Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от brandon76 »

:roll: :roll: :roll:
Emo-83 написа:Все си мисля,че я взехте от мен,а в Мичурин ги правят и може всеки да си я вземе от там.Но що ме потърсихте и аз се чудя. :roll:
Това смятам не интересува аудиторията :!:
Друг е въпроса , че не сме ти рекламно лице :idea: Все пак рекламата и тя пари струва :D :wink:
Последно промяна от brandon76 на Чет Юли 10, 2014 4:47 pm, променено общо 1 път.
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Don4o_62 написа:само да не иска да я качва от язовира на вилата с лебедка :D че тогава трябва за лифт да помисли :D
ами нищо не казвате че и колата трябва да е 4 по 4 иначе на излизане...няма излизане
Доне нема проблеми и без 4х4 аз дърпах 4 години без,неудобството е че некой път се налага да се слагат вериги,
ама пък то е за сметка на по ниския разход,иначе не легне ли на пода минава отсекъде с веригите.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Славее написа:Ицко на ефтиния вариант за ремарке ти е да дебнеш некой от селата с туристическо и да не го ползва,даваш му 20-300 лв,изхвърляш канатите,удължаваш централната тръба с колкото е нужно за висимост от лодката,две
гумени ценрални ролки на които да стъпи лодката/около 20-30лв броя,4 странични ролки по 10лв броя,като ти си правиш рамената,лебедка що годе прилична около 50 лв,два мортисиора да присадиш да не подскача много и
си готов,ако имаш приятел заварчик или сам си го можеш,може да се включиш в 500-600лв,не слагаш допълнителни пътеки и утежнения,при правилно нивелиране на лодката спрямо тежеста на теглича/от моста/ ще можеш да си я дърпаш колкото искаш.
Предполагам че Славе има в предвид нещо такова,което си измайсторих аз сам и ми е много удобно да я обслужвам сам-и най важното в ремаркето си събирам цялата цигания :lol: ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение Удължих си оста за да маневрирам спокойно ,направих си подвижна рампа за лодката -сложих и лебедка,рампата е на панти в задния край-и когато ми трябва само ремаркето я повдигам от заключващите шипове и я свалям,после пак си я слагам.Много лесно и бързо става,освен всичкия багаж в ремаркето -когато сме двама си свалям и мотора прибирам в ремаркето,когато съм сам си стои на лодката-само пускам и вадя :wink: Аз не си взех колесар-а имам изгоден-заради багажа,но ако държиш на колесар-тука е във Варна-с регистрация и без регистрация :D
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ще го мисля....

Ония ден получих съобщение от НГ, нищо не е хванал за цял ден, ама това е видял... :twisted:
"Преброих над 15 въдици с рибки на храстчетата. Привечер отидоха да слагат още...."

То що не ще...всичко е изловено.... :roll:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от brandon76 »

Режете бе :idea:
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Тоци,акъл да не давам като некой досадник,ама разглобявай я поне два,три пъти годишно......набива се пясък под панелите и започва да протрива пвц то под шините дето държът дъното,абе с други думи ял съм го вече с тоя мързел да не я разглоба и измия.Едно от другите недостатъци е че водата неможе да се източи на 100процента
и след време има вероятност да изгние транеца,в момента един приятел сменя транеца на ямаха 380 лодката е на
4 сезона,на Тапета продадох също един зодиак с изгнил транец от возене на ремарке. :lol: :lol: :lol: та ме изкара мошенник :lol: :lol: може и нито едно от двете да не ти се случи,но аз казвам какво на мене ми се случи,и лодка с цена 2950лв,я продадох за 1000лв след един сезон ползване,поради немарливост и мързел.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

toci23 написа:.........,но ако държиш на колесар-тука е във Варна-с регистрация и без регистрация :D
Смимай го да каже Бранко, дали ще стане за 4 м, а на лични ми пиши за цената... :D
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:
Смимай го да каже Бранко, дали ще стане за 4 м, а на лични ми пиши за цената... :D
Ице няма кво да ти ги снимам,просто ще ти пусна да разгледаш обявите.Не познавам продавачите-но ходих да ги гледам :lol: и от всички които гледах-тези ми изглеждат доста добре като цена -състояние,но в крайна сметка аз реших ремарке заради багажа-дори ми излезна малко по скъпо от регистрирания колесар :lol: Единия е с регистрация сна торсьон 1200лв. а другия който на теб може би ще ти върши работа е без документи за 600лв.Само да намеря обявите и пускам......
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

toci23 написа:
yco написа:
Ице няма кво да ти ги снимам,просто ще ти пусна да разгледаш обявите.Не познавам продавачите-но ходих да ги гледам :lol: и от всички които гледах-тези ми изглеждат доста добре като цена -състояние,но в крайна сметка аз реших ремарке заради багажа-дори ми излезна малко по скъпо от регистрирания колесар :lol: Единия е с регистрация сна торсьон 1200лв. а другия който на теб може би ще ти върши работа е без документи за 600лв.Само да намеря обявите и пускам......
http://olx.bg/kolesar-za-lodka-i45651397" onclick="window.open(this.href);return false; :? Ице другия е продаден веднага след мен :wink: Но си прав-нека види някой дет разбира-че и аз нищо не панимаю,все още :rolleyes: :lol: :drinkers:
Последно промяна от toci23 на Чет Юли 10, 2014 8:27 pm, променено общо 1 път.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Славее написа:Тоци,акъл да не давам като некой досадник,ама разглобявай я поне два,три пъти годишно......набива се пясък под панелите и започва да протрива пвц то под шините дето държът дъното,абе с други думи ял съм го вече с тоя мързел да не я разглоба и измия.Едно от другите недостатъци е че водата неможе да се източи на 100процента
и след време има вероятност да изгние транеца,в момента един приятел сменя транеца на ямаха 380 лодката е на
4 сезона,на Тапета продадох също един зодиак с изгнил транец от возене на ремарке. :lol: :lol: :lol: та ме изкара мошенник :lol: :lol: може и нито едно от двете да не ти се случи,но аз казвам какво на мене ми се случи,и лодка с цена 2950лв,я продадох за 1000лв след един сезон ползване,поради немарливост и мързел.
:lol: :lol: :lol: Благодаря Славе,предупреждавали са ме за какво ли не :lol: ама за пясъка не :roll: А водата се източва напълно-и малкото което остава го изсмуквам с гъба,сега е лято изпарява се-ама зиматаааа :rolleyes: :lol: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

То хубаво ама..., как се транспортира без регистрация? :roll:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:То хубаво ама..., как се транспортира без регистрация? :roll:
Питай Франко :lol: :lol: Ще почерпиш един риболов на Ивито и ..........
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...и отвънка ако стои, колко зими ще издържи.... :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:...и отвънка ако стои, колко зими ще издържи.... :lol:
Ееееееее не съм Ванга бе Ицеее :lol: :rolleyes: :drinkers:
Иво Ломски
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иво Ломски »

Това с ремаркетата е сериозен въпрос. Не съветвам никой да реже и заварява, защото на пътя всичко може да стане, а нашите пътища не са от най-добрите. Човешкия живот не струва колкото едно ремарке. Съветвам всички с по-големите лодки да си купят ремарке с ин. спирачки.
На мястото на човек можеш да седнеш, но не и на късмета!!!
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”