Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
IVP.
новобранец
новобранец

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от IVP. »

:D Отивам на Янтра момчета..... :D
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

Днес на Бобошево едно скобаре на бел,десетина мерни мрени и няколко кленчета,дребосък около 200бр :D Неще лебо и това си е,та френски,та обикновен,кус кус,тесто-не и не.Риба ври,само се лъскат.Реката е добра,между двата моста над прага е към 50см дълбоко,незнам колко е била преди ама май е паднала доста.Поне тенче хванахме :D :drinkers:
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

venci72 написа:здравейте,днеска братовчед ми за 40 минути между 12 и 1 на обед е фанал 15 скобара всичките един калибър между 1 800 и 2300кг на леб е ловил ,има и 11 късания и 8 откачания,снимки не снимал ...
Венци,
Братчеда да не е с шест ръце, бре :D !

Аз, ако скъсам 11 пъти за 40 минути - ще получа инфаркт :wink: !
А пък да вържа 11 куки - никога :D !
Отделно да извади и 15 двулитрови скобари - това не е човек, а машина :D !

Ама нищо,
То трябва да има място и за фолклор, разбира се !
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

здравейте,днеска братовчед ми па е бил на реката ,на един вир за 2 часа са му скинали 4 и е фанал 7 скобара по 2 кила ,после на друг вир са му се откачили 10 и е фанал 20 скобара за 2 часа и полвина ,днеска е носил апаратчето да ги снима ама са му се осветили снимките...така че че се наложи да ми повервате...
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

калин кацаров написа:
DJONI RINGO написа:Бях между двата моста-имаше в четвъртък двама с ботуши и една лелка-под мене! Мааха като гламави с болонезите риба не ги видях два часа да извадят-мястото е един отврат и кенеф-голо като след Чернобил-не ми позволява дипломата да седя там-неравно с насипи ,нетавномерна дълбочина през метри

И аз бях там в четвъртък слетобяд, хора малко, едни руснаци по-надолу ловяха на блесна. Мрени се ловяха доста, 1 скобар хванах. Не съм те видял,нямаше такива с ботуши
имаше двама с ботуши и голи до кръста и лелче с тях!това се случваше към 18 вечерта!бързо се махнах!мрени и кленчета хванахме една кофа не ги броя
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Днес бях по Невестино - сутринта на вира под бента , след обяд - в парка до новия мост .
Сутринта риболова беше доста тегав - само една добра мрена и едно кленче ,останалото маломерки .Лових на щека на 11м. основно 0.12 , повод 0.10 с кука филстар № 16 ,плувка 1.5гр.. Къпирах храната , пусках бял с байтдропера , но нямаше резултат .
Реших да се местя и се зачудих дали да слезна още надоле под Четирци - преди време имаше един полу разрушен мост с един доста добър вир .Преди това обаче се отбих до парка - нямаше нито един човек , ма аз реших да опитам .Първите три изтичания - три доста добри мрени и една каракуда към половинка , която си отиде щото кепа беше в колата...викам си - тук ще да е !
Наредих наново сергията - един топсет с горепосочената линия и втори с 0.14 основно ,0.12 повод с филстарска кука № 14 ,торпедо тунинг 6гр. Тук нещата си тръгнаха както трябва - две топки с къпинга , едно байтдроперче бели и ....бой .Излизаше от всичко - средни мренки , кленчета и много морунаж колкото длан.Нямаше едри риби , но цял следобед си цъках гъсти дребосъци .
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Днес бях по гърция по работа и метнах едно очо на реката-голяма е, но на цвет е екстра. Рибари като за събота много малко. :
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
tcekata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tcekata »

emo vasilev написа:.Излизаше от всичко - средни мренки , кленчета и много морунаж колкото длан.Нямаше едри риби , но цял следобед си цъках гъсти дребосъци .
Минах днес, вечерта към 18:30 и огледах реката от новия мост. Непосредствено под него, откъм парка на островчето под върбите, ловяха три момчета с директни. Вадеха по някой дребосък, като колегата най-отдолу беше хванал и няколко скобарчета, според мен 500 грамови, поне това което извади пред мен беше с такъв грамаж. Останах с впечатлението, че е пълно със скобарчета, защото никой не хранеше, а и си личеше че са отскоро на това място, но явно Вие сте захранвали там.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

