Кой какви куки използва при риболов на мач

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Кой какви куки използва при риболов на мач

Мнение от butnik »

nocalled написа:не пия ракия смешко.

спрете да се подмазвате на модератори и други "авторитети" - те от това по приятели няма да ви станат
За сведение повече от година риболовният магазин/в това число и он лайн/не функционират,занимавам се с къде по приятна работа ,нямаща ама нищо общо с риболов.Не ми се прави на много прозорлив,че ставаш смешен.И ако имах права щях да ти дам отпуск по БАН :lol: за клевета.И никога не съм имал претенции за авторитет,то май на теб ти липсва .Типично за селяндурски манталитет.
И още нещо капацитето,ако не си разбрал да те светна-цялата риболовна индустрия е в Китай и ако си бил по наблюдателен спрямо стоки,а не спрямо верни твърдения във форума щеше да разбереш,че дали е Мило или Колмик няма значение-само цветовете им са различни.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Който има въдици и продукти на Мило веднага да ги счупи и изгори! Баси обърканите хора имало !
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

Ей тукa не се ли пишеше зa куките използвaни при риболов нa мaч.Незнaм зaщо трябвa дa рaзводнявaме нещтaтa типично по бългaрски.A сегa по темaтa:използвaм куки от мaрките Дренaн и Оунър.Зa сегa съм доволен от тях и не мисля дa им търся aлтернaтиви.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

М. Сталев написа:Който има въдици и продукти на Мило веднага да ги счупи и изгори! Баси обърканите хора имало !
Значи 90% оставам без въдици :lol: :lol: :lol: Всеки си е фен на някаква марка ,не виждам кое е лошото,все едно да търсиш на някой сметка защо е от Левски,а не от Лудогорец :lol:
Куки-Дренан,Камасан,Гуру,Фокс,Суехиро и с редки изключения пробвам и някои други.
Аватар
diorg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от diorg »

Тази тема е за куки нека да си остане такава.

[quote="Pelzer"]Колеги дали е уместно да попитам в тази тема ,да не се отваря друга (макар че не намерих такава) - от кои класьори или кутии за поводи сте доволни? Аз съм ползвал единствено класьора от по-големия вариант на Filstar ,но много бързо се скъса (за тия пари ).Има едни кутии за поводи сега гледам ,едната е на Map ,другата не я намерих имате ли впечатления от тях ?

Аз ползвам тези.Много съм доволен.Може да си вземеш няколко влизат една в друга.

http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2879" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nocalled
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nocalled »

butnik написа:
nocalled написа:не пия ракия смешко.

спрете да се подмазвате на модератори и други "авторитети" - те от това по приятели няма да ви станат
За сведение повече от година риболовният магазин/в това число и он лайн/не функционират,занимавам се с къде по приятна работа ,нямаща ама нищо общо с риболов.Не ми се прави на много прозорлив,че ставаш смешен.И ако имах права щях да ти дам отпуск по БАН :lol: за клевета.И никога не съм имал претенции за авторитет,то май на теб ти липсва .Типично за селяндурски манталитет.
И още нещо капацитето,ако не си разбрал да те светна-цялата риболовна индустрия е в Китай и ако си бил по наблюдателен спрямо стоки,а не спрямо верни твърдения във форума щеше да разбереш,че дали е Мило или Колмик няма значение-само цветовете им са различни.
:D щеше да ме баннеш нали? как не се сетих :)
ще го кажа с възможно най-мек и приятелски тон.
мненията ти във форума оставят у мен впечатления, че наистина си си повярвал, че си голям спец.
това, че не ти се е отдал бизнеса няма да коментирам. може на всеки да се случи, на мен също.
за прозорлив - не съм, н0 някои неща се набиват в очи.
не съм селянин, повярвай ми.
не съм авторитет в риболова, за мен тоа е хоби. правя го за удоволствие. чета тук и ако мога опитвам да помогна с мое мнение. не се права на великан и хуморист.
нека те светна и аз нещо. не само риболовната. но и много други индустрии са в китай.

съжалявам за оф топика,
но свойство на форумите е да се изкривяват от модератори и потребители с голям рейтинг.
от това губим ние, които влизаме за да научим нещо или да пискаме съвет там, където би трябвало да има хора желаещи да споделят техните знания.
това, което не искам е форума /както много други/ е да стане място където повече се опитваме да продаваме, отколкото да споделяме знания.

не се вълнувам, дали ще засегна някой.
просто изказам мнение
you'd better run...
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Поредният спамер търсещ внимание.Ако има нещо което те дразни в постовете ми, пиши на ЛС или не ги чети.
milkoiii
новобранец
новобранец

Мнение от milkoiii »

остри
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

milkoiii написа:остри
Брaво колегa.Много "остро" първо мнение.
Shootgun
новобранец
новобранец

Мнение от Shootgun »

Colmic N500 , Kamasan B611/B511
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Хора, кажете от къде е най-удачно да се снабдя с куките на Гуру, искам тия дето са вързани на косъм ама малки номера. Или пелет ваглер куки. С рингче в косъма.
Аватар
tonio.totev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tonio.totev »

Здравейте колеги ! Посъветвайте ме за куки подходящи за червеноперки по 25-30 см. на царевица. Сега за тази цел ползвам 14 номер OWNER CHINTA и горе долу съм доволен . Пробвах и с 12 номер Drennan wide gape бронзови , но на тях по-рядко взимаше.Имам и Kamasan B511 , номер 12 но не съм ги пробвал. Та се чудя дали да пробвам с по-малка кука от рода на 16 , но пък за царевица ми се струва малка.И желателно ли е да е жълта ?
vesko_bs
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от vesko_bs »

16 номер за риболов с царевица не ми се струва много удачно.Ама пробвай де.Може и да стане .Все пак при различните производители не всички куки са с еднаква големина.
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

OWNER ISEAMA GOLD или Drennan Sweetcorn. Това са най-подходящите куки за целите ти.
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Аватар
tonio.totev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tonio.totev »

Ще пробвам исеамата , мерси за отговора
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”