Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Карагьоз 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Карагьоз 2014
днес на канала имаше доста рибари.но не споделят, няма да ви изловим харипа ве (КОЛЕГИ).
Паа,харип ще е...ама май нямяме много членове да пишат-жалко.
-
- ще става разбирач
даам и на мен едно птиченце ми каза , но до колко е верно незнам
Тук май е написано,или искате с точност къде да застанете (на 50см. от ръба и на 2,45м от началото на бетона)dobria1 написа:п.п.Риба има,(кал е ама винаги е било вчера,днес слабо)ама трябва и да се ходи,и определено този риболов не е за всеки така че мислете разумно
Що ли пък някой не вземе да отиде сам да провери ами чака някой тук да пише (ама то много далеко и ще се набута) не искате ли някой да ви напише и на коя кука (подред) е хванал риба
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Тъй, тъй много си прав, ама хорат не го проумяват.dobria1 написа: Тук май е написано,или искате с точност къде да застанете (на 50см. от ръба и на 2,45м от началото на бетона)
Що ли пък някой не вземе да отиде сам да провери ами чака някой тук да пише (ама то много далеко и ще се набута) не искате ли някой да ви напише и на коя кука (подред) е хванал риба
-
- ще става разбирач
Аве ти тъп ли си ? Или се правиш на мн. умен .Защо според теб е форума ? Да обясня все пак , някой са на работа , някой са на 70 и повече км. Съвсем нормално е да се пита , никой не те кара на сила да отговаряш .dobria1 написа:Тук май е написано,или искате с точност къде да застанете (на 50см. от ръба и на 2,45м от началото на бетона)dobria1 написа:п.п.Риба има,(кал е ама винаги е било вчера,днес слабо)ама трябва и да се ходи,и определено този риболов не е за всеки така че мислете разумно
май е тъп . 

пичове вие май сте тъпите ,от 10тина дена се взема добре а Вие незнаете смешна работа.
SANTIMIR написа:Аве ти тъп ли си ? Или се правиш на мн. умен .Защо според теб е форума ? Да обясня все пак , някой са на работа , някой са на 70 и повече км. Съвсем нормално е да се пита , никой не те кара на сила да отговаряш .dobria1 написа:Тук май е написано,или искате с точност къде да застанете (на 50см. от ръба и на 2,45м от началото на бетона)dobria1 написа:п.п.Риба има,(кал е ама винаги е било вчера,днес слабо)ама трябва и да се ходи,и определено този риболов не е за всеки така че мислете разумно
Kodjito75 написа:май е тъп .
Вие двамата ("Kodjito75 -SANTIMIR ) имате проблем с комуникацията и дедуктивното мислене .... изглежда.
Нито сте му на службата, нито сте му на майсторлъка, за да използвате такива констатации
Туй зависта е голяма работа, ......... особенно от аджамии.
Просто се чудя на Митака, защо изобщо се занимава с такива като вас ........ .
пп. - Да Ви открехна още малко.
Той такива риби не лови, влючително илария и платерина.
Така, че не крие никаква информация.
- 1000n
- разбира нещата
Това, че някой не знае, че има риба, не означава, че е тъп,ianimar написа:пичове вие май сте тъпите ,от 10тина дена се взема добре а Вие незнаете смешна работа.
нито пък може да се каже, че този, който знае, че има риба е умен.
Просто човек е или информиран или не е.
А между другото същите маломерни харипчета, които се хващаха до преди месец ли са отново на дневен ред?
'Щото ако карагьозът е толкова голям според мен не си заслужава да се лови,
а аз лично ако хванех нещо толкова голямо директно го връщах във водата да плува и да расте
(илариите обаче ги прибирам, защото популацията им явно определено не е застрашена от изчезване).
Наслука на всички!

- 1000n
- разбира нещата
Ха сега да видим дали Митака ще си признае, че карагьоз лови?liubak написа: ...Той такива риби не лови, влючително илария и платерина.
Така, че не крие никаква информация.

Наслука!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
1000-ка,направо карагьоз си дърпат ве.
Пали джапанките и бегай под моста - и без това у Софето
ще те чукне някое ледено яйце,язък за бележника ти после.
А относно Митака,той лови дето тарапаната е яко разредена.
Пък и ако ви каже точните координати - ще дойда да снимам,
сеир ще е да видя 200човека накачени на етажи на точното място.
Пали джапанките и бегай под моста - и без това у Софето
ще те чукне някое ледено яйце,язък за бележника ти после.
А относно Митака,той лови дето тарапаната е яко разредена.
Пък и ако ви каже точните координати - ще дойда да снимам,
сеир ще е да видя 200човека накачени на етажи на точното място.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Не ми преписвай думи които не съм казал/написал.1000n написа:Ха сега да видим дали Митака ще си признае,че карагьоз лови?liubak написа: ...Той такива риби не лови, влючително илария и платерина.
Така, че не крие никаква информация.![]()
Наслука!
Тук колегите говорят за Харип, а не за карагьоз.
Че от кога хората си избират какъв размер риби да им кълват. Те да не са харпунджии, че да си избират размера на рибата. И аз ходя за едро, ама винги има и дребно. Се едно да кажеш> аз граца не ловя , а само сафриди. 

Да тъп съм,искаш да ме подостриш ли??? Я малко да внимаваме с обидите че знае ли човекSANTIMIR написа:Аве ти тъп ли си ? Или се правиш на мн. умен .Защо според теб е форума ? Да обясня все пак , някой са на работа , някой са на 70 и повече км. Съвсем нормално е да се пита , никой не те кара на сила да отговаряш .

И още нещо да споделя на УМНИКА че примерно и аз съм на работа(както и много други които ходят) но това не ми пречи да ходя и сутрин и вечер(за последните 4дена съм ходил 7 пъти)ама се иска желание и мерак,за риба се ходи не заради самата риба ами заради самата ТРЪПКА (няма ли да го проумейте това) ела ще ти отстъпя мястото си ще ти подаря и уловената риба и колкото хвана като си там и нея ще ти дам белким си задоволите лакомията (месари )
Любаче мерси за подкрепата и добрите думи който казваш за мен,ловя си ги тези риби (рядко ги ям) подарявам ги на комшии и роднини.просто кефа като те спре е неуписуем и затова ги дърпам(колкото мога де)
Рибата си е хариб но който играл играл мача приключва скоро всеки ден все по малко риби излизат (жалко за месарите

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!