Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от DJONI RINGO »

Чоко незнам братчеда къде ги е ловил,но на Бобошево скобара е пълен пас-един два зорлем:)За първи път го виждам така кисел в толкова дълъг период лятно време! Обаче реката към понеделник ще е бижу мисля поне пи моя край-дано отпуши
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Да е ловил,да е ловил,колко да е ловил 4 скобара за 6 часа.На Бобошево м/у двата моста.Каза че ги е гледал пред него, ловил е на късо с болото, като директен без да ползава макарата.Вика минал съм с трохата върху тех стотици пъти за 4 риби.Има и друго ти ходиш в определен отрязък от деня привечер,неходиш като нас от тъмно до към 17-18ч.А рибите като не са активни понекога им идва апетита за кратко и като си настоятелен вземаш неколко риби и край.Моя случай последния беше такъв активност точно 15мин закачени три риби и довиждане после цел ден маах като гламав.Риболова на скобар е мазахистично знимание.Който не умее да настоява по цел ден не може да разчита на успех!Като ядат е лесно,но па не е толко интересно!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Със сигурност имам нерви и му настоявам-аз вече преди два на реката не стъпвам! Вечер е много по добре от сутрин! Тея дни ще се опитам да ги преплескам

DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Бях между двата моста-имаше в четвъртък двама с ботуши и една лелка-под мене! Мааха като гламави с болонезите риба не ги видях два часа да извадят-мястото е един отврат и кенеф-голо като след Чернобил-не ми позволява дипломата да седя там-неравно с насипи ,нетавномерна дълбочина през метри

chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

DJONI RINGO написа:Със сигурност имам нерви и му настоявам-аз вече преди два на реката не стъпвам! Вечер е много по добре от сутрин! Тея дни ще се опитам да ги преплескам
Не съм визирал тебе за настояването то е ясно.Сутрин според мене също е добре,ма от 12 до 2 е пълно мъртвило обикновено /говорим за лятото/.Че се опитаме и ние у неделя 4 човека се ,,майстори,, че се пръснеме и после че има разбор-супер!
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Днес отидох на реката към 6 сутринта докато почна да ловя в 7 беше боза. Направо откачам.
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

здравейте,днеска братовчед ми за 40 минути между 12 и 1 на обед е фанал 15 скобара всичките един калибър между 1 800 и 2300кг на леб е ловил ,има и 11 късания и 8 откачания,снимки не снимал ,паднала му е батерята на апаратчето
az ribara
новобранец
новобранец

Мнение от az ribara »

къде е фрълял,колега?
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

az ribara написа:къде е фрълял,колега?
на барабски завой
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

DJONI RINGO написа:Бях между двата моста-имаше в четвъртък двама с ботуши и една лелка-под мене! Мааха като гламави с болонезите риба не ги видях два часа да извадят-мястото е един отврат и кенеф-голо като след Чернобил-не ми позволява дипломата да седя там-неравно с насипи ,нетавномерна дълбочина през метри

И аз бях там в четвъртък слетобяд, хора малко, едни руснаци по-надолу ловяха на блесна. Мрени се ловяха доста, 1 скобар хванах. Не съм те видял,нямаше такива с ботуши
IVP.
новобранец
новобранец

Мнение от IVP. »

venci72 написа:здравейте,днеска братовчед ми за 40 минути между 12 и 1 на обед е фанал 15 скобара всичките един калибър между 1 800 и 2300кг на леб е ловил ,има и 11 късания и 8 откачания,снимки не снимал ,паднала му е батерята на апаратчето
Извинявам се за воайорството и вмешателството във вашия форум,но понеже много Ви харесвам и Ви следя не се сдържам да не коментирам-за 40 мин. 11 късания,8 откачания и 15 скобара........ще подаря на братчед ти всичките си такъми ,с колата ,жената и двете деца......ако си преувеличил поне малко ,не държа да ми връща само жената. :wink: :drinkers:
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

IVP. написа:Извинявам се за воайорството и вмешателството във вашия форум,но понеже много Ви харесвам и Ви следя не се сдържам да не коментирам-за 40 мин. 11 късания,8 откачания и 15 скобара........ще подаря на братчед ти всичките си такъми ,с колата ,жената и двете деца......ако си преувеличил поне малко ,не държа да ми връща само жената. :wink: :drinkers:
Хаххаха, Венци се бъзика с едни други колеги :lol: :drinkers: , така че не залагай нищо, още по-малко такъмите си, па камо ли домочадието :D
Аватар
tcekata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tcekata »

От днес, Конявски мост :

[youtube1]<object width="640" height="360"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/z4mJQOO3bqo?hl=bg_BG& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/z4mJQOO3bqo?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

IVP. написа:
venci72 написа:здравейте,днеска братовчед ми за 40 минути между 12 и 1 на обед е фанал 15 скобара всичките един калибър между 1 800 и 2300кг на леб е ловил ,има и 11 късания и 8 откачания,снимки не снимал ,паднала му е батерята на апаратчето
Извинявам се за воайорството и вмешателството във вашия форум,но понеже много Ви харесвам и Ви следя не се сдържам да не коментирам-за 40 мин. 11 късания,8 откачания и 15 скобара........ще подаря на братчед ти всичките си такъми ,с колата ,жената и двете деца......ако си преувеличил поне малко ,не държа да ми връща само жената. :wink: :drinkers:
Братче, на КН школата е сурова,сега се ебават, но съм присъствал на подобно изпълнение. За по-сигурно прибери и жената.... :wink:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

защда се ебавам ,не се ебавам с никой ,казвам ви що е станало...пази си я жена ти ,прати некоя брадовчетка ако имаш на обучение... :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”