Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Кой какви куки използва при риболов на мач
Модератор: Paublo_Eskobar
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Кой какви куки използва при риболов на мач
За сведение повече от година риболовният магазин/в това число и он лайн/не функционират,занимавам се с къде по приятна работа ,нямаща ама нищо общо с риболов.Не ми се прави на много прозорлив,че ставаш смешен.И ако имах права щях да ти дам отпуск по БАНnocalled написа:не пия ракия смешко.
спрете да се подмазвате на модератори и други "авторитети" - те от това по приятели няма да ви станат

И още нещо капацитето,ако не си разбрал да те светна-цялата риболовна индустрия е в Китай и ако си бил по наблюдателен спрямо стоки,а не спрямо верни твърдения във форума щеше да разбереш,че дали е Мило или Колмик няма значение-само цветовете им са различни.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- М. Сталев
- разбира нещата
Който има въдици и продукти на Мило веднага да ги счупи и изгори! Баси обърканите хора имало !
- StaAnt
- ще става разбирач
Ей тукa не се ли пишеше зa куките използвaни при риболов нa мaч.Незнaм зaщо трябвa дa рaзводнявaме нещтaтa типично по бългaрски.A сегa по темaтa:използвaм куки от мaрките Дренaн и Оунър.Зa сегa съм доволен от тях и не мисля дa им търся aлтернaтиви.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Значи 90% оставам без въдициМ. Сталев написа:Който има въдици и продукти на Мило веднага да ги счупи и изгори! Баси обърканите хора имало !

Куки-Дренан,Камасан,Гуру,Фокс,Суехиро и с редки изключения пробвам и някои други.
Тази тема е за куки нека да си остане такава.
[quote="Pelzer"]Колеги дали е уместно да попитам в тази тема ,да не се отваря друга (макар че не намерих такава) - от кои класьори или кутии за поводи сте доволни? Аз съм ползвал единствено класьора от по-големия вариант на Filstar ,но много бързо се скъса (за тия пари ).Има едни кутии за поводи сега гледам ,едната е на Map ,другата не я намерих имате ли впечатления от тях ?
Аз ползвам тези.Много съм доволен.Може да си вземеш няколко влизат една в друга.
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2879" onclick="window.open(this.href);return false;
[quote="Pelzer"]Колеги дали е уместно да попитам в тази тема ,да не се отваря друга (макар че не намерих такава) - от кои класьори или кутии за поводи сте доволни? Аз съм ползвал единствено класьора от по-големия вариант на Filstar ,но много бързо се скъса (за тия пари ).Има едни кутии за поводи сега гледам ,едната е на Map ,другата не я намерих имате ли впечатления от тях ?
Аз ползвам тези.Много съм доволен.Може да си вземеш няколко влизат една в друга.
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2879" onclick="window.open(this.href);return false;
- nocalled
- научил се да хвърля
butnik написа:За сведение повече от година риболовният магазин/в това число и он лайн/не функционират,занимавам се с къде по приятна работа ,нямаща ама нищо общо с риболов.Не ми се прави на много прозорлив,че ставаш смешен.И ако имах права щях да ти дам отпуск по БАНnocalled написа:не пия ракия смешко.
спрете да се подмазвате на модератори и други "авторитети" - те от това по приятели няма да ви станатза клевета.И никога не съм имал претенции за авторитет,то май на теб ти липсва .Типично за селяндурски манталитет.
И още нещо капацитето,ако не си разбрал да те светна-цялата риболовна индустрия е в Китай и ако си бил по наблюдателен спрямо стоки,а не спрямо верни твърдения във форума щеше да разбереш,че дали е Мило или Колмик няма значение-само цветовете им са различни.

ще го кажа с възможно най-мек и приятелски тон.
мненията ти във форума оставят у мен впечатления, че наистина си си повярвал, че си голям спец.
това, че не ти се е отдал бизнеса няма да коментирам. може на всеки да се случи, на мен също.
за прозорлив - не съм, н0 някои неща се набиват в очи.
не съм селянин, повярвай ми.
не съм авторитет в риболова, за мен тоа е хоби. правя го за удоволствие. чета тук и ако мога опитвам да помогна с мое мнение. не се права на великан и хуморист.
нека те светна и аз нещо. не само риболовната. но и много други индустрии са в китай.
съжалявам за оф топика,
но свойство на форумите е да се изкривяват от модератори и потребители с голям рейтинг.
от това губим ние, които влизаме за да научим нещо или да пискаме съвет там, където би трябвало да има хора желаещи да споделят техните знания.
това, което не искам е форума /както много други/ е да стане място където повече се опитваме да продаваме, отколкото да споделяме знания.
не се вълнувам, дали ще засегна някой.
просто изказам мнение
you'd better run...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Поредният спамер търсещ внимание.Ако има нещо което те дразни в постовете ми, пиши на ЛС или не ги чети.
- StaAnt
- ще става разбирач
Брaво колегa.Много "остро" първо мнение.milkoiii написа:остри
Colmic N500 , Kamasan B611/B511
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хора, кажете от къде е най-удачно да се снабдя с куките на Гуру, искам тия дето са вързани на косъм ама малки номера. Или пелет ваглер куки. С рингче в косъма.
- tonio.totev
- научил се да хвърля
Здравейте колеги ! Посъветвайте ме за куки подходящи за червеноперки по 25-30 см. на царевица. Сега за тази цел ползвам 14 номер OWNER CHINTA и горе долу съм доволен . Пробвах и с 12 номер Drennan wide gape бронзови , но на тях по-рядко взимаше.Имам и Kamasan B511 , номер 12 но не съм ги пробвал. Та се чудя дали да пробвам с по-малка кука от рода на 16 , но пък за царевица ми се струва малка.И желателно ли е да е жълта ?
-
- сериозен играч
16 номер за риболов с царевица не ми се струва много удачно.Ама пробвай де.Може и да стане .Все пак при различните производители не всички куки са с еднаква големина.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
OWNER ISEAMA GOLD или Drennan Sweetcorn. Това са най-подходящите куки за целите ти.
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- tonio.totev
- научил се да хвърля
Ще пробвам исеамата , мерси за отговора