СП "БРАЗИЛИЯ - 2014."

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
seeker2
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: СП "БРАЗИЛИЯ - 2014."

Мнение от seeker2 »

...баси и швабите,кви убави бразилки разплакаха!
Кеф ,цена няма
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

Горчив 7up зa жaлките брaзилци.A дaно финaл европейски и мaч Брaзилия срещу Aржентинa зa 3 място.
Аватар
vobler4o
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vobler4o »

Днес май карат само на Тони Стораро..
Почнаха от: Две,Три,Четири.
Последва: Отличен 6.
След товa:7 пъти
Май идва време за абитуриенти
:lol: :lol: :lol:
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
Аватар
vobler4o
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vobler4o »

Финала ще е Германия-Аржентина ,германците бият с дузпи.
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

Защо всеки смята че Аржентина ще победи,Холандците са много по добри,поне в момента.
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

Холандците са добри обаче липсата на Ван Перси ще си проличи
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

magnetar написа:Защо всеки смята че Аржентина ще победи...
По-вероятно още едно фиаско в ущърб на Южна Америка да се получи . Иначе доколкото следя темата , само vobler4o прорукува че Аржентина ще бият , а той далеч не е "всички" :mrgreen:
rado25 написа:...обаче липсата на Ван Перси ще си проличи
Нещо не ми стана ясно къде я видя обявена официално тази "липса" :roll: Единственото което е сигурно е че Перси е тренирал индивидуално по причини известни само и единствено на ван Гаал , най-вероятно да има какво да клюкарстват около отбора :lol: Иначе не мисля че в момента за Холандия има по-важна фигура , като играч , от Робен .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
vobler4o
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vobler4o »

magnetar написа:Защо всеки смята че Аржентина ще победи,Холандците са много по добри,поне в момента.
Няма спор ,Холандците са добри и ще подкрепям тях в този мач ,но мисля че ще отпаднат.
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Ми то като имаш в пред вид моята прогноза за Бразилия , най-вероятно и Холандия няма да я бъде :oops: Ама на малкия финал за третото място , Бразилия ще се бори мъжки, :rolleyes: за да не би зор-заман да вземе да си остане четвъртата футболна сила на света ,както нас ,дето още и до днес , не мога да намеря резултата от мача България срещу Швеция ! Независимо от класацията на България до полуфиналите тогава, последния мач на нашите лъвове на СП през паметната 1994 година в САЩ си беше пълен резил :!: Единствената разлика е , че в Бразилия сега се срамуват , а пък у нас се кефят на старата ни слава :drinkers:
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

И аз мисля че Бразилците ще си шчупят краката от тичане,в последният мач.Поне малко да отмият срама на който са подложени.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Понеже виждам,че има лаици които залагат за Аржентина,така както преди ден Мауриньо залагаше за титла на Бразилия :shock: :mrgreen: ,та ще ви припомня следния факт от последното Световно в ЮАР 2010година,къде същата Аржентина падна на четвърт-финал от Холандия с 0:4,та не бих заложил и пукната пара отново за куция кон!Щот само си спомнете,как с мъка Аржентина едва би Иран в последната минута :rolleyes: ,нема такъв късмет!Но срещу Ван Гаал са пътници и нема да има прошка! :idea: Испания беше убита на това Световно именно от Холандия и така и не можаха да се усвестят след 5:1,което е равно на същия погром от преди 4-ри години 4:0 срещу Аржентина! :wink: :drinkers: Та финала е Супер-Тотален Футбол:Германия - Холандия с лек превес в крайния резултат за Холанд! :wink: Мразя ги Тотално и двата отбора,та съм Обективен до крайна степен! :drinkers: За третото място бих заложил пари на Аржентина,че Бразилейрош ще са още в шок и нема да имат сили грам без Неймар!Не ги съжалявам Бразилейрош,щот и ние го отнесохме 6:1 от Испания,които станаха после Велики Шампиони по Света и в Европа! :drinkers:Германия и Холандия ми се гледат на финала,че ще има искри и бомби ! :rolleyes:
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Troli Rapala написа:...Това е ШАМПИОНА-Холандия! :drinkers: Залагам си топките,че друго или пари кеш-неам! :oops: :cry: :drinkers:
Троли с теб съм :fball: :fball: Айде ,че мача почва :D
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Troli Rapala написа:Понеже виждам,че има лаици които залагат за Аржентина,така както преди ден Мауриньо залагаше за титла на Бразилия :shock: :mrgreen: ,та ще ви припомня следния факт от последното Световно в ЮАР 2010година,къде същата Аржентина падна на четвърт-финал от Холандия с 0:4,та не бих заложил и пукната пара отново за куция кон!Щот само си спомнете,как с мъка Аржентина едва би Иран в последната минута :rolleyes: ,нема такъв късмет!Но срещу Ван Гаал са пътници и нема да има прошка! :idea: Испания беше убита на това Световно именно от Холандия и така и не можаха да се усвестят след 5:1,което е равно на същия погром от преди 4-ри години 4:0 срещу Аржентина! :wink: :drinkers: Та финала е Супер-Тотален Футбол:Германия - Холандия с лек превес в крайния резултат за Холанд! :wink: Мразя ги Тотално и двата отбора,та съм Обективен до крайна степен! :drinkers: За третото място бих заложил пари на Аржентина,че Бразилейрош ще са още в шок и нема да имат сили грам без Неймар!Не ги съжалявам Бразилейрош,щот и ние го отнесохме 6:1 от Испания,които станаха после Велики Шампиони по Света и в Европа! :drinkers:Германия и Холандия ми се гледат на финала,че ще има искри и бомби ! :rolleyes:
:lol: :lol:
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:? С огромно съжаление , трябва да си призная ,че след снощния мач /Холандия- Аржентина/ съм в дълбока печал!!! Аз бях ,за Холандия , и мислех ,че те са новият Световен шампион , НО , уви ! Дано набабанят Бразилия и те, и да се свършва с лигавщините ! Не харесвам Аржентина , но и Германците не са ми симпатични , но мисля ,че те са новия Световен шампион ! Ще смачкат Аржентина, като празна кутия от цигари !!! :wink:
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
stzanev
новобранец
новобранец

Мнение от stzanev »

Troli Rapala написа:Понеже виждам,че има лаици които залагат за Аржентина,така както преди ден Мауриньо залагаше за титла на Бразилия :shock: :mrgreen: ,та ще ви припомня следния факт от последното Световно в ЮАР 2010година,къде същата Аржентина падна на четвърт-финал от Холандия с 0:4,та не бих заложил и пукната пара отново за куция кон!Щот само си спомнете,как с мъка Аржентина едва би Иран в последната минута :rolleyes: ,нема такъв късмет!Но срещу Ван Гаал са пътници и нема да има прошка! :idea: Испания беше убита на това Световно именно от Холандия и така и не можаха да се усвестят след 5:1,което е равно на същия погром от преди 4-ри години 4:0 срещу Аржентина! :wink: :drinkers: Та финала е Супер-Тотален Футбол:Германия - Холандия с лек превес в крайния резултат за Холанд! :wink: Мразя ги Тотално и двата отбора,та съм Обективен до крайна степен! :drinkers: За третото място бих заложил пари на Аржентина,че Бразилейрош ще са още в шок и нема да имат сили грам без Неймар!Не ги съжалявам Бразилейрош,щот и ние го отнесохме 6:1 от Испания,които станаха после Велики Шампиони по Света и в Европа! :drinkers:Германия и Холандия ми се гледат на финала,че ще има искри и бомби ! :rolleyes:
ДА, да, дааа, колко си прав за лаиците!!!! :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”