Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СП "БРАЗИЛИЯ - 2014."
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: СП "БРАЗИЛИЯ - 2014."
Стас бях дете на 9годинки през 1982година по време на Световното в Испания и плаках много на мача Бразилия-Италия,та до ден днешен кълнем по Паоло Роси,че ми уби идолите Сократес,Зико и Фалкао и.....вече ги забравям,но нема да видя повече такава красота и техника във футбола!
Но теузи Бразилейрош ги чака Хамес Родригес,уж никакъв отбор са Колумбия,но от нищото Голмайстора на първенството е при тях и играят хладнокръвно,та ще стане интересен мач!Днес прочетох прогнозата на Мауриньо за четирите отбора преди финала:Бразилия-Германия и Аржентина-Холандия,та съвпада точно с моето усещане от преди седмица-две за тази постановка-хипотетична!
Мо иска изненада,но до тук нема как да стане и надеждата е в Щатите,Колумбия или Коста Рика за да отпадне некой от обичайните заподозрени изброени по-горе от мен и Мо!
Та с теб сме опоненти Бразилия срещу Холандия,а дали има някой друг да заложи на малкото останали за да е по-интересен и оспорван края от прогнозите?

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Сбъркал , сбъркал , колко да съм сбъркалpacho109 написа:....Вече сбърка за Дойчовците,нататък ще я видим Пагане....

Инак от световните през осемдесетте освен упоменатият от stas мач се сещам и за друг, Германия / Франция . Францетата тогава имаха един наистина великолепен отбор , красива игра , мачкаха на ред , а немчугите ги биха с едно нещо което беше смес от постоянна засада и чакане на контра атака . Е от тогава имам някаква непоносимост към немечкият тим . Добре че след това световно попромениха правилата че ...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
...Павел Иванов написа:Сбъркал , сбъркал , колко да съм сбъркалpacho109 написа:....Вече сбърка за Дойчовците,нататък ще я видим Пагане....
![]()
Драги мой колега

Германия си пробива напред,макар и трудно.Накрая за малко да изтърват мача, но Нойер беше железен,както винаги.Полуфиналът се очертава много интересен.
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Според мен Германия ще бият бразилците на полуфиналите.Вие как мислите?
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
Надявам се да стане точно така,но домакинството на Бразилия им помага доста.vobler4o написа:Според мен Германия ще бият бразилците на полуфиналите.Вие как мислите?
- pacho109
- сериозен играч
вече си на 25 процентаПавел Иванов написа:Сбъркал , сбъркал , колко да съм сбъркалpacho109 написа:....Вече сбърка за Дойчовците,нататък ще я видим Пагане....
Едно от три , или шейсет и шест цяло и шест в период процента познаваемост , сметам да е екстра . Ми че то баба Ванга , Бог да я прости , нямаше сто процента резултатност та камо ли аматьор като мен
![]()
Инак от световните през осемдесетте освен упоменатият от stas мач се сещам и за друг, Германия / Франция . Францетата тогава имаха един наистина великолепен отбор , красива игра , мачкаха на ред , а немчугите ги биха с едно нещо което беше смес от постоянна засада и чакане на контра атака . Е от тогава имам някаква непоносимост към немечкият тим . Добре че след това световно попромениха правилата че ...

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- pacho109
- сериозен играч
Да обобщим дотука и по -точно за изненадите
За такава аз приемам безусловно Коста Рика,победила световните шампиони Италия и Уругвай и останала непобедена на турнира
Колумбия,с три чисти победи в групата,елиминира на осминафиналите Уругвай и отстранена със съдийска помощ от Бразилия:oops:
Специално за моята прогноза -Белгия,считам,че наполовина познах
Ако беше стигнала до полуфинал,щях да отчета ,че съм познал 

За такава аз приемам безусловно Коста Рика,победила световните шампиони Италия и Уругвай и останала непобедена на турнира

Специално за моята прогноза -Белгия,считам,че наполовина познах

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
- Павел Иванов
Тц ! След първоначалното трийсет и три цяло и три в период грешни , естествено че се налага ново прорукуване и съответно старото такова е легитимно само за онзи си периодpacho109 написа:...вече си на 25 процента

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- pacho109
- сериозен играч
Имаш шанс да си подобриш процента , ако Холандия стане шампион отиваш на 50 процентаПавел Иванов написа:Тц ! След първоначалното трийсет и три цяло и три в период грешни , естествено че се налага ново прорукуване и съответно старото такова е легитимно само за онзи си периодpacho109 написа:...вече си на 25 процентаИначе и мен Коста Рика , Чили и Колумбия много ме радваха

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
До тук моята прогноза е 100% истина и останаха Бразилия-Германия/Холандия-Аржентина=Германия-Холандия=ХОЛАНДИЯ КАМПИОНЕ!
Бразилия вече е елиминирана за полуфинала срещу Джърмани от Колумбия,които им контузиха Неймар,а всички виждаме,че без него отбора на Бразилейрош са средна класа!Та Германия е на финала срещу Холандия,па ше гледаме тотален футбол и тотален финал!Аржентина просто нямат сили дори и с Меси да излъжат Холандия,която срещу Коста Рика ни показа,че има Велик треньор Ван-Гаал/не го дишам още от Барса със Стоичгол/,но сега с Гулит са Гении!Коравия и Борбен отбор на Коста Рика беше унищожен от тях чрез включването на резервния вратар в 120-тата минута=Гениално,защото явно се беше подготвил много-специално за всеки един играч и му хвана ъгъла без проблем,което е заслуга и на треньорите!
Спомнете си как в първите минути на мача Холандия-Испания коментатора каза,че Ван Гаал е разучавал отбора на Испания цяла година и това доведе до убийството с 5-1!
Та Аржентина с Меси ще бъде разгадана и смазана по същия начин,още повече като знаем,че Холандия търси реванш за онзи злополучен финал през 1978г. в Буенос Айрянес загубен заради гения Марио Кемпес!
Жалко,че не си играх прогнозите в Еврофутбол,но тогава може би немаше да ми излезнат на 100% по законите на Мърфи!
До 13юли няма какво повече да кажа!
П.П.
Германия-Франция и Аржентина-Белгия се развиха еднакво тъпо с ранен гол и после скука!
Докато при Холандия-Коста Рика 0-0 за 120минути видяхме 3греди и 32 засади за Холандия срещу само 2 засади без греди на Коста Рика,но беше по интересен мач от горните два и до дуспите можеше да има поне 5-6гола за двата отбора!

