Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- трапера
- сериозен играч
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
GODzillata написа:То хубаво, ама да беше решил и да се обадиш...
Павел Иванов написа:Сметам че щом не споменеваш , си пропущил Тата баняНачи нищо не си видел от към гледки начи
![]()
![]()
Въх, Киро, в Русе ползвахме един кабел за интернет, с два компа- не може да се уреди човек, кой да се закачи на него. СЕга съм си на немския безжичен, но пък компа е един

Да Павка, не спрях на Тата баня

Гусин Петков, бях получил по едно време лекинко раздвоение дъл дане я задържа, но факта, че имаше някакви рани по тялото, окончателно ме накара да я пусна обратно.
Иначе беше красавица

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
трапера написа:Въх, Киро, в Русе ползвахме един кабел за интернет, с два компа- не може да се уреди човек, кой да се закачи на него. СЕга съм си на немския безжичен, но пък компа е единДо десетина дена вземаме още един за сина и проблема се решава
![]()

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Направо не остава време от работа да разкажа за разходката в Барселона.
Мнооооого готин град, никога не бях ходил в Испания, ама ми хареса ..
Та там дъщерята проведе ежегодната среща на семейството, като тази година решихме да сменим хотела с апартамент. Този избор се оказа много сполучлив, и занапред най-вероятно ще продължим все така. На цената да две хотелски стаи - получихме голям апартамент, около 100 м2, с всичко необходимо и най-вече възможността да прекараме 5-6 часа в приказки, а аз да си изпия ракията със салата, а после всичко останало.....
Ще постна ми малко снимки, че започва вторият мач, ама пък ще има продължение
,

Освен многото работа, кофтия "бъг" в системата си остана, правя всякакви номера да не ми се изтрие поста, ама понякога не успявам
!
Продължението ще трябва да е от другия комп, щото иначе много време се губи, да го ева
!
Мнооооого готин град, никога не бях ходил в Испания, ама ми хареса ..
Та там дъщерята проведе ежегодната среща на семейството, като тази година решихме да сменим хотела с апартамент. Този избор се оказа много сполучлив, и занапред най-вероятно ще продължим все така. На цената да две хотелски стаи - получихме голям апартамент, около 100 м2, с всичко необходимо и най-вече възможността да прекараме 5-6 часа в приказки, а аз да си изпия ракията със салата, а после всичко останало.....
Ще постна ми малко снимки, че започва вторият мач, ама пък ще има продължение

Освен многото работа, кофтия "бъг" в системата си остана, правя всякакви номера да не ми се изтрие поста, ама понякога не успявам

Продължението ще трябва да е от другия комп, щото иначе много време се губи, да го ева

- трапера
- сериозен играч
Ха, Жоре тоя проблем го имам и аз
Ма му хванах цаката- преди да прегледам мнението и да го постна го копирам. Ако Системата го изяде, си го пействам и готово
Докато си бях в Русе, реших да направя един репортаж в Излети. То бяха писания, то бяха снимки.....
Накрая жената нещо ме забаламоса, забравих да го копна и всичко отиде по дяволите
Пък от няколко месеца при всяко пускане на форума, трябва да се регистрирам или да вляза, не е болка за умиране, ама е дразнещо
Пък в Испания наистина е готино.
Кире, как да се обадя, като през последните дни въобще нямах достъп до компютър. А и дилемата беше- Калотина или Връшка чука? Ама вече реших, че това е моя маршрут.При следващото ми връщане, задължително щисъ обадя
Вчера и днес съм домашен майстор-мебелист. По-точно контрольор. Купих на сина легло, той си го сглобява,аз давам напътствия и си пия бирата. Иииибаси кефа
Де да беше тук по рано, когото обзавеждах жилището... Утре по случай завършването на "обекта", Ш припаля скарата, че днес нещо ще е дъждовно.

Докато си бях в Русе, реших да направя един репортаж в Излети. То бяха писания, то бяха снимки.....

