Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колеги , има ли около Варна язовир (свободен или арендован) , в който е разрешено да се влиза със собствена лодка?
Цонево колега.
ЗасмяновоLinderman написа:Колеги , има ли около Варна язовир (свободен или арендован) , в който е разрешено да се влиза със собствена лодка?
Ти пък не издържа да кажеш, сега всички мрежари на там!pasator написа:ЗасмяновоLinderman написа:Колеги , има ли около Варна язовир (свободен или арендован) , в който е разрешено да се влиза със собствена лодка?
Че то от край време си има мрежари тамmizov написа:Ти пък не издържа да кажеш, сега всички мрежари на там!pasator написа:ЗасмяновоLinderman написа:Колеги , има ли около Варна язовир (свободен или арендован) , в който е разрешено да се влиза със собствена лодка?
- dim-dim
- научил се да хвърля
Да и ИАРА минават от време на време но хората си получават и инфо. 0:30-0:40мин. по рано и се омитат преди да дойдат Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури! (Вие сами си направете извода кой ги информира!!?) По мой наблюдения главните мрежари са от Белослав и предимно са за раци но и рибата не щадят в водоема.Докато бракониерството не се криминализира в БГ. и няма затвор от 3г. до ..... и глоби над 5000лв няма да се оправим никога.
Държавите в Европа са си измислили закони много отдавна и нямат проблеми но това си е за друга тема като по начало.
Ако не вали в Неделя и Понеделник ще отида на 7 развъдник Николаевка а ако вали най много на морено за 2-3ч.
Държавите в Европа са си измислили закони много отдавна и нямат проблеми но това си е за друга тема като по начало.
Ако не вали в Неделя и Понеделник ще отида на 7 развъдник Николаевка а ако вали най много на морено за 2-3ч.

Някой ходил ли е на село Манастир?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Да и мен ми е интересно какви са Ви мненията за Манастир? Мислех да ходя утре, но не успях да се свържа.Никой не вдига на посочените телефони в сайта, а утре ми се ходи за риба!
- dim-dim
- научил се да хвърля
Работно време: 07-20ч. Всеки ден
Цени за риболов
10 лв. на човек / до 3 бр. въдици/ на ден, за всяка следваща въдица се заплаща по 3 лева.
Цена за нощувка: 5 лв. на човек.
Уловената риба се заплаща по следнте цени:
Сом – 8 лв. /кг.
Амур - 5 лв. /кг.
Шаран – 5 лв. / кг.
Толостолоб – 2,50лв/кг.
Раци – 6 лв. / кг.
Плевелна риба - безплатно /костур и таранка/
Цени за риболов
10 лв. на човек / до 3 бр. въдици/ на ден, за всяка следваща въдица се заплаща по 3 лева.
Цена за нощувка: 5 лв. на човек.
Уловената риба се заплаща по следнте цени:
Сом – 8 лв. /кг.
Амур - 5 лв. /кг.
Шаран – 5 лв. / кг.
Толостолоб – 2,50лв/кг.
Раци – 6 лв. / кг.
Плевелна риба - безплатно /костур и таранка/
- dim-dim
- научил се да хвърля
Това за Манастир!
Миналата година ходих има доволно риба и определено можеш да си начешеш крастата
Миналата година ходих има доволно риба и определено можеш да си начешеш крастата

в грабо има редовно ваучери за мансатир 4.99
- dim-dim
- научил се да хвърля
Може не съм ги ползвал до сегаz0mbata написа:в грабо има редовно ваучери за мансатир 4.99

Малко да се оправи времето и ще го пробвам. За щеката има ли добри места?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Не съм ходил на Манастир но мисля да си пробвам късмета след няколко дни като изсъхне калта
Всяко хоби е за удоволствие 

Колега, миналата година 2 пъти ходихме на риба там и беше супер зле. Единствено едни колеги до нас ловяха дребни шаранчета на хранилка. Този язовир съм го отписал.dim-dim написа:Това за Манастир!