Бразилия вече е елиминирана за полуфинала срещу Джърмани от Колумбия,които им контузиха Неймар,а всички виждаме,че без него отбора на Бразилейрош са средна класа!Та Германия е на финала срещу Холандия,па ше гледаме тотален футбол и тотален финал!Аржентина просто нямат сили дори и с Меси да излъжат Холандия,която срещу Коста Рика ни показа,че има Велик треньор Ван-Гаал/не го дишам още от Барса със Стоичгол/,но сега с Гулит са Гении!Коравия и Борбен отбор на Коста Рика беше унищожен от тях чрез включването на резервния вратар в 120-тата минута=Гениално,защото явно се беше подготвил много-специално за всеки един играч и му хвана ъгъла без проблем,което е заслуга и на треньорите!

П.П.
Германия-Франция и Аржентина-Белгия се развиха еднакво тъпо с ранен гол и после скука!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Току що прочетох следния коментар на Ван Гаал за смяната на вратаря в 120-тата минута!
"Всеки вратар има специфични качества. Решихме, че Тим има по-голям обсег, както и по-добра статистика при дузпите. Обсъдихме с него как Коста Рика бият дузпи, в каква поредност. Той беше подготвен. За мое щастие, това се получи, защото ако не бе станало така, аз щях да съм взел грешното решение. Винаги е така във футбола", сподели Ван Гаал след двубоя.
Просто Гениално!

"Всеки вратар има специфични качества. Решихме, че Тим има по-голям обсег, както и по-добра статистика при дузпите. Обсъдихме с него как Коста Рика бият дузпи, в каква поредност. Той беше подготвен. За мое щастие, това се получи, защото ако не бе станало така, аз щях да съм взел грешното решение. Винаги е така във футбола", сподели Ван Гаал след двубоя.
Просто Гениално!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
За мен голямата изненада беше,че Коста Рика не би с 5-0 Гърция,а едвам се докопа до дуспите!
Но пък точно тия дуспи са помогнали на Холандия да ги разузнаят перфектно,та за това всеки мач е важен,особенно предишния за награда на конкуренцията!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
За всички фенове на Бразилия/включая/,пускам тук най-великият им отбор от Световното в Испания през 1982година!
Треньор Теле Сантана и гениални футболисти,като Сократес и Зико!Ето и тяхното високомерно отпадане от Италия,което е най-голямата драма във футбола за мен и всички Бразилейрош!
Тук Италия не по-малко звездна и извън-земна с тези играчи и треньор-Дзоф, Бергоми, Кабрини, Коловати, Джентиле, Ширея, Ориали, Тардели, Конти, Грациани, Роси, Бордон, Гали, Фр. Барези, Виерховод, Антоньони, Досена, Марини, Каузио, Масаро, Алтобели, Селваджи. Треньор: Енцо Беардзот!Насладете се на головете!
И целия мач!
Преди това Бразилейрош мачкат наред с красива игра и красиви голове!

И целия мач!
Преди това Бразилейрош мачкат наред с красива игра и красиви голове!

- G.Petkov
Хич даже не искам да го гледам този мач,
Защото за мен, като фен на Бразилия, беше ужасяващо да гледам как лошият късмет прецаква по-добрия отбор.
Ама така се случи, сетне Италия взеха купата.
Верно, че и те имаха добър отбор със силни играчи,
Ама Бразилия бяха олицетворение на футболната фантазия. И не бяха високомерни, просто играеха така както си знаят и могат - артистично и елегантно. Трудно бих посочил друг отбор, който може поне да ги имитира!
За съжаление, същото се стана и на финала Германия - Холандия 2:1.
Няколко пъти съм го гледал този мач през годините, отсял съм субективния фактор - холандците превъзхождаха във всичко, а накрая победи Германия ! И това беше през 1974 година - на терена беше половината отбор на "Аякс".
Във футбола става и така !
Защото за мен, като фен на Бразилия, беше ужасяващо да гледам как лошият късмет прецаква по-добрия отбор.
Ама така се случи, сетне Италия взеха купата.
Верно, че и те имаха добър отбор със силни играчи,
Ама Бразилия бяха олицетворение на футболната фантазия. И не бяха високомерни, просто играеха така както си знаят и могат - артистично и елегантно. Трудно бих посочил друг отбор, който може поне да ги имитира!
За съжаление, същото се стана и на финала Германия - Холандия 2:1.
Няколко пъти съм го гледал този мач през годините, отсял съм субективния фактор - холандците превъзхождаха във всичко, а накрая победи Германия ! И това беше през 1974 година - на терена беше половината отбор на "Аякс".
Във футбола става и така !