Пък от няколко месеца при всяко пускане на форума, трябва да се регистрирам или да вляза, не е болка за умиране, ама е дразнещо

Пък в Испания наистина е готино.
Кире, как да се обадя, като през последните дни въобще нямах достъп до компютър. А и дилемата беше- Калотина или Връшка чука? Ама вече реших, че това е моя маршрут.При следващото ми връщане, задължително щисъ обадя

Вчера и днес съм домашен майстор-мебелист. По-точно контрольор. Купих на сина легло, той си го сглобява,аз давам напътствия и си пия бирата. Иииибаси кефа

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Възможно е причината за проблема да идва от браузера,с който работите!?трапера написа:Ха, Жоре тоя проблем го имам и аз.........................
Свилене и Жоро,изчистете си кеша,бисквитките и историята на браузера и вижте дали ще има промяна!?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
В понеделник моят човек ща дойде у дома и ще почисти компа - дано се оправи, да го ева
!
Сега ще пусна малко снимки, пък коментара към тях - може и по късно !
Та първото ми впечатление от Барселона бе, че е много зелено.
Средиземноморски град - навсякъде дървета, градинки, палми и вместо врабчета, като у нас, хвърчат папагали и гларуси
!

Това е един парк, в него са т.н."Каскади",

По поляните беше пълно с народ, вкл. и много дупета
,

И зеленина, много и красиво,

Ето ги каскадите -

А в езерата плуват патици, гъски, водни кокошки и прочие животинки, как не са ги изяли нашенците - не знам
!

Кухнята им е интересна, ама малко странна за мен, но пък беше вкусно
!
Едното ядене е със свинско и много овкусено, другото от пилешки филета, разни предястия и тапас, и риба, ама и забравих името.
Местните много маат паеля с миди и скариди, но аз тези неща не ги ям по принцип - та само ги разглеждах.

И както казва Жечев - има малко циганийка в Испания !
Ресторанта - хубав, ама като идеш до тоалетната - вонливо, захабено, мърляво,
Малко по нашенски, въпреки, че българските заведения определено имат по-хубави тоалетни от испанските
Изпих много испанска бира, сменях марките, някой ставаха, някой не чак толкова , ама ми е интересно да опитвам местните напитки. Дъщерята и зетя, като шовинисти пиха само немска мътна бира - аз пък не мога да я понасям
!

Сега ще пусна малко снимки, пък коментара към тях - може и по късно !
Та първото ми впечатление от Барселона бе, че е много зелено.
Средиземноморски град - навсякъде дървета, градинки, палми и вместо врабчета, като у нас, хвърчат папагали и гларуси

Това е един парк, в него са т.н."Каскади",
По поляните беше пълно с народ, вкл. и много дупета

И зеленина, много и красиво,
Ето ги каскадите -
А в езерата плуват патици, гъски, водни кокошки и прочие животинки, как не са ги изяли нашенците - не знам

Кухнята им е интересна, ама малко странна за мен, но пък беше вкусно

Едното ядене е със свинско и много овкусено, другото от пилешки филета, разни предястия и тапас, и риба, ама и забравих името.
Местните много маат паеля с миди и скариди, но аз тези неща не ги ям по принцип - та само ги разглеждах.
И както казва Жечев - има малко циганийка в Испания !
Ресторанта - хубав, ама като идеш до тоалетната - вонливо, захабено, мърляво,
Малко по нашенски, въпреки, че българските заведения определено имат по-хубави тоалетни от испанските
Изпих много испанска бира, сменях марките, някой ставаха, някой не чак толкова , ама ми е интересно да опитвам местните напитки. Дъщерята и зетя, като шовинисти пиха само немска мътна бира - аз пък не мога да я понасям

- G.Petkov
Натиснали са ме едни одитори, та ги чакам да прочетат една документация и съм в "оправдан престой", та от служебния комп ще пусна още снимки.
Това е пазаря
!
Отромен на площ квартален пазар, по-голям от Софийските Централни хали - зеленчуци, плодове, меса, риба и прочие асортименти.
Чисто, подредено, направено - евала !

Естествено, най-голям интерес проявих към рибите,
Много риба има, сравнително високи са цените, ама испанците си ядат,

Винаги съм оставал впечатлен от работата на продавачите в рибните магазини в Европа,
Ето тази млада и хубава азиатка
,

Въоръжена с два огромни и тежки ножа, разфасоваше със завидно майсторство всякакви риби, почистваше люспите, измиваше рибките и направо правеше филета за директно готвене. С удоволствие да си дадеш парите
!
Ейййййййй, чакайте да пусна и една интелектуална снимка,
Че излязох много прост, да се ева в главата
!
Само за разходки, ядене и пиене пиша
!
Това е една сграда на архитекта Гауди,
Не съм му фен, както и на набедения Пикасо, ама ей тъй, за цвят, както казваше Люси
!

