Въпрос към шаранджиите

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

bat_deso
новобранец
новобранец

Въпрос към шаранджиите

Мнение от bat_deso »

Здравейте, решил съм да ставам шаранджия и съм се спрял на този комплект:
https://www.fishing-market.com/shop/pro ... 12-ft.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Моля за мнение дали съм се спрял на добър комплект спрямо цената?
Благодаря предварително!
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Въпрос към шаранджиите

Мнение от batceco »

Колега, като цяло добре изглежда комплекта. Макарите е желателно да събират малко повече влакно, но и така стават, стойката ми е малко съмнителна. Аз лично не бих си взел накуп всичко и да изпусна удоволствието едно по едно да си избирам нещата, да разглеждаш сайтове, магазини, да се чудиш и т.н.
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

Ако ги имам парите на куп аз бих направил така : 3 ББЛЦ употребявани но запазени до -700 лева за трите , 3 броя ФЛ турнамент чисто нови -150 лева за трите ,една стойка Карп Академи (магаре ) -170 лева ,3 сигнализатора от 15 лева броя и 3бр. лалета по 5-6 лева ,за остатъка влакно ,куки ,тежести и консумативи ! :wink:
пп. А да забравих ,един калъф Кап Про .
bat_deso
новобранец
новобранец

Мнение от bat_deso »

Благодаря колеги за мнението, но тъй като не разбирам все още от марки и какво трябва да гледам ако си купувам работите по отделно, затова реших да е пълен комплект т.е. някой друг да е свършил работата вместо мен. А отделно плюса е, че мога да го взема на изплащане и затова ме интересуваше дали цената отговоря горе-долу на качеството на този комлект.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Сигнализаторите ми се чинят малко нефела работа.... :? , с тези литиево-йонни....де като се скапят и требе да търсиш нови сигнализатори :shock: , па и ако решиш да ги продадеш, едва ли ще се намери мераклия или требе да свалиш цената тотално :roll: . Аз бих търсил някакви с 9 волтови батерии де ги има под път и над път.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

bat_deso написа:... тъй като не разбирам все още ... някой друг да е свършил работата вместо мен...
Стига тоя някой да не е продавач, т.е. пряко заинтересован от продажбата. Обикновено комплектите ги правят да си продадат нещо непродаваемо. Освен литиевите батерии на първо четене 1.90 пръчки (2 коленни) можеш ли да ги транспортираш. Аз вече не го практикуван тоя риболов, но щом си начинаещ надали е удачно да почваш със стойка за 3 въдици. Има реална опасност първия шаран да събере всичко в едно голямо кълбо :D
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Димитър Чаушев написа:Ако ги имам парите на куп аз бих направил така : 3 ББЛЦ употребявани но запазени до -700 лева за трите , 3 броя ФЛ турнамент чисто нови -150 лева за трите ,една стойка Карп Академи (магаре ) -170 лева ,3 сигнализатора от 15 лева броя и 3бр. лалета по 5-6 лева ,за остатъка влакно ,куки ,тежести и консумативи ! :wink:
:lol: :lol: :lol: :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
dido ov4arica
новобранец
новобранец

Мнение от dido ov4arica »

Не е лошо да си вземеш нещо по-качествено втора ръка.В момента има такова виж обавите и в двата форума.
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

Антон Тонев написа:
Димитър Чаушев написа:Ако ги имам парите на куп аз бих направил така : 3 ББЛЦ употребявани но запазени до -700 лева за трите , 3 броя ФЛ турнамент чисто нови -150 лева за трите ,една стойка Карп Академи (магаре ) -170 лева ,3 сигнализатора от 15 лева броя и 3бр. лалета по 5-6 лева ,за остатъка влакно ,куки ,тежести и консумативи ! :wink:
Тони , а кажи че не съм прав !?
bat_deso
новобранец
новобранец

Мнение от bat_deso »

rap66 написа:
bat_deso написа:... тъй като не разбирам все още ... някой друг да е свършил работата вместо мен...
... 1.90 пръчки (2 коленни) можеш ли да ги транспортираш. Аз вече не го практикуван тоя риболов, но щом си начинаещ надали е удачно да почваш със стойка за 3 въдици. Има реална опасност първия шаран да събере всичко в едно голямо кълбо :D
Относно транспортната дължина мисля, че забележката е добра и ще го обмисля това, а относно втората забележка най-вероятно това ще се случи :) ...но пък нищо, то нали човек така се учи :)
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Те тука се очертава една яка дискусия относно сопите :roll: ....транспортна дължина - брой колена. Бая ще има да се изпише за + и - на дву и три делните сопи. Но аз все си мисля, че при двуделните сопи критичните точки, къде може да се получи някоя инфекция са по-малко, а за транспортирането му се намира колая :wink: ако не влизат в колата, може и на тавана да се вържат ако има лодка на тавана или зад колата, може да влезнат в нея, но всеки решава сам :? . Във всеки случаи ние де одим заедно винаги сме намирали място за нашите гьостерици, макар че и на двама ни са с такава дължина.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Димитър Чаушев написа:
Антон Тонев написа:
Тони , а кажи че не съм прав !?
Прав си бе Мите :D
ПП Току що свърши втората серия на Мартин с 50-кг черен амур.Май това момче дето го е извадило е с триколеннии Турнаменти-като твоите и моите :D :D .Или се бъркам
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
bat_deso
новобранец
новобранец

Мнение от bat_deso »

Колеги в крайна сметка вземах този комплект, за който питах. Взех го на изплащане, за да не се товаря на един път с парите, но сега пък взех да се чудя дали да не си взема и една лодка за захранка. Гледах тея българските от В.Търново и ми се струват добри за парите си. Ще помоля ако някой има впечатления от тях да ги сподели.
http://www.lodka.net46.net/page4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря предварително!
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

Преди да вземеш лодка, поразгледай още. Виж и в карпбг - има писано за доста лодки. Точно за тези лодки от В.Т. не съм чувал добри неща, но все пак нямам собствени наблюдения за тях.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

bat_deso написа:Колеги в крайна сметка вземах този комплект, за който питах. Взех го на изплащане, за да не се товаря на един път с парите, но сега пък взех да се чудя дали да не си взема и една лодка за захранка. Гледах тея българските от В.Търново и ми се струват добри за парите си. Ще помоля ако някой има впечатления от тях да ги сподели.
http://www.lodka.net46.net/page4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря предварително!
Колега,не позволявай на хобито ти да стане по голямо от теб :shock:
ПП Басси-такъми на изплащане.Не мога да го разбера това
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”