Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ЗА РИБА НА ГАЧЕВО
ЗА РИБА НА ГАЧЕВО
Здравейте колеги! С малко закъснение да споделя за направеният от мен излет на Гачево блато. От 20.06.2014г. до 22 с приятели решихме да направим един хубав риболов. След като пристигнахме на водоема разпънахме бивака. Решихме да захранваме на две шамандури една на 7м а другата на 5м дълбочина разпънахме въдиците и се почна голямото чакане. Риболова се оказа много труден, пробвахме много видове стръв, но за съжаление рибата не беше активна и се получи доста слаб риболов, но с хубава компания и сред природата си изкарахме супер.......ето и малко снимки

очаквания шаран за снимка така и не дойде

и резултата

и финала на излета

и резултата

и финала на излета
Последно промяна от luxsto на Сря Юни 25, 2014 3:46 pm, променено общо 1 път.
- azareus
- ще става разбирач
Re: ЗА РИБА НА ГАЧЕВО
Много хубави снимки! Другият път повече слука и все големи. Иначе този язовир ми изглежда уникално красив с тези чисти брегове, липса на водорасли около брега и кристална вода. Браво!
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
-
- сериозен играч
Невероятно хубаво място,но и много трудно за риболов със страшно много подводна растителност и много закачки!
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Страхотни снимки! Пък и не сте капо!
Другия път повече!

Другия път повече!

Хубави снимки, спокойно време, оръдията наредени, като на връх шипка, има и рибка в живарника...хубава компания... какво повече му трябва на човек? Браво колеги, другия път по добра слука 

По-голям шаран от рибаря няма...
-
- научил се да хвърля
Като гледам нивото на водата е ОК.Чудя се каква е причината на този невероятен водоем, рибата да не е все още активна.Може би от времето.Ще изчакам още някои ден и ще го посетя.Благодаря за инфото.Другия път повече слука. 

- hshopov
- разбира нещата
Мани ами и и аз валат,на същото място...не пипна даже! В петък се видяхме там с градския за малко и в неделя бях на водоема за цял ден,но без удар! Брат поне сте си изкарали добре,но ще го посетим заедно,ще се разберем кога и дано има слука! Водоема е пълен догоре и държи рибка,но всеки се оплаква от липса на удари тази година! Дано се нормализира времето та да тръгне!s.garnoev написа:Като гледам нивото на водата е ОК.Чудя се каква е причината на този невероятен водоем, рибата да не е все още активна.Може би от времето.Ще изчакам още някои ден и ще го посетя.Благодаря за инфото.Другия път повече слука.
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
luxsto написа:
![]()

Супер снимки
- hshopov
- разбира нещата
Тази и мен ме изкефи,много! Важното е да имаме чуство за хуморchlen написа:luxsto написа:
![]()
![]()
![]()
Супер снимки

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
-
- научил се да хвърля
Колеги само едно уточнение - На Гачево с билет от ЛРД "Сокол" ли е разрешено.
винаги трябва да имаме чувство за хумор
Колега за билета не съм много сигурен, но най-добре и двата си ги носи

Колега за билета не съм много сигурен, но най-добре и двата си ги носи
Браво прекрасен излет, придружен с хубави снимки. По край тези интересни репортажи започвам да изтървам мачовете от световното по футбол.