Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кой цели да дестабилизира банковата система в страната
Модератор: dantho.mihov
- firefighter
- вече хвърля и на тежко
Кой цели да дестабилизира банковата система в страната
Кой цели да дестабилизира банковата система в страната.Какви са тези изроди да се гаврят с обикновенните хора и техните спестявания.Защото днес пред банките чакат да си изтеглят спестяванията,не милионерите , а обикновенни хора, който гледат да си заделят някой лев за черни дни , за да имат някаква сигурност. Ето това убива българският народ " стрес " -ът.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- новобранец
Re: Кой цели да дестабилизира банковата система в страната
След изказването на Б.Б. да дойде МВФ,май е заподозрян N;1.Напълно в юдейски стил.
-
- разбира нещата
ако си под 30 те.г, попитай кои бяха изродите през 96-97 г,когато завлякоха милиони от спестяванията на хоратаfirefighter написа:Кой цели да дестабилизира банковата система в страната.Какви са тези изроди да се гаврят с обикновенните хора и техните спестявания.Защото днес пред банките чакат да си изтеглят спестяванията,не милионерите , а обикновенни хора, който гледат да си заделят някой лев за черни дни , за да имат някаква сигурност. Ето това убива българският народ " стрес " -ът.

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Не знам доколко назад можеш да си спомниш,firefighter написа:...Какви са тези изроди да се гаврят с обикновенните хора и техните спестявания...
Но аз помня тези години:
- 1990
- 1996
И сега - 2014 година.
Не съм адвокат на Б.Б, ама нещо не си спомням да съм го чувал или виждал в първите две фази на тази агония !
А сега си спомних, че през 1990 година даже имаше и купонна система за всякакви продукти - храни, горива /бензин/ и прочие !
Липсва памет на хората!
Другото може и да го имаме, ама памет за лъжците - не !
Кой? Кой? ..... е как Кой? Този дето има мноооо дългове към банката. Така гърми банката и няма дългове.
Това е начина след като всичко което можеше да се продаде в тази държава се продаде и няма какво да се приватизира.
Всъщност остана само НЕК-а и е на чалъм и него да лапнат за жълти стотинки с големите му дългове. Да се задавят дано
Това е начина след като всичко което можеше да се продаде в тази държава се продаде и няма какво да се приватизира.
Всъщност остана само НЕК-а и е на чалъм и него да лапнат за жълти стотинки с големите му дългове. Да се задавят дано

-
- новобранец
Къде си го виждал Б.Б. незнам,ама всеки път като се върне от щатите и ги върши некви странни.Лично аз го виждах 2 пъти тази седмица с подаръка които си направи за РД.Ако те интересува подаръка - питай,струва почти 1,5млн.Извинявам се за лиричното отклонение на останалите.
- GODzillata
Подаръкът може да му е от Цветелина...
Иначе има ли комунисти на власт - банките и въобще цялата държава сдават багажа!

Иначе има ли комунисти на власт - банките и въобще цялата държава сдават багажа!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
- аз като не знам нещо, не пиша за него;svetlio7878 написа:Къде си го виждал Б.Б. незнам...
- пише се - Щатите или САЩ;
- не ме интересува подаръка на Б.Б., защото и той не ме интересува;
И най-важното - когато разработваха механизъма за тоталното обедняване на българския народ, Б.Б. е бил бодигард/телохранител/, а не банкер

- Павел Иванов
Напълно естествен разбор . След като някои не успяха да си довършат мандата , решиха да сринат каквото им е възможно с цел да го "обособят" как те си знаят . Сливат два отработени сценария , като имам кофтито предчувствие че имат наум да лансират и трети , доказал се през деветдесетте , такъв . Боцето обаче гледам кълве като шаран на гола кука , или просто се прави на артист че ни вижда , ни разбира . Ама тва щот е по-лесно само да ръси глюпости налево и на десно , като с това дава "ранЪ и зрелища" на народа , отколкото да се хване на "мъжкото хоро"
Системата е изпитана още от преди Луканов , той само подпомогна въвеждането и . Времето е доказало че комунягите не се притесняват да принасят жертви , пък били те и пионки свише , как Тато и Виденов , само и само да донатъпчат по джобетата какво е останало . Та на питането "КОЙ" в темата , отговора е риторичен и както се вижда болшинството от писалите в темата си го знаят . Странното е колко бързо се забравят вече видяни неща от рода на "атентата" срещу сОкола , съчетан с "атентата" в замисъл срещу онуй тлъстото .
Иначе Светльо78 внася веселост с постовете си

Иначе Светльо78 внася веселост с постовете си

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- разбира нещата
Колегата по-нагоре го е казал ! комунистите и техните сателити депесе атака и бойко !
пп. Верно тоя народ има много къса памет ,и висок праг на търпимост
пп. Верно тоя народ има много къса памет ,и висок праг на търпимост

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
svetlio7878 написа:След изказването на Б.Б. да дойде МВФ,май е заподозрян N;1.Напълно в юдейски стил.

http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/06/2 ... =yellow_ip" onclick="window.open(this.href);return false;
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- firefighter
- вече хвърля и на тежко
На народа изобщо не му е къса паметта точно това иаползват сега в момента лешоядите,народа е наплашен и панически бяга към банките да си тегли спестяванията.А точно това паническо теглене ще фалира банките,което е целта на манипулаторите.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- новобранец
Браво майна-разкри ме.
- StaAnt
- ще става разбирач
Прaв е колегaтa зa бaнките и комунистите.Нaй-лошото е че ще изгорят пaрите нa обикновените хорa,a тия нa недосегaемите отдaвнa сa нaвън-Швейцaрия,Мaлтa,Люксенбург и т.н.GODzillata написа:Подаръкът може да му е от Цветелина...![]()
Иначе има ли комунисти на власт - банките и въобще цялата държава сдават багажа!![]()
-
- новобранец
http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%D0% ... 56024.html" onclick="window.open(this.href);return false;