Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Видин
Модератор: sapuna
- Scoobydooooo
- новобранец
Re: Риболов около Видин
Иванчо, това не е заяжданеivandespotov написа:Взел го е Вилхем стария концесионер,в събота нищо в неделя един 10 един 5 и 2 по 3 (толупи)!!!! И Скуби може и без зеления емотикон!???

Може ли да споделиш как хвана (толупите)? Какъв монтаж използва и каква стръв?

-
- новобранец
Монтажа е стандартния за толуп: олово с 5мм отвор, стопер, тапа 100гр, пружина с три голи куки 2 нули и на пружината специална смес, която за съжаление не мога да споделя. Това е. Дълбочина от 1 до 3 метра зависи от времето.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
ivandespotov написа:...на пружината специална смес, която за съжаление не мога да споделя. ...

Навремето президентът Петър Стоянов се обърна към Иван Костов с думите "Иване, кажи си, те ще те разберат!" - та и аз така викам, кажи си, Иване, ние ще те разберем и на никой няма да кажем нито за ягодата с коноп, нито за кроасаните, нито пък за твоята мистериозна смес...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- TRAP
- ще става разбирач
Точно и аз щях да кажа за тия специално смеси къде то всики ги знаят.Пълна секретност да му не излови някой рибата. 

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Колега Godzillata, на Скомля има ли изгледи да намалят малко тарифите ?
Докато се усмихнеш и се озабиш.......!
- GODzillata
jorjinio написа:Колега Godzillata, на Скомля има ли изгледи да намалят малко тарифите ?
Амииииииииии......май не......

-
- новобранец
Никой няма да ми излови нито моята, нито твоята риба. Няма нито кроасани, нито ягода с коноп, нито ред подобни глупости. Технопланктон внос от Унгария, 2,6 евро блокчето! Успех колеги!!!TRAP написа:Точно и аз щях да кажа за тия специално смеси къде то всики ги знаят.Пълна секретност да му не излови някой рибата.
- GODzillata
ivandespotov написа:...Няма нито кроасани, нито ягода с коноп, нито ред подобни глупости. ...

Що пък да са глупости?

Много добре си се лови и на тях........

-
- новобранец
найстина има такса на дреновец 10 лв на човек
Колеги как е нивото на Дунав,че мисля да захождам другата седмица?Чух местен авер,че е високо но спада по малко,има ли места за бивак между Ботево и Кошава? Някой да сподели къде е добре в момента?
Явно никой от Северозапада не поглежда през прозореца.Май и този форум стана като един друг само с умници,които пред компютъра знаят много,но като питаш нещо елементарно,най много да ти се присмеят,чат пат и препсуват колко си тъп ,че питаш.
Като никой не казва ще пробвам пък както дойде,какво са 250-300км. даже и да е залудо.
Като никой не казва ще пробвам пък както дойде,какво са 250-300км. даже и да е залудо.
- GODzillata
Ами за нивото на Дунав си има сайт ---> http://www.appd-bg.org/site/wrap.php?3
От Ботево до Кошава е един сравнително голям участък, та няма кой да ти каже нещо конкретно на такъв общ въпрос, колкото и елементарно да е за теб.
Пък щом имаш местен авер, който ти подава инфо, защо питаш тук?
Освен това, както виждаш, в тази конкретна страница се коментира Дреновец, а не Дунава, явно никой не е ходил и не смята да ходи по реката, защото са калища и комарища, и поне аз не смятам скоро да ставам кръводарител.
От Ботево до Кошава е един сравнително голям участък, та няма кой да ти каже нещо конкретно на такъв общ въпрос, колкото и елементарно да е за теб.
Пък щом имаш местен авер, който ти подава инфо, защо питаш тук?

Освен това, както виждаш, в тази конкретна страница се коментира Дреновец, а не Дунава, явно никой не е ходил и не смята да ходи по реката, защото са калища и комарища, и поне аз не смятам скоро да ставам кръводарител.

Ами благодаря,общо взето това и очаквах.
Сайта го гледам ,но не схващам понеже явно съм тъп "385 +24"нищо не ми говори (има ли бряг няма ли)
От Ботево до Кошава е наистина мнооо-го голямо растояние има -няма 20км.За мое съжаление приятелчето е болен,макар че пак подава сравнително точно инфо.
Като последно ще спомена,че конкретната страницата е за Дреновец,но в темата "риболов около Видин" аз чета и за Дунав който ако не бъркам е наоколо.
Като най последно ще кажа,че наистина софиянци сме тъпи копелета и никъде не ни харесват(макар ,че мама и тате са от Видинските села,толкова съм и от София),но пък не виждам и особено усилие да се изисква да погледнеш през прозореца и да споделиш какво виждаш,все още си мисля че затова е този форум.
Благодаря отново за отговора ,ще ми е от полза.
Успех на всички.
Сайта го гледам ,но не схващам понеже явно съм тъп "385 +24"нищо не ми говори (има ли бряг няма ли)
От Ботево до Кошава е наистина мнооо-го голямо растояние има -няма 20км.За мое съжаление приятелчето е болен,макар че пак подава сравнително точно инфо.
Като последно ще спомена,че конкретната страницата е за Дреновец,но в темата "риболов около Видин" аз чета и за Дунав който ако не бъркам е наоколо.
Като най последно ще кажа,че наистина софиянци сме тъпи копелета и никъде не ни харесват(макар ,че мама и тате са от Видинските села,толкова съм и от София),но пък не виждам и особено усилие да се изисква да погледнеш през прозореца и да споделиш какво виждаш,все още си мисля че затова е този форум.
Благодаря отново за отговора ,ще ми е от полза.
Успех на всички.
- GODzillata
Еее, не всички сме на първа линия!ВАЛЬО написа:...не виждам и особено усилие да се изисква да погледнеш през прозореца и да споделиш какво виждаш....

При това ниво има бряг, ама по-височък де, че другият е под вода все още.

Мое мнение - ела през август.
Освен това нещата са относителни......днес кълве, утре - не. Преди няколко дни едни приятели са хванали 8 шарана за 1 ден, но на другия ден пък не е имало пипане......та така, по реката всичко е до късмет.

- azareus
- ще става разбирач
Е те тука си много прав и само, който не е ловил на Дунав не го знае. На голямата река всичко е до деня. Иначе по темата, до колкото чух от познати амура и шрана са тръгнали около Флорентин, ама не в селото, а във водата!!!GODzillata написа:Освен това нещата са относителни......днес кълве, утре - не. Преди няколко дни едни приятели са хванали 8 шарана за 1 ден, но на другия ден пък не е имало пипане......та така, по реката всичко е до късмет.ВАЛЬО написа:...не виждам и особено усилие да се изисква да погледнеш през прозореца и да споделиш какво виждаш....

"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/