Риболов в Гърция от лодка...

Модератор: bobopeli

Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов в Гърция от лодка...

Мнение от bananaman »

Здравейте колеги , имам 1 питане , разбрах че подводният риболов е разрешен в Гърция вече без документи и разправии , вярно ли и от лодка до примерно 4.70 и 25 коня е позволено без билети и тн.. ще съм много благодарен за някакво инфо по въпроса!
Поздрави
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава :)
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
itodorov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от itodorov »

Единственото нещо, което отпадна при риболова от лодка, е риболовните разрешителни за човека и лодката. Останалоро си е калто преди. Лодката ти трябва да е регистрирана в България и ако двигателя ти е над 30 к.с. искат застраховка и капитанско.
iconov
новобранец
новобранец

Мнение от iconov »

Здравей колега като по в час да те питам,аз съм с хонда 3.60м. и мотор 15к.какводруго трябва да имам за да мога да ловя от лодка,говоря за тролинг.Мерси предварително.
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

itodorov написа:Единственото нещо, което отпадна при риболова от лодка, е риболовните разрешителни за човека и лодката. Останалоро си е калто преди. Лодката ти трябва да е регистрирана в България и ако двигателя ти е над 30 к.с. искат застраховка и капитанско.
Благодаря колега за отговора! А за надуваема 3.20 и да кажем 10 коня мотор как стоят нещата?
Поздрави
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
itodorov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от itodorov »

iconov написа:Здравей колега като по в час да те питам,аз съм с хонда 3.60м. и мотор 15к.какводруго трябва да имам за да мога да ловя от лодка,говоря за тролинг.Мерси предварително.
bananaman написа:
itodorov написа:Единственото нещо, което отпадна при риболова от лодка, е риболовните разрешителни за човека и лодката. Останалоро си е калто преди. Лодката ти трябва да е регистрирана в България и ако двигателя ти е над 30 к.с. искат застраховка и капитанско.
Благодаря колега за отговора! А за надуваема 3.20 и да кажем 10 коня мотор как стоят нещата?
Поздрави
До колкото съм запознат и за двамата не Ви трябва нищо, за да риболовствате от надуваемите лодки, но все пак потърсете и друго мнение. Единствено трябва много внимателно да спазвате квотите за разрешен улов, като вид и рамер на рибите. Ако Ви хванат с някоя маломерка или забранен вид, глобите са солени.
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

itodorov написа:
iconov написа:Здравей колега като по в час да те питам,аз съм с хонда 3.60м. и мотор 15к.какводруго трябва да имам за да мога да ловя от лодка,говоря за тролинг.Мерси предварително.
bananaman написа:
Поздрави
До колкото съм запознат и за двамата не Ви трябва нищо, за да риболовствате от надуваемите лодки, но все пак потърсете и друго мнение. Единствено трябва много внимателно да спазвате квотите за разрешен улов, като вид и рамер на рибите. Ако Ви хванат с някоя маломерка или забранен вид, глобите са солени.
Благодаря колега!
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”