Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
Re: Кърджалийски регион
Преди две седмици бях на бента зад Момчилград,хванах около двайсетина доста едри мрени и около десетина малки кефалчета на бял червей,предполагам че на блесна ще дава,но според мен по резултатно би било булдо с изк.муха,плувката ми беше червена и малка и при навиване всеки път и налиташе по някое кефалче.to4eh написа:Здравейте колеги и земляци от най-красивия регион - Кърджалийския! За съжаление от години вече не живея там, но когато съм в отпуск не пропускам да си ида...имам следния въпрос - след като отвориха пътя за Гърция през Маказа, отдолу по протежението на пътя където минава река Сотлийка предполагам има доста добри места за спинингов риболов...някой практикувал ли е (на воблер конкректно) и какви са отзивите - само кефал ли излиза или и други риби... Става въпрос за района след спирка Джебел, посока към Гърция. Бладогаря Ви и наслука!
- Антон Тонев
- сериозен играч
В Четвъртък като отивах към Малаките, и в Петък се прибирах, не видях ни е дин рибар по протежението на реката.Стори ми се доста плитко въпреки дъждовете които си изсипаха тези дни.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Колега, ако е за река Сотлийка в района Момчилград - спирка Джебел, там принципно има най-много колеги, основно на водопада и след него...по-нагоре и аз не съм срещал често рибари, може би още не се ходи масово по тези места. Ако има спинингирсти, практикували в района - пишете отзиви. Наслука!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Tе там не знаят какво е спининг е пич. Там има мрежи,ток,бомби....Рибата е безконечна даденост която трябва да се изтреби до последно коляно.Виждал съм парашутисти които казват " иначе не ще да кълве"to4eh написа:Колега, ако е за река Сотлийка в района Момчилград - спирка Джебел, там принципно има най-много колеги, основно на водопада и след него...по-нагоре и аз не съм срещал често рибари, може би още не се ходи масово по тези места. Ако има спинингирсти, практикували в района - пишете отзиви. Наслука!
Когато няма риба.......не кълве!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Банда,запланувал съм един 4-5 дневен на Копринка в началото на Август. 31,07-3.08 (шарански) Аз ,така или иначе тръгвам.Ако има желаещи да споделят .На 16-ти се връщам от Турция и започвам подготовката
- Vesko1
- сериозен играч
А така....начи рибка,моренце...а аз си чакам вече 20-ти ден да ми изработите и монтирате поръчания от мен продукт във вашата фирма...че и капаро съм дал даже.Петър Недев написа:Банда,запланувал съм един 4-5 дневен на Копринка в началото на Август. 31,07-3.08 (шарански) Аз ,така или иначе тръгвам.Ако има желаещи да споделят .На 16-ти се връщам от Турция и започвам подготовката

Ама той и патрона ми каза че..."хубавите работи ставали бавно"...

п.с...бъзикам се Пеца,...а относно Копринка,казвам ти това е труден и непознат за нас язовир.Миналата година една наша група се капотира яко там...близо седмица ядоха дръвцето.За там питай Светозар Върбанов да ти светне крушката,той си го знае тоя язовир като 5 пръста.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За мен не е непознат Веско. Няма храсче и дупка вътре която да не знам. За жрепчево може и да го попитам,но за Копринка....Vesko1 написа:А така....начи рибка,моренце...а аз си чакам вече 20-ти ден да ми изработите и монтирате поръчания от мен продукт във вашата фирма...че и капаро съм дал даже.Петър Недев написа:Банда,запланувал съм един 4-5 дневен на Копринка в началото на Август. 31,07-3.08 (шарански) Аз ,така или иначе тръгвам.Ако има желаещи да споделят .На 16-ти се връщам от Турция и започвам подготовката![]()
Ама той и патрона ми каза че..."хубавите работи ставали бавно"...![]()
![]()
![]()
п.с...бъзикам се Пеца,...а относно Копринка,казвам ти това е труден и непознат за нас язовир.Миналата година една наша група се капотира яко там...близо седмица ядоха дръвцето.За там питай Светозар Върбанов да ти светне крушката,той си го знае тоя язовир като 5 пръста.
- Don4o_62
- учете се от него
Кума ми има вила до язовира и винаги е в час за там,така че и аз ще помогна,даже и ще дойда,само да не сте по кьра дето няма сянка
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- antivik
- кандидат преподавател
Ей чакай да дойде отпуската па ще му мислим....
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ще видим тогава как ще е нивото и ще ти кажа къде ще сме. Или на симитлерския от западната страна или на Дунавския или на слънчев бряг. Предполагам вилата му е от към карагитлии. И на -3те места има сянка.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Искам подарък от Турция. 

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vid
- кандидат преподавател
КъФ по точно, че сега ги мъча рибите, ама май те измъчиха мен... Излизат само на джиг едни червени, шипести зъбатки, кои ги откачам с кохера и обратно... Няма нищо друго...., а жегата гони 40-те градуса следобед....Антон Тонев написа:Искам подарък от Турция.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ще излислим и подарък Тонка. Умната на язовира.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ще те държа в течение.Ако изкарам онова прасе дето ми строши макарата, ще го принеса в жертва на боговете на риболова.Петър Недев написа:Ще излислим и подарък Тонка. Умната на язовира.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Нищо няма да изкарваш докато не се върна:) Люспа да не видите !!!!
Майтапя се Тонка. Ако някой дойде да ви гони,звънкай. И аз ще съм там ,но по друга работа.
Майтапя се Тонка. Ако някой дойде да ви гони,звънкай. И аз ще съм там ,но по друга работа.