Въпрос към шаранджиите

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Въпрос към шаранджиите

Мнение от Vesko1 »

magnetar написа:Ти направо ще го откажеш :)
...забравих и теглилка,кеп поне 42 инча,дръжка за кепа,метален тройник,карп-сак за теглене на рибата....карп дюшек ,да я поставяме на безопасно място...че тука всяка откъртена люспа от шарана се критикува....а такива въженца,кръв по рибата..не се толерират.Бе...шаранджийството си е ..сериозна работа,затова се иска ..ДУПЕ!Който го няма хич да не почва,че ние към 5 часа разпъваме бивак пръчки,сонари лодки....бая труд пада,и винаги втория ден имам запек,щото от потта предния ден дето съм хвърлил ми се е "гипсирало" л..ното...дето се вика.
Успех!
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

Колега Vesko1,прав си за огромният багаж и средствата които струва.Но има и друг вариант,еднодневен излет.В този случай багажът е в пъти по малко,и удобството е много по голямо,доста по поврътлив си,и можеш да сменяш мястото много бързо.Но тук проблемът е във шансовете да хванеш нещо,много малки,разчита се основно на късмет.Тези излети са по подходящи за платени и добре зарибени водоеми.Поздрави.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

magnetar написа:......еднодневен излет.......Но тук проблемът е във шансовете да хванеш нещо,много малки,разчита се основно на късмет.Тези излети са по подходящи за платени и добре зарибени водоеми.Поздрави.
:smt023 ....
ИзображениеИзображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа:
magnetar написа:Ти направо ще го откажеш :)
.......бая труд пада,и винаги втория ден имам запек,щото от потта предния ден дето съм хвърлил ми се е "гипсирало" л..ното...дето се вика.
Успех!
На този проблем лесно му се намира колая :wink: , нощя преди втория ден прекаляваш малко с огнената вода /па ако е по-долнопробна и по-добре/ и на другия ден разкритието и рядкото щастие са ти гарантирани :lol: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
ivanic
новобранец
новобранец

Мнение от ivanic »

atanas7711 написа:
ivanic написа:
atanas7711 написа:Тази със шнека е Хасковско производство, а не В.Търновско. Това, че този пичага от В.Т се опитва да ги прави същите и два пъти по-скъпи е друга тема.

лодката няма забележки поне за сега има една камара със технически характеристики за подобрение-
http://korab.alle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;технически-данни/ ако искате ще кача и снимки как плува и колко риба хванах.
Покажи да видим колко риба си хванал, или ще покажеш снимките от рекламата на лодката. :roll:
Между другото, не знам дали си се вслушвал как работи "коритото ти", но имам чувството, че звукът от работата на моторите, наподобява "мелене на костенурки" :lol: :lol: :lol:
п.с. Оригинала на тази със шнека е десетки пъти по добра.

нестава дума за реклама ,не ме разбирай погрешно че те ме бият! когато говорих с човека той ми каза че предлага лодки с няколко различни параметри , има абсолютно безшумни мотори има и малко по шумни зависи кой какво може, изработва ги по желание на клиента той за това ги продава и на рибарските магазини защото не са лоши лодки. всичко си имат на мен поне ми харесва и върши добра работа, поздрави
Аватар
atanas7711
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от atanas7711 »

Щом ти харесва, натискай смело газта. :drinkers:
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

Vesko1 написа: газов патлак (или пиратки),
Всичко друго го имам, само това го нямам и не мога да разбера за какво ми е
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

На пример глутница бездомни кучета.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

rado25 написа:
Vesko1 написа: газов патлак (или пиратки),
Всичко друго го имам, само това го нямам и не мога да разбера за какво ми е
Преди няколко години на едно диво място ни наобиколиха глутница подивели кучета,нямаха никакъв страх от човека..а беше и привечер на стъмняване...7-8 броя озъбени твари,ако нямахме нещо с което да гърмим не се знаеше какво можеше да стане.Кучетата,вълци лисици и чакали...се плашат от гърмежи..пиратките също вършат работа,вече за мечки нямам наблюдение,и не искам да имам. :lol: :lol: :lol: .В патлака куршумите са наредени така-2 халостни-газов,2 халостни- газов...вършат работа и срещу крадци и бракониери...в 2012г извършихме граждански арест на бракониери на яз Ст.Кладенец,като видяха патлака шаш и паника... :lol: .;)
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”