Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболова около Русе
Това е за окотоkasabinho написа:Дай някоя снимка да облажим окото - бреее кви са тези кефали, в Дунава не съм виждал, камо ли хващал.PITBYL написа:Zdraveiteizv se ama laptopa mi nqma Kirili4a :oops.Dneska napravix parviq si yspe6en izlet na Dunava pri Pirgovo za 3 4asa .Predi da zavali qko na direkten teleskop 7m s mnogo zaxranka kam 6*7 kila ribka
Polovinata obratno v rekata malki kefali beli ripki i malomerni 6aran4eta
Nakefix se qko.

На заден план е моста.
Живей за днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде.
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко

Аз ходя през 2 дена и ми омръзна
Нямам време, преди забраната направих няколко хубави риболова на Янтрата.kutinchev написа:Сигурно расперчета е искал да каже колегата
kasabinho - ти какво правиш, ходиш ли някъде?
Разбрах, че тенис мена ходи на КТМ-то ама резултатите какви са?
КТМ - нищо.

Kakto pi6e na nika mi az sam novobrane4
.Mnogo se izvinqvam
kefalite deto sam gi pusnal 4ak sega razbrax 4e sa bili dosta dobri 4ervenoperki
MNOGO SAM TAP
ama ni6to neka porasnat 

PITBYL написа:: MNOGO SAM TAP![]()

Здравейте, колеги, някой да е ходил скоро на Николово? Или някъде по Дунава, да си начеша крастата? 

- potrebitel_666
- новобранец
На Дунав няма да стане начесването колега! Не знам какво става, но рибата неще да хапИ!пууух написа:Здравейте, колеги, някой да е ходил скоро на Николово? Или някъде по Дунава, да си начеша крастата?

Четвъртък бях на Николово, до към 18:00 следобед(заради бурята бърже се прибрах), 2-3 плахи бутвания и една малка таранка... бял торен царевица нищо не помогна. Колегите с които говореих до мен бяха извадили 2 таранки и една платика(колкото и да ми се стори странно, че има платики там).пууух написа:Здравейте, колеги, някой да е ходил скоро на Николово? Или някъде по Дунава, да си начеша крастата?
Dneska bqx na plateniq na Karanvarbovka e naistina si na4esax krastata na 6metra s 1gr plyka na bql mnogo taranka i 7 6aran4eta okolo 800gr do kilo.
- SBANKOV
- ще става разбирач
Някой на Антимово и Малък преславец не е ли ходил? Да спусне инфо за двата водоема.
пп относно цитата
Питбуле, пиши на кирилица, че старите хора като мен им е трудно да четат, а и като нищо може да ти замият мненията с горнооряховски Сапун
пп относно цитата
PITBYL написа:Dneska bqx na plateniq na Karanvarbovka e naistina si na4esax krastata na 6metra s 1gr plyka na bql mnogo taranka i 7 6aran4eta okolo 800gr do kilo.
Питбуле, пиши на кирилица, че старите хора като мен им е трудно да четат, а и като нищо може да ти замият мненията с горнооряховски Сапун

Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Вчера сутринта 8 ч тръгнахме за кошарна излизаха едри таранки към обяд стана беля и на един дъх стигнахме в спешното

murade нещо Ви ухапа ли?
Не хванахме сом колкото мене