Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
Здравейте,
аз бях на Дъбника в събота 14,06,2014г. Направих един приличен риболов.основно се хващаха платики,някоя червеноперка,както и няколко едрички костура (на малка рибка).Всичко това на плувка,на дълбочина около 4м.
На дъно ми се "обади" една доста едра платика около 1.2кг както и нещо доста едро което не успях и да засеча защото при кълването отнесе всичко (бях забравил да освобода аванса).Цял ден не спря този вятър а по обяд направо вдигна вълни като на морето
В крайна сметка направих около 3кг риба без да се напъвам
аз бях на Дъбника в събота 14,06,2014г. Направих един приличен риболов.основно се хващаха платики,някоя червеноперка,както и няколко едрички костура (на малка рибка).Всичко това на плувка,на дълбочина около 4м.
На дъно ми се "обади" една доста едра платика около 1.2кг както и нещо доста едро което не успях и да засеча защото при кълването отнесе всичко (бях забравил да освобода аванса).Цял ден не спря този вятър а по обяд направо вдигна вълни като на морето

В крайна сметка направих около 3кг риба без да се напъвам

- bojkata
- ще става разбирач
Копирам от фидер форума за да не го пиша наново!
Излета е от събота!!!
Излета е от събота!!!
Божката написа:Вчера с Миленчо и наш приятел посетихме Милин кладенец!
Миленчо се беше заел със задачата да покаже първи стъпки на нашия приятел във фидер риболова![]()
Риболова беше много шарен като се извадиха много добри количества смесена риба
толстолоб, каракуда, бабушка, смадок и костур!
Аз лично, заради предишния ми излет там и впредвид уловените толупи, започнах да си ги търся тях! Имах доста приличен успех с 8 уловени броя и още толкова, че и повече откачени- взимаха на пропадане и не винаги се закачваха добре. Хванах и доста от резонните бабушка и платика плюс една хубава каракуда и един смадок!
Миленчо дърпаше платики и баби, като му влезнаха и няколко каракуди, едната от които доста добра, хвана и едно толупче!
Желката ловеше платики и баби а извади и един приличен смадок които закова кантарчето на 1,5кг.
Смадочетата и толупчетата плуват обратно а останалата риба я дадохме на собственика, така съм обещал заради позволението от негова страна да ловя когато пожелая и да водя с мен когото пожелая, винаги ни е посрещал с почерпка- студана бира и солена и пържена риба! :suspect:
Всеки път ни кани да преспим и можем да ползваме всички създадени удобства- чевермета, барбекюта, телевизия...
Вечерта продължи да 3-4ч. през ноща у новобранеца във фидер риболова :cheers:
Ето и няколко клипчета :?:
[youtube]yilWRxouZyY[/youtube]
[youtube]_tqL_lRW6dQ[/youtube]
[youtube]Pywp2cgU-Mc[/youtube]
[youtube]UfbVAeE7J9k[/youtube]
Божидар Кирилов-Божката
http://bigfish.bg/news/novini/Bozhkata- ... rtini.html
http://bigfish.bg/news/novini/Bozhkata- ... rtini.html
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Доста добре сте си изкарали....!Жалко,че много от язовирите са под различна по вид аренда ,която обикновено свършва по един и същи начин!
Примери много.....

-
- новобранец
Браво Божка,пак сте ги наскубали и сте си изкарали хубаво.bojkata написа:Копирам от фидер форума за да не го пиша наново!
Излета е от събота!!!Божката написа:Вчера с Миленчо и наш приятел посетихме Милин кладенец!
Миленчо се беше заел със задачата да покаже първи стъпки на нашия приятел във фидер риболова![]()
Риболова беше много шарен като се извадиха много добри количества смесена риба
толстолоб, каракуда, бабушка, смадок и костур!
Аз лично, заради предишния ми излет там и впредвид уловените толупи, започнах да си ги търся тях! Имах доста приличен успех с 8 уловени броя и още толкова, че и повече откачени- взимаха на пропадане и не винаги се закачваха добре. Хванах и доста от резонните бабушка и платика плюс една хубава каракуда и един смадок!
Миленчо дърпаше платики и баби, като му влезнаха и няколко каракуди, едната от които доста добра, хвана и едно толупче!
Желката ловеше платики и баби а извади и един приличен смадок които закова кантарчето на 1,5кг.
Смадочетата и толупчетата плуват обратно а останалата риба я дадохме на собственика, така съм обещал заради позволението от негова страна да ловя когато пожелая и да водя с мен когото пожелая, винаги ни е посрещал с почерпка- студана бира и солена и пържена риба! :suspect:
Всеки път ни кани да преспим и можем да ползваме всички създадени удобства- чевермета, барбекюта, телевизия...
Вечерта продължи да 3-4ч. през ноща у новобранеца във фидер риболова :cheers:
Ето и няколко клипчета :?:
[youtube]yilWRxouZyY[/youtube]
[youtube]_tqL_lRW6dQ[/youtube]
[youtube]Pywp2cgU-Mc[/youtube]
[youtube]UfbVAeE7J9k[/youtube]
Вита дали става за сом в това време?
Водата е доста ниска и до днес спадаше, не съм сигурен дали има добри условия за сом в моментаzaribeniq написа:Вита дали става за сом в това време?
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Изобщо не е ниска водата.На боза е.Сом може и да хванеш,стига да знаеш къде.Но в толкова мътна вода специално на мен не са ми дърпали добри,а все до кило и нещо максимум.Ама тва не е сом...Иначе и в мътилката са ме побърквали.Късмет.Рибеца написа:Водата е доста ниска и до днес спадаше, не съм сигурен дали има добри условия за сом в моментаzaribeniq написа:Вита дали става за сом в това време?
-
- научил се да хвърля
Накъде ще ги търсите през почивните дни
Някакви отзиви от реки,язовири

Някакви отзиви от реки,язовири

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Аз съм се насочил към Стамболийски само дано времето е с нас.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Днес на малкия в Кайлъка костурчета, таранки и червеноперки. Стръв царевица и торен. Иначе за реките ей тука чат пат инфо за р.Вит скоро и за ИскъроShampio0* написа:Накъде ще ги търсите през почивните дни![]()
Някакви отзиви от реки,язовири![]()

ето и една снимка за цвят от епичния улов

-
- научил се да хвърля
Страхотна тема си спретнал, Колега - чете се с кефfreeman.bg написа:Днес на малкия в Кайлъка костурчета, таранки и червеноперки. Стръв царевица и торен. Иначе за реките ей тука чат пат инфо за р.Вит скоро и за ИскъроShampio0* написа:Накъде ще ги търсите през почивните дни![]()
Някакви отзиви от реки,язовири![]()
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=119&t=87504" onclick="window.open(this.href);return false;
ето и една снимка за цвят от епичния улов

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Мерсаж! Всъщност темата я пуснаха за всеки градски който замеря рибочетата по главите с железа, дръвца и пластамаси да сподели инфо. Но това по желание де.
по Вита на парашут излизат червеноперки
-
- научил се да хвърля
-
- ще става разбирач
Ако това е описание за твоя ''риболовен'' излет,по-добре не го споделяй никога повече.zaribeniq написа:по Вита на парашут излизат червеноперки