TRABUCCO

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

IVP.
новобранец
новобранец

TRABUCCO

Мнение от IVP. »

Колеги имам питане за болонезите на TRABUCCO.Насочил съм се към 6-ца на тази фирма и по-точно ENERGHIA или PLATINIUM,та въпросът ми е: някой има ли впечатления що за стока са-отговарят ли на посочените дължина и грамаж,лигави ли са,как са със сервиза?Благодаря! :drinkers:
Аватар
Дилян
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: TRABUCCO

Мнение от Дилян »

ENERGHIA-та беше от високомодулен карбон до колкото си спомням около 220-230g(което е обещаващо).Имам познат дето е доволен от нея ,но аз нямам лични впечатления.
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Teзи пръчки отпаднаха от шорт листата ми. Отстъпват на най-горния клас въдици на Шимано, Колмик, Дайва, Мило. А според мен и от Тика.
Малко лигавее Трабукото в сравнение с другите.
Виж в обявите- сега има добри предложения на Спийд мастер /Шимано.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
kristiqn_oi
новобранец
новобранец

Мнение от kristiqn_oi »

Имам боло на трабуко от 10 години няма грешка ,само че мойто е 3 метра . Иначе марката отговаря много добре цена - качество .
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

kristiqn_oi написа:Имам боло на трабуко от 10 години няма грешка ,само че мойто е 3 метра ....
Братче, имаш нещо друго-вероятно обикновен телескоп :wink:
lapiss
новобранец
новобранец

Мнение от lapiss »

Здравейте, имам питане за тази болонеза http://www.tomaxshop.com/catalog/trabuc ... -2364.html" onclick="window.open(this.href);return false;, моля ако някой има такава да изрази някакво мнение, независимо какво е то, мисля да я ползвам за мряна и скобар по река Искър,
Благодаря предварително!
milenminds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от milenminds »

naskobo написа:Teзи пръчки отпаднаха от шорт листата ми. Отстъпват на най-горния клас въдици на Шимано, Колмик, Дайва, Мило. А според мен и от Тика.
Хахаха е няма такова смешно сравнение. Това е като да сравняваш мерцедес с москвич. Естествено, че трабукото ще отстъпва на най-високия клас Шимано и Дайва. На цената, за която ще се вземе най-висок клас трабуко, еквивалентите на дайва и шимано са трагикомични, ще си плати за едната марка и ще си вземе кол за домати.

Колега стреляй смело с трабукото. Последно време правят много добри тояги. Нямам директни впечатления за тези две въдици, но изглеждат доста обещаващо.
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

milenminds написа:
naskobo написа:Teзи пръчки отпаднаха от шорт листата ми. Отстъпват на най-горния клас въдици на Шимано, Колмик, Дайва, Мило. А според мен и от Тика.
Хахаха е няма такова смешно сравнение. .
Преди да се смееш, виж че колегата пита за ENERGHIA или PLATINIUM, т.е най-горния клас на Трабуко, които далеч не са евтини.И пак казвам-отстъпват на повечето въдици от същия ценови клас
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Аз съм на този принцип или си взимам нещо свясно което ще ползвам дълго време и си е струвало да си го купя или взимам някаква тояга за 40/50 лева макс, ловя си с него колкото изкара и да го счупя няма да ме е яд..щото то тия от 50 и тия от 100 все тая така, че взимай без да му мислиш, па като искаш нещо хубаво си задели доволна сума и т'ва е.
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Късно видях въдиците ама.. и те са с прилични цени хахаха!
май са си хубави според мен
IVP.
новобранец
новобранец

Мнение от IVP. »

Незнам на кой му се виждат евтини високия клас на Трабуко,но аз така и не успях да ги пипна на живо.Така, че пред авантюрата да си ги поръчам по интернет ,избрах по безболезнения вариант и си купих една Тика Сигнал и и сложих едно макаре Дайва-получи се добра комбинация ......сега къпя с тях и съм мноооого доволен!Ще имам и Трабуко някой ден-тръпка ми е. :drinkers:
milenminds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от milenminds »

naskobo написа:
milenminds написа:
Хахаха е няма такова смешно сравнение. .
Преди да се смееш, виж че колегата пита за ENERGHIA или PLATINIUM, т.е най-горния клас на Трабуко, които далеч не са евтини.И пак казвам-отстъпват на повечето въдици от същия ценови клас
Колега, аз не казвам , че са супер евтини, но за парите , които струват, може би са най-доброто предложение.
Съгласен съм, че отстъпват на най-високия клас Дайва и Шимано все пак това са световните лидери при риболова. не мога да кажа на черното бяло, но еквивалентен прът на Дайва и Шимано са около 800-1000 лева. Дано повече колеги могат да си позволяват такива пръчки :).
Поздрави и наслука !
milenminds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от milenminds »

Колега IVP. честито за покупката. Със сигурност си направил най-добрият избор за себе си. Много трофейни риби да уловиш с такъма!
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

IVP. написа:Незнам на кой му се виждат евтини високия клас на Трабуко,но аз така и не успях да ги пипна на живо.Така, че пред авантюрата да си ги поръчам по интернет ,избрах по безболезнения вариант и си купих една Тика Сигнал и и сложих едно макаре Дайва-получи се добра комбинация ......сега къпя с тях и съм мноооого доволен!Ще имам и Трабуко някой ден-тръпка ми е. :drinkers:
Със здраве да я ползваш и знай, че въобще не си сбъркал с избора. Аз май се замислям да сменя Суинга със Сигнал. Що се отнася до Трабукото /говоря за високия клас/ ако ще давам тези пари лично аз бих ги дал за един Колмик.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на болонезе”