Това е пазаря

Отромен на площ квартален пазар, по-голям от Софийските Централни хали - зеленчуци, плодове, меса, риба и прочие асортименти.
Чисто, подредено, направено - евала !
Естествено, най-голям интерес проявих към рибите,
Много риба има, сравнително високи са цените, ама испанците си ядат,
Винаги съм оставал впечатлен от работата на продавачите в рибните магазини в Европа,
Ето тази млада и хубава азиатка

Въоръжена с два огромни и тежки ножа, разфасоваше със завидно майсторство всякакви риби, почистваше люспите, измиваше рибките и направо правеше филета за директно готвене. С удоволствие да си дадеш парите

Ейййййййй, чакайте да пусна и една интелектуална снимка,
Че излязох много прост, да се ева в главата

Само за разходки, ядене и пиене пиша

Това е една сграда на архитекта Гауди,
Не съм му фен, както и на набедения Пикасо, ама ей тъй, за цвят, както казваше Люси

- GODzillata
G.Petkov написа:...
По поляните беше пълно с народ, вкл. и много дупета,
И зеленина.........
Ае, Жоре, мани таа зеленина уе и теа сгради, що не си нацъкал повече дупета и цици, па ги фърли тук да воайорстваме на воля.....другото моеме си го глеаме и в тубето.

Момци, уйде ми убавото хотелче, ей!

УжасТ, добре че таа година не съм букнал у него!

@Свилене, щом другия път е обезателно - те т'ва вече е приказка...па за РусИ моеш после и по рЯката да си одиш.........куту се пущиш по течението и за нула време си там!

- G.Petkov
Баси,
Едва тази вечер от новините по Канал 1 разбрах за мащаба на бедствието, сполетял северна и източна България.
Много лошо за хората живеещи там.
Толкова много вода ще доведе до тежки проблеми за всички, които живеят там.
Дано да спре дъжда, че иначе .......... !
И дано всички колеги живеещи в тези райони да са добре !
Едва тази вечер от новините по Канал 1 разбрах за мащаба на бедствието, сполетял северна и източна България.
Много лошо за хората живеещи там.
Толкова много вода ще доведе до тежки проблеми за всички, които живеят там.
Дано да спре дъжда, че иначе .......... !
И дано всички колеги живеещи в тези райони да са добре !
- GODzillata
МитеФ, брат, бедстваш ли?
...щото аз съм спасител доброволец към БЧК, та ако трябва - да идвам?

...щото аз съм спасител доброволец към БЧК, та ако трябва - да идвам?

- трапера
- сериозен играч
ГотовоGODzillata написа:..................
@Свилене, щом другия път е обезателно - те т'ва вече е приказка...па за РусИ моеш после и по рЯката да си одиш.........куту се пущиш по течението и за нула време си там!![]()

Само трябва да прилъжа жената да прибере колата до вкъщи

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- GODzillata
Оооо, задължително старт в "Чифлика" и завършек в "Мулен руж"!трапера написа:...да видиш някоя и друга кръчма.....

- G.Petkov
GODzillata написа:...Ае, Жоре, мани таа зеленина уе и теа сгради, що не си нацъкал повече дупета и цици, па ги фърли тук да воайорстваме на воля...
Кире,
Това са единствените воайорски снимки от Испания

Заповядай ...........

Това е на плажа на Барселона,
Хората си имат градски плаж, къпят се, ловят риба, поркат и хапват,
Абе служат на себе си

Като си оправя компа - ще довърша разказа за Испания!
Щото сега е пълна мъка да поствам, каквото и да било - аз лъжа компа, той мен и каквото излезе

- G.Petkov
Днес ходих за риба и за гъби !
Уби ме дъжд.
Обаче около обед задуха силен западен вятър, издуха облаците и сега над София небето е чисто и синьо
!
Дано този западен вятър да оправи работата.
Дано спре да вали и над пострадалите райони.
Уби ме дъжд.
Обаче около обед задуха силен западен вятър, издуха облаците и сега над София небето е чисто и синьо

Дано този западен вятър да оправи работата.
Дано спре да вали и над пострадалите райони.
А дано ,че много дъжд вече. Какво да кажат хората от пострадалите райони ?Природата виновна-да ,но хорската немарливост....На всякъде боклуци,реките и деретата-сметища,управниците нехаят,НИЕ ,хората не мислим.Манталитет-селски,цигански,с две думи-българска работа.Дано е милостив Господ към България ,че както я караме,до къде ли ще я докараме ?А, от днес вече е лято-да ни е честито.
Късмет.Всичко е до късмет.