Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
- robber_79
- ще става разбирач
Re: Тролинг на Жребеца
Здравей , все пак пожеланията са сработили 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бе,нещо много си разигравате конете и воблерите без мен по тоя Жребец,па дали да не включим и аз от кумова срама?
Възбуждам се от такива убави риби! 

- robber_79
- ще става разбирач
След уикенда ..задължително да се похвалиш 

- robber_79
- ще става разбирач
Някакви новини от днес ?
- robber_79
- ще става разбирач
Днес.. греда ! От 15 :30 до 19 :00 h. без удар , не видях и колегите да хващат . Иначе влачихме с 3 въдици ..търсихме рибите на дълбочина от 3 до 8м. на различни цветове и фирми воблери , ама явно не беше ден .
Колега Робер водата паднала ли е спрямо миналата седмица .Имам и питане към колегите дали може да се стигне с автомобил на орехите.
Трудно.
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги,
искам да попотам по-редовните на язовира, от къде може да се пусне спокойно лодка с колесар, с лек автомобил, като на същото място да е и бивака? Де факто място за бивак, дa се стига без много офроуд и задължително лесно пускане на колесар.
Благодаря предварително на отговорилите.
искам да попотам по-редовните на язовира, от къде може да се пусне спокойно лодка с колесар, с лек автомобил, като на същото място да е и бивака? Де факто място за бивак, дa се стига без много офроуд и задължително лесно пускане на колесар.
Вчера и аз извъртях едно капо. 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е стига де!NDGZMG написа:Вчера и аз извъртях едно капо.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
След Николаево държиш Подбалканската към Сливен и къде видиш отбивка след моста за Прохода си ти,гледаш на картата и си избираш,па нема да сгрешиш!Можеш да продължиш и по-надоле и да фанеш пътя за Църквата,там също е полегато и нема проблем за бивак и колесар,а мангалите са кът!itodorov написа:Здравейте колеги,

Нищо по различно от последния успешен излет,но тоя път не върза.Troli Rapala написа:Е стига де!NDGZMG написа:Вчера и аз извъртях едно капо.Май верно треа да идвам,да ви отпушим рибата на тролинг?
![]()
![]()
Дай инфо,кво си правил и ще ти дам акъл,па дано фане дикиш!
![]()
Ако не,ще се пробвам и аз след 2месеца гледане по форумите и навиване на риболовната пружинка!

И аз искам акъл!Troli Rapala написа:Е стига де!NDGZMG написа:Вчера и аз извъртях едно капо.Май верно треа да идвам,да ви отпушим рибата на тролинг?
![]()
![]()
Дай инфо,кво си правил и ще ти дам акъл,па дано фане дикиш!
![]()
Ако не,ще се пробвам и аз след 2месеца гледане по форумите и навиване на риболовната пружинка!
Сомът обича смелите!
- robber_79
- ще става разбирач
Мога да допълня че ,се движихме от 3,5 до 5,5 км. Влачихме на болкуците и дарданелите , дълбочина от 7 до 15м. Според сонара , рибите бяха 1-2 метра над дъното , но малко преди да излезем имаше раздвижване около 4 -те метра. .robber_79 написа:Днес.. греда ! От 15 :30 до 19 :00 h. без удар , не видях и колегите да хващат . Иначе влачихме с 3 въдици ..търсихме рибите на дълбочина от 3 до 8м. на различни цветове и фирми воблери , ама явно не беше ден .