2.5 години условно

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Livo написа:Просто припомних, че той не е единствен
Ето приятелю каде бъркаш.....Той е единствен!!!
Колко от другите убиици са от неговата величина и са поели тази отговорност да са лице на такава кампания???Затова неговия случай е уникален и за него трябва уникално наказание,и то наистина е уникално самоче оневиняващо.......
Изображение
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Да така е! Слабо казано е нелепо да си на чело на такава кампания и след това да докажеш че си един от тия срещу които уж се бориш. В този смисъл наистина е единствен. Но иначе всички отнели живот са наказали еднакво много близките на загиналите с болка и мъка до края на съществуването им.
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Щом има и други - значи нема нищо?!

Мнение от zurnacia »

Livo написа: Едва ли не всекидневно се случва. И какво си мислите, че всичките сега лежат по затворите ли? Не ставайте смешни. Единици са опандизените. Всичко друго е с условна. И сумати и деца избиха заради шофиране в пияно състояния и пак същата работа. И с какво е различен Максим от останалите убийци? Изкарвате нещата така сякаш всички излежават 10 годишни присъди а само той се е отървал.
баща ми от малък ме е учил да не се мия с кал. Така че колега - като го окъпете Максим с кал - демек изстъпленията на останалите - не си мислете, че си остава чистичък от това къпане. Нужни са по-адекватни закони, които да не бъдат по желание а да се наложат със сила. Иначе ще си останем същата кочина, която сме в момента!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Прокоратурата пусна делото за обжалване,с цел условната присъда да премине в ефективна.Родителите също ще обжалват.Мисля,че този път вече ще полежи малко,това ще е достатъчно той да се промени.
РАДО от РУСЕ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РАДО от РУСЕ »

ЕДВАЛИ
zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zurnacia »

snegk написа:Прокоратурата пусна делото за обжалване,с цел условната присъда да премине в ефективна.Родителите също ще обжалват.Мисля,че този път вече ще полежи малко,това ще е достатъчно той да се промени.
А чул те Господ! Ама и мене ме съмнява - в нашата правова държава!... Ама а дано!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”