днес от 8 до 11ч пет скобара три четири откачени пет мрени и едно кленче.
Прикачени файлове
IMG_20140706_134153.jpg
IMG_20140706_134153.jpg (680.3 KiB) Преглеждано 687 пъти
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Добър вечер! След двудневен поход из Родопите днес беше време да атакувам чисто сам,защото имах нужда от самостоятелен риболов! 12 бях на реката в района на Кюстендил-адска жега и бях неприятно изненадан-реката беше вдигнала и беше студена(Лобош)предишната вечер бях проверил мястото след екскурзия и беше супер-днес бързо! Както и да е! Приготовления и атака! Нищо-час! Живот ниет! Лових на хляб! Последва откачане-това ми беше достатъчно! Риболова беше без серии-един по един през интервали! Реката спадна към 4!Колкото хванах толкова и откачих,защото пробвах нова въдица с твърд кух връх 8) Скобарите средни плюс бонуси! От откачките 2 добри над кило според мен-едно късане и 7-8 откачени 300-400 грамки-лових в бързо течение с 1.5 плувка-жив вандализъм ;)Пробвах един повод флуорокарбон за повод 0.10 подарък от Васко Велека-Велек влакното е барище!Направих доста приличен риболов в моя район-сам и никой около мен! Всички риби обратно!Не са много ,но са прилични като грамаж!
Прикачени файлове
image.jpg
image.jpg (1.82 MiB) Преглеждано 634 пъти
image.jpg
image.jpg (2.13 MiB) Преглеждано 634 пъти
image.jpg
image.jpg (2.58 MiB) Преглеждано 634 пъти
image.jpg
image.jpg (2.36 MiB) Преглеждано 634 пъти
Последно промяна от DJONI RINGO на Нед Юли 06, 2014 8:59 pm, променено общо 1 път.

DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Още
Прикачени файлове
image.jpg
image.jpg (2.1 MiB) Преглеждано 632 пъти

Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

[quote="venci72"]здравейте,днеска братовчед ми па е бил на реката ,на един вир за 2 часа са му скинали 4 и е фанал 7 скобара по 2 кила ,после на друг вир са му се откачили 10 и е фанал 20 скобара за 2 часа и полвина ,днеска е носил апаратчето да ги снима ама са му се осветили снимките..така че че се наложи да ми повервате...[/quoteа
мазало :D :D :drinkers: :rolleyes:
по благоев реката голема зелена бърза ... рибари 2 на монца 2 над зелен дол .... при мен сеч на каракуди на логодаж и яко светкавици :D
евала Марти ! :drinkers:
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Браво Марто, отпуши се най-сетне...за съжаление те изпуснах, ама няма да мреме я, все някога ще го напрайме тоя излет :)
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

DJONI RINGO написа:Още
Евалата Марти!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

venci72 написа:здравейте,днеска братовчед ми па е бил на реката ,на един вир за 2 часа са му скинали 4 и е фанал 7 скобара по 2 кила ,после на друг вир са му се откачили 10 и е фанал 20 скобара за 2 часа и полвина ,днеска е носил апаратчето да ги снима ама са му се осветили снимките...така че че се наложи да ми повервате...
:lol: Мноо си забавен,нема що!Тоя път снимки има,ма що да отварям очите на слепците!За два месеца съм показал повече от много от вас.Щом Мето е фанал 5 скобара прай сметка ние по колко сме фанали.Очевидно тука са се събрали некви хара който умеят всичко друго ,но не и да ловат риби.Затова се изяват по форумите.От тука насетне ще си редуцирам участието максимално!И инфо ще има нанайси.А не да ми се задръства пощата след сека снимка!А и вчера почти стана това което фантазията ти е сътворила.Ти си дърпай мренчета на щека,за да изпитваш пълно удоволствие от риболова!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”