Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Големо......браво на момчетата кой го може го може
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Колеги , нещо на тролинг чува се , мисля сега неделята да ходя..
Поздрави!
Поздрави!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
-
- ще става разбирач
някой ще сподели ли дали се обажда каракуда по язовира
Каква е тази свинщина???Пропаднала работа!!!!!!!!!!
Доколкото знам това се повтаря от няколко години насам 

praktikuvam standarten i nestandarten ribolov
-
- ще става разбирач
Мисля да правя двудневен излет,моля за инфо за нивото и какво кълве.
Пълен е до горе.Места почти няма тъй като водата е в гората.Излизат дребни таранки,червеноперки и уклей.Много колеги търсят смадок на малко рибе.Това видях вчера.Успех и наслука.
п.п.Местата са м/у ряховското дере и белия бряг.Под Кормянско много клечки и боклуци около брега на 2-3м и не се знае къде ще ги завлече вятърът и течението.
п.п.Местата са м/у ряховското дере и белия бряг.Под Кормянско много клечки и боклуци около брега на 2-3м и не се знае къде ще ги завлече вятърът и течението.
-
- ще става разбирач
Благодарско на Манастира.И много поздрави на жена ти ,веднъж с Вас ловихме близо и си говорихме.А аз си мислех за едри каракуди ама......Днес ще получа инфо и от колеги които я търсеха по в дълбокото към Сокола.Все пак благодаря и живи и здрави.
Ние бяхне от петък вечерта до неделя по обяд от към Кръмолин,язовира е доста пълен и от събота сутринта до неделя да кажем по обяд спадна поне с 10см вертикала
Търсихме бяла от брега без успех,и на мача се мъчих и там почти нищо 2-3 костурчета,2 бабушки 1 царица и май-това беше.Имаше доста хора да влачат,да кльонкат и т.н не знам дали са имали успех.Все пак ние си изкарахме супер нищо,че рибата не кълвеше 

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Колеги на кльонк дали се обажда сома,
- lishev_64
- разбира нещата
Здравейте колеги!
Спешно се нуждая от съвет от Вас, местните колеги. От Варна съм. Поканен съм през идните почивни дни на купон в село Младен - на бунгалата на станция "Емка". Нямам абсолютно никаква представа за споменатото място и за водоема. Може ли, и какъв риболов може да се проведе на коментираното място? Практикувам както лек плувкарски риболов, така и сериозен шаранджийски такъв. Ако може за съвет - какъв риболов се практикува на споменатото място? Демек: кои такъми да помъкна, или да наблягам на "йединье и пиенье"!
Съвети очаквам както тук, така и на лични.

Спешно се нуждая от съвет от Вас, местните колеги. От Варна съм. Поканен съм през идните почивни дни на купон в село Младен - на бунгалата на станция "Емка". Нямам абсолютно никаква представа за споменатото място и за водоема. Може ли, и какъв риболов може да се проведе на коментираното място? Практикувам както лек плувкарски риболов, така и сериозен шаранджийски такъв. Ако може за съвет - какъв риболов се практикува на споменатото място? Демек: кои такъми да помъкна, или да наблягам на "йединье и пиенье"!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
-
- вече хвърля и на тежко
Наблягай на "йединье и пиенье"lishev_64 написа:Здравейте колеги!![]()

- ХАМАЛИН
- новобранец
- Обратна връзка:
В събота бяхме с лодката първо в малкия ръкав до тракащия мост. Седяхме час без пипане. Не ходете там. После запалихме мотора и отидохме на сянката с/у Градишките скали. Набарахме огромни червеноперки мутанти на царевица и направо ги разбихме. Ако имате лодка и ви се лови интензивно червеноперка просто се забийте в сянката. Голям кеф е полвинката като огъне шестака. Голям! Успех.
- lishev_64
- разбира нещата
Благодаря за съветите колеги! Явно ще се набляга по-вече на релакса и на опознаване на района. За всеки случай ще взема леката артилерия - директните и мача, може пък да намокрим влакната!
Наслука на всички колеги!

Наслука на всички колеги!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!