Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кеф и емоции на Тунджа
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Кеф и емоции на Тунджа
Здравейте колеги,
Чудих се да публикувам ли този репортаж въобще и как да го представя...толкова много емоции преминах през тези дни, че си мислех, за кое по-напред на пиша. Та от тази гледна точка, реших да пусна направо цяла статия в списанието на форума ни, за съществуването на което предполагам че повечето от вас вече знаят. Надявам се да ви хареса! Има от всичко ...
Статията
Чудих се да публикувам ли този репортаж въобще и как да го представя...толкова много емоции преминах през тези дни, че си мислех, за кое по-напред на пиша. Та от тази гледна точка, реших да пусна направо цяла статия в списанието на форума ни, за съществуването на което предполагам че повечето от вас вече знаят. Надявам се да ви хареса! Има от всичко ...

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Кеф и емоции на Тунджа
Браво за хубавия риболов и репортаж. 

Супер привлекателен репортаж , който спокойно може да намери място в Nat Geo. Браво колега, хубави снимки, прекрасен улов и качествени риби, за разказа ...... няма какво да кажа. Тунджа е любимата ми река и никога не е разочаровала. Аз ловя основно на плувка и дъно, но с всеки изминал ден се замислям, дали да не опитам и спининга...Redimido написа:Здравейте колеги,
Статията
По-голям шаран от рибаря няма...
Последната снимка е уникална!
Да са ти живи и здрави рожбата и жената, и само щастливи мигове заедно ти пожелавам!
Благодаря, че сподели красотите на Тунджа.
Да са ти живи и здрави рожбата и жената, и само щастливи мигове заедно ти пожелавам!
Благодаря, че сподели красотите на Тунджа.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не си ли го опитвал досега? Ако не си - да знаеш че не става от първия път...също като при някои други работиpacho69 написа:Супер привлекателен репортаж , който спокойно може да намери място в Nat Geo. Браво колега, хубави снимки, прекрасен улов и качествени риби, за разказа ...... няма какво да кажа. Тунджа е любимата ми река и никога не е разочаровала. Аз ловя основно на плувка и дъно, но с всеки изминал ден се замислям, дали да не опитам и спининга...Redimido написа:Здравейте колеги,
Статията

Мне, ама ше го пробвам, и то скоро, мноого скоро и не къде да е ами на велика река ТУНДЖАRedimido написа:
Не си ли го опитвал досега? Ако не си - да знаеш че не става от първия път...също като при някои други работи![]()
По-голям шаран от рибаря няма...
Преди всичко поздравления за новия член на семейството. Да сте живи и здрави и много да ви радва. Репортажа /статията/ е страхотен. Дай боже все така И ПО-ЧЕСТО ДЕЕЕ. Въпреки, че има известен риск излетите рязко да намалеят
, но не се притеснявай, ако се случи това е временно и за добро. Успех и бърза адаптация към новата роля в живота
.

- Баш Щукар
- ще става разбирач
Честито ти детенце! Да ви е живо и здраво! 
Браво и за риболова!

Браво и за риболова!
- jamc
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Хубава природа, добри парчоци 

Aз миналата година станах за втори път женски татко
и ми е още съвсем прясно,за това ти пожелавам да е живо и здраво и все радости да ти носи,а относно риболова и репортажа немам думи Бъди и ти жив и здрав

Добре. Продължавай в същият дух.
Поздравления колега.Много хубав репортаж.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- stankof
- ще става разбирач
Честита рожба!
Да сте живи и здрави цялото семейство ти пожелавам колега!
По голямо богатство в този живот от децата няма.
Иначе прекрасно поднесен излет със уловен чудовищен райран "простак"
п.с. Катаната с какви параметри е щото аз имах на 2.4 м. акция: 3-15 гр. ама ми се сторваше малко мека и лигава и затова я махнах
Иначе прекрасно поднесен излет със уловен чудовищен райран "простак"

п.с. Катаната с какви параметри е щото аз имах на 2.4 м. акция: 3-15 гр. ама ми се сторваше малко мека и лигава и затова я махнах

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
много си се накефил, а и слу4ката с бебето,супер готина е станало
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Катаната е на 2,70 | акция 7-21. С щуката се държеше чудесно и с костурите също. Доволен съм. Малко е твърда за плаващи воблери под 4-5 грама и кастинга е незадоволителен с такива примамки.stankof написа:Честита рожба!
Иначе прекрасно поднесен излет със уловен чудовищен райран "простак"![]()