Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

....а бе таз китара да не е на любака, че много дрънчи на кухо....оппа на сухо... :lol: :lol:
...е, аз не разбирам много от китари, ама като съм държал Фендер Стратокатър за 12К зелени зомбета.. :lol: .. ми е ясна хавата.... :lol: :lol: :lol: , кой какво може, като тоя "аматьор"... :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?list=RDQCZ ... CZ3PE-b-Nc" onclick="window.open(this.href);return false;
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

steaven написа:Бах маа..му остави малко тоз уинчестър да изстине,една след друга ги редиш,да прочетем за некой зарибител хванат ;-)
Щом каиш сменям.... :lol: , ама ти отговаряш.. :lol: ......пушка, която не гърми един път в седмицата-не е пушка.. :lol: :lol: :lol: :drinkers:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Май не вярвате а...за Фендер Стратокастъра...а....
това са снимки, които за първи път се публикуват.... :wink:

Изображение

на заден план е Джимарата на снимката със същата китара... :wink:

Изображение

а това е синът ми преди 10 г. със същата бял Фендер Стратокастър.... :wink:

Изображение

....а на амигото ще кажа да не ми разпространява снимките, защото ми са лични.... :wink:
особенно на псевдо тайни и явно за това нелегални сървъри. които се намират между църква, р. Марица и институт за вино и менте продукти... :wink: :twisted: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Ще ви гепя....трийте, докато е време, че.....идвам... :mrgreen:

ферщеен зи амигас... :wink: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

..а онзи крак отзад на втората снимка ...не е моят :lol: , а на Кольо Бусара.... :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Сега ми потвърдиха, че улицата се казва Erasmus Roterodamus... :wink:
...леко с авторските права.... :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Таман преди малко си завърших един часовия разговор с Личо Стоунса и го поканих за риболов на сом, 'щото вие много се опъвате, като му казах да ми прослуша кльонка в к'ва тоналност е. Отговори ми, че идва веднага и ме попита:
- Да си взима ли и китарата. :lol: :lol:
Попитах го дали Мик Джагър ще дойде... :wink: :lol:
- За Миг Джагър не отговарям аз, ама за Кийт Ричард ще говоря с него и само там да няма високи палми и камили, 'щото много си падам от тях... :lol:
Е, съгласих се, к'во да ги правиш падащите хора... :lol:
Явно ще ни трябват понтони....и то жая яки.. :wink: :lol: .. :lol:

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Таа тема стана като селски смесен магазин, аз лично нямам нищо против да е такава, ама тогава отива в “Разни“. Ако ще е в “Специализиран риболов“ нека да бъде и темата такава.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Трий темата...ама цялата...и то до дъно.. :wink:
...вече имаме договор...я забележа мои снимки или цитата....анадъм... :wink: :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Къде сте ве кльонкаджии :lol: никой не оди за сомове :?:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

Ицо стига са сърди кат дете...Ми зареди чифтето.....
До админа,ми колега кво ти пречи темата...всеки влиза и чете квото му е кеф..Все пак това си е негова тема...И не пречи на никои..невиждам с кво те разтрои тоз човек,че взимаш отношение за къде е темата..Все пак е колоритна личност и макар ,че няма улови и снимки с риби,си е интересна...който нему изнася да не влиза.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

ribata402 написа: До админа,ми колега кво ти пречи темата...всеки влиза и чете квото му е кеф..Все пак това си е негова тема...И не пречи на никои..невиждам с кво те разтрои тоз човек,че взимаш отношение за къде е темата..Все пак е колоритна личност и макар ,че няма улови и снимки с риби,си е интересна...който нему изнася да не влиза.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
+1 :drinkers: на него все нещо му пречи и не му отърва :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Ристето е на едно скришно място май по ивайловград дето няма тел и нет
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Bokata77 написа: +1 :drinkers: на него все нещо му пречи и не му отърва :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
+1 :lol: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

Върнахме се от Ивайловград :D .Всички си хванахме по една мерна рибка 4-5кг + една десетка на Калин.
Тегав риболов!Имаше и сгъване от добри риби,но късмета ни бегаше. Предната седмица е била по-сомска.Водата е била 21С,а сега беше 27С,което ми подсказва,че рибките мислят за любов.
Ице,"Бракониерите" са между "Марта" и "Булеварда"или за да се сетиш ,там където има много къщички с понтончета и края на "Булеварда".Бивака си направихме на "Поляните" или така да се каже началото на "Булеварда".Дано съм те подсетил.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Franko написа:Върнахме се от Ивайловград :D .Всички си хванахме по една мерна рибка 4-5кг + една десетка на Калин.
Тегав риболов!Имаше и сгъване от добри риби,но късмета ни бегаше. Предната седмица е била по-сомска.Водата е била 21С,а сега беше 27С,което ми подсказва,че рибките мислят за любов.
Ице,"Бракониерите" са между "Марта" и "Булеварда"или за да се сетиш ,там където има много къщички с понтончета и края на "Булеварда".Бивака си направихме на "Поляните" или така да се каже началото на "Булеварда".Дано съм те подсетил.
Браво Колеги :D ако не ти проблем-пусни някоя снимка или клип :drinkers:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”