Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от DJONI RINGO »

Искам една битка срещу пернишката наказателна банда:DВзимам за съотборник Иво! Падналите купуват топли мръвки с десет бири в кутийка:D
Последно промяна от DJONI RINGO на Нед Юни 29, 2014 10:38 am, променено общо 1 път.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Аз днес се разписах с 3 скобара един изваден и два откачени пред мен. Единия ми счупи блесната, единия на по-малка блесничка, а третия го заших на воблер, огромен, 5 минути го мъчих накрая го изкарах на едно островче в бързея, наджапах, откачих го и ха да го снимам и ми счупи ръцете и си тръгна. Та скобаро сака железо, още не може да се отърси от старите навици :D
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
максимов96
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от максимов96 »

Вчера се разходих с булдото и мухите,имаше доста удари и доста извадени кленчета, но бяха дребни се по 15см.
Метах до 9 и 30 обаче същото само от детската градина.
Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

Здравейте колеги,след дълга пауза съм пак на линия,та по темата-вчера на Жабляно слабо много,една хубава мрена,едно кленче маломерно и един удар на товарния влак :shock: ама се откачи,може и да бъркам ама за мен си беше скобар,реката е спаднала доста от преди 2 седмици.На откриването пак бях там и мрени хванахме доволно,имаше и трофейни,некое друго кленче и няколко каракудки.Учих се да ловим с близалка,след доста слагане и махане на съчми се получиха нещата и определено това беше оръжието,това е за сега-Наслука
vwsport89
фен клуб-скобар

Мнение от vwsport89 »

Вчера много тегав риболов по Струма:
Бобошево - 10-15 човека ловяха мренки,под мостовете вреше от Скобари и мрени на 15 см вода,но не пипат
Вуково - имаше скобари,но не пипаха ловяха се предимно мренки ,кленчета и тук там по някое морунажче
Пастух - много зле,никой нищо
Невестино - яко народ ловяха по някое кленче и морунажче
Водата е доста,трябва да спадне с 10-15 см и може би тогава ще става за риболов.Мрените не са хвърлили хайвера!!!!!!!!
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Аз па не се оплаквам

Изображение

Изображение

Скобаро не сака леб а железо :lol:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И всички риби ей така

Изображение

Водата е още студена, а два големи кефала докато ги вадех бяха преследвани от по-дребни, явно мъжки, което ме навежда на мисълта, че все още хвърлят хайвер.
Имах и два други скобара на блесна и на воблер, единия счупи блесната, а другия беше много голям, но ми избяга от ръцете преди снимката.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Евала митак.
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

На муха също даде в неделя, като имах две късания на мухата още при удара...

https://www.youtube.com/watch?v=0nTssL36GtQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Иначе излизаха този калибър в бързото. :|
Последно промяна от bokser на Пон Юни 30, 2014 11:51 am, променено общо 1 път.
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

http://www.snimka.bg/?profile,uploadinf ... =1;#paging" onclick="window.open(this.href);return false;
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Това от неделя.Тегава работа!Първо на Бобошево 2-3 часа.Водата мътна доста.Говорих с местните в Събота също е била мътилеж и следобед бистри.Повече там нема да хода освен при некъв зор.Отам си бих камшика и на благоев водата перфектна на цвят,ма доста голема.Падне ли 10-15см че стане работата.Пристигам към 10 обикалям 10мин по вира и подметам да фана коридор да мое се изтича тц куцо насекъде.Накрая се спрех и избрах плътно до брега на 40см вода пуснах 60см та горе долу да върви нормално.Захраних и на първо замятане аванс ту-ту викам голем съм.Откачи се.Второ замятане втори скобар тоя го извадих.След 10мин още един и той се откачи и край!След обяда закосих един и той замина.
Много трудни риби не папат.Те и условията куци,ма не е само това.Незнам кво яде ма не леб в момента аз ги фанах на бел,на трохата нема индикация.Исках да пробам на зелено,ма неможах да събера!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

DJONI RINGO написа:Искам една битка срещу пернишката наказателна банда:DВзимам за съотборник Иво! Падналите купуват топли мръвки с десет бири в кутийка:D
Джонка,аз против да се видиме немам,ама състезание едва ли.Предвид че мойте ора играчите не ги ебе форума ,ни състезания.Иначе за съвместен съм на линия.Па и рибите никви ги нема да не сме всички първи. :lol:
Оня ден един приятел оди по състезания вика първата стойка един кълвеж :?
vwsport89
фен клуб-скобар

Мнение от vwsport89 »

chokoboy написа:Исках да пробам на зелено,ма неможах да събера!
И на това пробвахме колега - ниенте :wink:
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

vwsport89 написа:
chokoboy написа:Исках да пробам на зелено,ма неможах да събера!
И на това пробвахме колега - ниенте :wink:
Има само една подробност-в описания от теб район водата беше доста цветна,а зеленото иска бистрак и чисто возене, естествено нема гаранция за успех!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

chokoboy написа:Това от неделя.Тегава работа!Първо на Бобошево 2-3 часа.Водата мътна доста.Говорих с местните в Събота също е била мътилеж и следобед бистри.Повече там нема да хода освен при некъв зор.Отам си бих камшика и на благоев водата перфектна на цвят,ма доста голема.Падне ли 10-15см че стане работата.Пристигам към 10 обикалям 10мин по вира и подметам да фана коридор да мое се изтича тц куцо насекъде.Накрая се спрех и избрах плътно до брега на 40см вода пуснах 60см та горе долу да върви нормално.Захраних и на първо замятане аванс ту-ту викам голем съм.Откачи се.Второ замятане втори скобар тоя го извадих.След 10мин още един и той се откачи и край!След обяда закосих един и той замина.
Много трудни риби не папат.Те и условията куци,ма не е само това.Незнам кво яде ма не леб в момента аз ги фанах на бел,на трохата нема индикация.Исках да пробам на зелено,ма неможах да събера!
Са като си четем поста виждам некво решение-може би не требваше никаква манджа.Само белия с дропера и малко прашка.Че пробвам у неделя!
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Кажете какво да правия, днес сбрах багажа купих хляб и отидох на реката и какво да видя реката боза полових един час и както винаги на боза река нищо не става е писна ми когато и да ида реката се е боза . Зареди тия агромах.Кажете какво дс правия ?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”