Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Окончателен избор на място за среща!!!
Модератор: sapuna
Само аз ли разбрах имаме карт бланш за почивните дни, да чустваме водоема като Наш за времето на сбирката, относно пускането на рибите Кроки написа " Няма да ме съборите " Но нека все пак бъдем нормални. Аз чета неговите мнения така.
Всичи сте добре дошли. Мога да поема няколко човека и за спане, до 7 -8 нормално и евентуано до 10, има място и да ни, вали и вее сме на на сухо, за другите ловете и не се безпокойте.
( тук сме на различно мнение, според мен вземете да се похвалите, но да не прекаляваме, ако хванем ).
Организацията ще се обсъди отделно, повечето колеги има къде да спят ( палатки който си ги носим). Който са били на Софийските срещи ме знаят. Кроки кажи кви има риби там да се подготвя.
Ако бъркам ме поправи.
КРОКИ ако не съм те разбарала правилно поправи ме.
Всичи сте добре дошли. Мога да поема няколко човека и за спане, до 7 -8 нормално и евентуано до 10, има място и да ни, вали и вее сме на на сухо, за другите ловете и не се безпокойте.
( тук сме на различно мнение, според мен вземете да се похвалите, но да не прекаляваме, ако хванем ).
Организацията ще се обсъди отделно, повечето колеги има къде да спят ( палатки който си ги носим). Който са били на Софийските срещи ме знаят. Кроки кажи кви има риби там да се подготвя.
Ако бъркам ме поправи.
КРОКИ ако не съм те разбарала правилно поправи ме.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Krokibg написа:Правилно си ме разбрал.Щом съм писал това........значи съм искал да кажа точно това![]()
![]()
![]()
![]()
Кроки не бях аз, а жената, би трябвало да употребиш женнски род, че утре кат го прочете ( А ще го прочете ) да знае. Вече спи.
Сега се включвам ние се редуваме на компа, не, че не ми каза какво е писала, как го писа, но редовно чете форума. И Мнението ми и нейното е () ПИЧ. за това което ПРАВИШ. А за това което се случва го коментирах с няколко хора от форумът и те не бяха на ясно за какво става дума явно не четът от начло до карй. Аз го коментирах с нея и тя е решила да се намеси и постна нещо.
- krokibg
- учете се от него
Не съм от хората дето си канят гости,но ги карат да си носят яденето и пиенето.Никой няма да плаща викакви такси,за изненада на невярващите.Нямам табиет да лъжа и когато кажа нещо си е чистата истина.Като се видим на пролет,и скептиците и неверниците ще разберат че говоря това което мисля.Айде със здраве и Наско,няма да се притесняваш жените са си такива,нека да си пита.Имаш ЛС.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Petar Enchev
- новобранец
- Petar Enchev
- новобранец
- dimitar_
- сериозен играч
Вижте , смятам че мястото за тази среща на практика си е определено . Чест прави на Любо , че ни приема такива каквито сме , без да ни познава , то и ние не се познаваме всички , срещите затова са толкова привлекателни , защото виждаш какво представлява човека срещу теб ! Да ви кажа , имах щастието да присъствам на първите две , ще направя всичко възможно да бъдем с Кака и на тая , но исках друго да ви кажа , времето просто не стига с всички да се запознаеш , да поприказваш , и след 24 часа си тръгваш без да си казал всичко , което си мислил да кажеш , и без да си запомнил имената на половината присъстващи поне , а най - хубавото е , че всеки е добре дошъл ... !
Виждате , че след срещите , форума ще се "пръсне" от мнения , и пак се налага да си припомняме кой , кой е !
Така че след като Иво пусне темата за датите , там трябва да определим два дена в който срещата да бъде точно определена . Всички виждате , че Любо няма да върне никой , който отиде по - рано , или реши по - късно да си ходи , затова да пазим "сили" за следващата тема , която ще определи датите !!!
Виждате , че след срещите , форума ще се "пръсне" от мнения , и пак се налага да си припомняме кой , кой е !
Така че след като Иво пусне темата за датите , там трябва да определим два дена в който срещата да бъде точно определена . Всички виждате , че Любо няма да върне никой , който отиде по - рано , или реши по - късно да си ходи , затова да пазим "сили" за следващата тема , която ще определи датите !!!
- krokibg
- учете се от него
Спокойно,всичко ще е на ред.Сами ще се убедите когато дойдете.Язовира има всичко, каквото имат големите водоеми без Бяла риба.Наблегнете на пролетни примамки и т.н.Айде стига за сега.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!