янтра- всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Re: Янтра- всичко за и по реката

Мнение от eroucma »

stefan4etoo написа:И аз днес за около час 8-9 кефалчета на воблер,още малко и остава да си върне нормалния цвят и ниво,ама май пак го дават дъжд ама дано не познаят :lol:
Аз днес реших да не е баш на Янтра и завих от трети тунел нагоре по Белицата и да ти кажа хубав риболов на спининг направих :wink:
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

eroucma написа:
stefan4etoo написа:И аз днес за около час 8-9 кефалчета на воблер,още малко и остава да си върне нормалния цвят и ниво,ама май пак го дават дъжд ама дано не познаят :lol:
Аз днес реших да не е баш на Янтра и завих от трети тунел нагоре по Белицата и да ти кажа хубав риболов на спининг направих :wink:
Аз съм бил по надолу от теб.Знам че ходиш по Чолаковци и все се оглеждам за теб(ако си същия от аватара де :D ),ама все не мога да те засека
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Същият съм, а по Чолаковци ходя само на един участък- под детската градина и тръгвам срещу течението до малко преди моста на Смесито. Демек между двата бързея ходя - https://www.google.bg/maps/dir/43.06127 ... !1m0?hl=bg
Там съм набарал рибите и почти не съм си тръгвал разочарован.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

Ясно ми е къде ходиш ,aмa пък aз точно тaм не ходя много много,aмa ще хвърлям по едно око вече ,може после по бирa дa удaрим при Пенко :drinkers:
Аватар
topspin
фен клуб-скобар

Мнение от topspin »

този уикенд , масово трепеха по 10 кила каракуда на човек, на фидер , най големите по 500-600гр, пълно с народ и ловат като невиждали
IVP.
новобранец
новобранец

Мнение от IVP. »

Как е реката колеги,ще ловим ли тази седмица?
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

е къде ловите ?
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

begleca_sv написа:е къде ловите ?
Южния пътен възел на асфалта https://www.facebook.com/photo.php?v=10202739353703832
Изображение Изображение
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

криете се като мишки споко няма да ви изловя рибата или да ви заема мястото .......
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

begleca_sv написа:криете се като мишки споко няма да ви изловя рибата или да ви заема мястото .......
Не се крием колега, виж точно 4-5 мнения по нагоре съм дал точните места където ловя с карта в Гугъл.
Аз моите места не ги крия защото моята риба никой неможе да ми я хване. Питай ме конкретен въпрос и ще ти дам конкретен отговор. Да отговоря на последния ти въпрос - " Къде я ловим" точно сега я ловят както ти казах по асфалта на Южния пътен възел защото тази нощ реката преля и заля поляни пътища около нея.
Иначе аз конкретно я ловя само в района на кв. Чолаковци защото там е горе долу култивирана територия и змиите са по редки. А и защото там ми е най - близо когато се прибирам след работа и има сянка за колата. Но това само на спининг за кефал, останалите колеги които търсят мирна риба незнам.
Изображение Изображение
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

аз ловя всичко що е риба .....
IVP.
новобранец
новобранец

Мнение от IVP. »

begleca_sv написа:криете се като мишки споко няма да ви изловя рибата или да ви заема мястото .......
Някак си е тъпо да обяснявам ,къде ловя след снощния потоп,но щом държиш-аз ловя в района от Мавриков до Пречиствателната станция!Ловя предимно на плувка или с боло или с директен.Ако ми зачестят капотата ще знам,че си наминал! :drinkers:
Аватар
StoychevV
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от StoychevV »

Здравейте..:) Тук в Габрово кефальогите си ги ловкам на пиявички,вишни на лека линия с полегната плувчица...по Търновския край в района на града дали ще имам успехи по този начин..най вече около района на Гарата че мисля като се поотекат водите да отскоча за някой час :drinkers:
IVP.
новобранец
новобранец

Мнение от IVP. »

StoychevV написа:Здравейте..:) Тук в Габрово кефальогите си ги ловкам на пиявички,вишни на лека линия с полегната плувчица...по Търновския край в района на града дали ще имам успехи по този начин..най вече около района на Гарата че мисля като се поотекат водите да отскоча за някой час :drinkers:
Най-добре да провериш и ще разбереш,аз улових последния път няколко на царевица,но всеки път е различно.... :drinkers:
IVP.
новобранец
новобранец

Мнение от IVP. »

Снощи в кварталния магазин подочух от едни колеги \рибари\,че се лови прилична каракуда на бента до Турската махала,хвалеха се с постижения около 500-те грама.И днес сутринта преди работа отидох да проверя,хвърлят направо от моста на леко дъно,някой и на плувка,не видях,как ги вдигат от около 10 метра височина щото за 20-ина минути никой нищо не хвана.Имаше около 7-8 човека ,някой да се похвали с успешен риболов тия дни?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”