Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СП "БРАЗИЛИЯ - 2014."
Модератор: dantho.mihov
- StaAnt
- ще става разбирач
Re: СП "БРАЗИЛИЯ - 2014."
Горчив 7up зa жaлките брaзилци.A дaно финaл европейски и мaч Брaзилия срещу Aржентинa зa 3 място.
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Днес май карат само на Тони Стораро..
Почнаха от: Две,Три,Четири.
Последва: Отличен 6.
След товa:7 пъти
Май идва време за абитуриенти

Почнаха от: Две,Три,Четири.
Последва: Отличен 6.
След товa:7 пъти
Май идва време за абитуриенти

Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Финала ще е Германия-Аржентина ,германците бият с дузпи.
Защо всеки смята че Аржентина ще победи,Холандците са много по добри,поне в момента.
Холандците са добри обаче липсата на Ван Перси ще си проличи
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
По-вероятно още едно фиаско в ущърб на Южна Америка да се получи . Иначе доколкото следя темата , само vobler4o прорукува че Аржентина ще бият , а той далеч не е "всички"magnetar написа:Защо всеки смята че Аржентина ще победи...

Нещо не ми стана ясно къде я видя обявена официално тази "липса"rado25 написа:...обаче липсата на Ван Перси ще си проличи

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Няма спор ,Холандците са добри и ще подкрепям тях в този мач ,но мисля че ще отпаднат.magnetar написа:Защо всеки смята че Аржентина ще победи,Холандците са много по добри,поне в момента.
Ми то като имаш в пред вид моята прогноза за Бразилия , най-вероятно и Холандия няма да я бъде
Ама на малкия финал за третото място , Бразилия ще се бори мъжки,
за да не би зор-заман да вземе да си остане четвъртата футболна сила на света ,както нас ,дето още и до днес , не мога да намеря резултата от мача България срещу Швеция ! Независимо от класацията на България до полуфиналите тогава, последния мач на нашите лъвове на СП през паметната 1994 година в САЩ си беше пълен резил
Единствената разлика е , че в Бразилия сега се срамуват , а пък у нас се кефят на старата ни слава 

И аз мисля че Бразилците ще си шчупят краката от тичане,в последният мач.Поне малко да отмият срама на който са подложени.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Понеже виждам,че има лаици които залагат за Аржентина,така както преди ден Мауриньо залагаше за титла на Бразилия
,та ще ви припомня следния факт от последното Световно в ЮАР 2010година,къде същата Аржентина падна на четвърт-финал от Холандия с 0:4,та не бих заложил и пукната пара отново за куция кон!Щот само си спомнете,как с мъка Аржентина едва би Иран в последната минута
,нема такъв късмет!Но срещу Ван Гаал са пътници и нема да има прошка!
Испания беше убита на това Световно именно от Холандия и така и не можаха да се усвестят след 5:1,което е равно на същия погром от преди 4-ри години 4:0 срещу Аржентина!
Та финала е Супер-Тотален Футбол:Германия - Холандия с лек превес в крайния резултат за Холанд!
Мразя ги Тотално и двата отбора,та съм Обективен до крайна степен!
За третото място бих заложил пари на Аржентина,че Бразилейрош ще са още в шок и нема да имат сили грам без Неймар!Не ги съжалявам Бразилейрош,щот и ние го отнесохме 6:1 от Испания,които станаха после Велики Шампиони по Света и в Европа!
Германия и Холандия ми се гледат на финала,че ще има искри и бомби ! 

Троли с теб съмTroli Rapala написа:...Това е ШАМПИОНА-Холандия!Залагам си топките,че друго или пари кеш-неам!
![]()
![]()

Troli Rapala написа:Понеже виждам,че има лаици които залагат за Аржентина,така както преди ден Мауриньо залагаше за титла на Бразилия![]()
,та ще ви припомня следния факт от последното Световно в ЮАР 2010година,къде същата Аржентина падна на четвърт-финал от Холандия с 0:4,та не бих заложил и пукната пара отново за куция кон!Щот само си спомнете,как с мъка Аржентина едва би Иран в последната минута
Испания беше убита на това Световно именно от Холандия и така и не можаха да се усвестят след 5:1,което е равно на същия погром от преди 4-ри години 4:0 срещу Аржентина!
![]()
Та финала е Супер-Тотален Футбол:Германия - Холандия с лек превес в крайния резултат за Холанд!
За третото място бих заложил пари на Аржентина,че Бразилейрош ще са още в шок и нема да имат сили грам без Неймар!Не ги съжалявам Бразилейрош,щот и ние го отнесохме 6:1 от Испания,които станаха после Велики Шампиони по Света и в Европа!

- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
ДА, да, дааа, колко си прав за лаиците!!!!Troli Rapala написа:Понеже виждам,че има лаици които залагат за Аржентина,така както преди ден Мауриньо залагаше за титла на Бразилия![]()
![]()