Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Лобош (Пчелина)
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Язовир Лобош (Пчелина)
момчета няма такова нещо язовира да е негов или границата до шавара ......незнам дали ще ме разберете но си има някви изисквания малко или много в нашата държава на няколко метъра от язовира земята е на държавата и там нито може да се строй нито може да се копа .А и колеги влезте в сайта на ИАРА и там има един телефон и се обадете и се допитайте както направих аз .... и ми отговориха ,4е язовира е държавен и никой там не може да ви иска пари за това 4е ловим риба ,но си требва билет ми казаха и аз не знаех също ме отвориха ,4е ноща е забранено от тази година да се лови !Така че колеги не им се давайте на тези палячовци .....всеки иска лесни пари ........успех !
Така е колега, ама и яз.Искър е държавен и има строителство и места на които не се стига.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
E колега като не вярваш отиди и виж.Явно не четеш и написаното от нас.
ТЕ НЕ ВЗИМАТ ПАРИ ЗА РИБОЛОВ А ЗА ПАРКО МЯСТО 10 ЛВ.ТРЯБВАТ ИМ ДАНЪЧНИ И ИКОМ. ПОЛИЦИЯpalamuda84 написа:момчета няма такова нещо язовира да е негов или границата до шавара ......незнам дали ще ме разберете но си има някви изисквания малко или много в нашата държава на няколко метъра от язовира земята е на държавата и там нито може да се строй нито може да се копа .А и колеги влезте в сайта на ИАРА и там има един телефон и се обадете и се допитайте както направих аз .... и ми отговориха ,4е язовира е държавен и никой там не може да ви иска пари за това 4е ловим риба ,но си требва билет ми казаха и аз не знаех също ме отвориха ,4е ноща е забранено от тази година да се лови !Така че колеги не им се давайте на тези палячовци .....всеки иска лесни пари ........успех !
-
- новобранец
drebens написа:E колега като не вярваш отиди и виж.Явно не четеш и написаното от нас.
колега на мен ли искаш да напишеш нещо или се бъркам ???
- MITKO70
- кандидат преподавател
Точно така е,има свободна зона ,държавна , около всеки държавен язовир.Точно на нея и казват сервитут ,но е различен метраж при различните язовири.И тук е в частната собственост,изяжда я шавара и т.н. и искаха такса за миване.На тези целта им е да не сме там. 

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На теб.
Този язовир няма сервитут!!!
Имотите буквално влизат във водата!!!
Викана е икономическа полиция, звъняно е и А ИАРА.Това е положението за сега.
Този язовир няма сервитут!!!
Имотите буквално влизат във водата!!!
Викана е икономическа полиция, звъняно е и А ИАРА.Това е положението за сега.
-
- научил се да хвърля
Кой дере рибарите на „Лобош”? Ванчето от Сирищник!
Наши колеги риболовци се оплакаха, че от известно време на язовир „Лобош” са принудени да плащат такса, за да ловят. Става въпрос за района около Радибош. Някакви типове минавали и събирали по 10 лева на колегите. Разбра се, че парите се събират от ЕТ „Ваня Стоянчова – Иво” – дружество със седалище в близкото село Сирищник. Оформяли ги като „такса за паркиране”. Водоемът е държавен, но брегът в тази зона уж бил частно владение. Риболовците обаче протестират, че събирането на подобна такса не е редно. Те питат: редно ли е брегът на държавен язовир да е частен? Дали не става въпрос за поредното разграбване на България? Това е поредният произвол на въпросния водоем, след като преди години печално известният местен бизнесмен Красимир Михайлов прегради подстъпите към водоема откъм село Прибой. Сега пък карат хората да си плащат за паркиране! Според колегите риболовци, вече са пускания оплаквания за последното, но властите само вдигали ръце. Bigfish.bg ще ви държи в течение по евентуалното развитие на скандала със събирането на таксите./Koi-dere-ribarite-na-Lobosh-Vancheto-ot-Sirishtnik.html http://www.bigfish.bg/news/novini/Koi-d ... htnik.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Наши колеги риболовци се оплакаха, че от известно време на язовир „Лобош” са принудени да плащат такса, за да ловят. Става въпрос за района около Радибош. Някакви типове минавали и събирали по 10 лева на колегите. Разбра се, че парите се събират от ЕТ „Ваня Стоянчова – Иво” – дружество със седалище в близкото село Сирищник. Оформяли ги като „такса за паркиране”. Водоемът е държавен, но брегът в тази зона уж бил частно владение. Риболовците обаче протестират, че събирането на подобна такса не е редно. Те питат: редно ли е брегът на държавен язовир да е частен? Дали не става въпрос за поредното разграбване на България? Това е поредният произвол на въпросния водоем, след като преди години печално известният местен бизнесмен Красимир Михайлов прегради подстъпите към водоема откъм село Прибой. Сега пък карат хората да си плащат за паркиране! Според колегите риболовци, вече са пускания оплаквания за последното, но властите само вдигали ръце. Bigfish.bg ще ви държи в течение по евентуалното развитие на скандала със събирането на таксите./Koi-dere-ribarite-na-Lobosh-Vancheto-ot-Sirishtnik.html http://www.bigfish.bg/news/novini/Koi-d ... htnik.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Прикачени файлове
-
- F_816fe603e1f13a757eaae1931ba818da.jpg (155.41 KiB) Преглеждано 1773 пъти
- MITKO70
- кандидат преподавател
Нищо ново под слънцето,сега са го направили по легално с касов апарат
Друг е въпроса ,че пак могат да ги хванат на тясно ,защото това "паркинг язовир Лобош" не отговаря на изискванията за паркинг,а те не са малко.Но,нищо няма да стане,нищо не се разграбва държавно,тези имоти се продаваха преди години,някой ги купи,събираха такса,спряха ,сега пак почват и те така
въртене в омагьосан кръг,докато някой построй нещо.Аз за това се отказах от язовира,не ми се занимава с простотии.

Всичко може,но не всеки го можe.

От всичко дотук не разбрах 10 лв на човек, или на кола? Като е ''такса за паркиране", би трябвало на кола.....
-
- научил се да хвърля
10 лева за автобус рибари наямат право да взимат
Нема па нема па неще, па спре, па пак неще, и пак спре, па спре и да неще!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте, бърз репортаж от вчера
на първо място събират 10лв от кола за паркинг дават касова бележка
риболова беше само на плувка на дъно нищо
прилични каракуди, един лин около 700-800гр
по малки линове, костур по педя, епизодични червеноперки
еднакво вземаше на бял и на торен дори и в жегата си имаше калване, ние тръгнах ме към 17ч
дребната риба е върната обратно да расте.
еднакво вземаше на бял и на торен дори и в жегата си имаше калване, ние тръгнах ме към 17ч
-
- научил се да хвърля
Ако спра колата горе в селото и отида пеш, няма как да им дам 10 лвacioice написа:Здравейте, бърз репортаж от вчера
-
- новобранец
- Обратна връзка:
borenceto86 написа:Ако спра колата горе в селото и отида пеш, няма как да им дам 10 лвacioice написа:Здравейте, бърз репортаж от вчера
би трябвало да е така, пробвай и кажи какъв е резултата
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако я оставиш пред вас и отидеш пеша, също
Как е положението с местата, таксата отказва ли хората или е все същата навалица?

Как е положението с местата, таксата отказва ли хората или е все същата навалица?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.