Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG
Кво ти пука?!Кой ти глеа у таа жега?!Vid написа:Къца, те риби наистина ли си ги уловил или...... ги вадиш от дюкяня??stefan4etoo написа:
![]()
![]()
![]()
.

- Vid
- кандидат преподавател
къца - кълве написа:Кво ти пука?!Кой ти глеа у таа жега?!![]()
![]()

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Не ме надценявай!В дюкяна няма такива екземпляри.

- Vid
- кандидат преподавател

Кефала тотално се е изпарил в нашите географски ширини. По Арда тотално липсва, по Марица се ловят до педарка... На въртележки №2 безкрай удари, но като туря №1 или 0, почвам да закачам по някоя и друга риба...

Чак не смея да туря воблер, щот как да ги ловя те маломерки???
То и сомовете се изпариха и расперите също..., вече с нетърпение чакам следващата почивка в Гърция, че поне да се наситя на риболов на непознати за мен риби...
То и затова ти споменах в едно предишно мнение да вземеш да ги утежниш те воблери, че да летят по надалеч.....
Сенека
Сенека
- stefan4etoo
- сериозен играч
Слагай бомбардата и бой.Vid написа:![]()
Ай да спрем с дюкяните..
Кефала тотално се е изпарил в нашите географски ширини. По Арда тотално липсва, по Марица се ловят до педарка... На въртележки №2 безкрай удари, но като туря №1 или 0, почвам да закачам по някоя и друга риба...![]()
То и сомовете се изпариха и расперите също..., вече с нетърпение чакам следващата почивка в Гърция, че поне да се наситя на риболов на непознати за мен риби...
То и затова ти споменах в едно предишно мнение да вземеш да ги утежниш те воблери, че да летят по надалеч.....
Иначе за по моя край са си екстра,като засиля с все сила и цопва на пядя от другия бряг

- къца - кълве
- сериозен играч
Ходих на Дунава да настройвам седем и десет сантиметровите.Няма пипане,за разлика от миналата година.Надявам се,че като заесенее нещата ще се променят.На Огоста всичко е окей няма празно.Vid написа:![]()
Ай да спрем с дюкяните..
Кефала тотално се е изпарил в нашите географски ширини. По Арда тотално липсва, по Марица се ловят до педарка... На въртележки №2 безкрай удари, но като туря №1 или 0, почвам да закачам по някоя и друга риба...![]()

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
студена ли е още водата, че преди 20ина дни беше мноого студена
- къца - кълве
- сериозен играч
Водата е студена и висока,рибата здрава и много.niki23 написа:студена ли е още водата, че преди 20ина дни беше мноого студена
- къца - кълве
- сериозен играч
Не знам дали няма да прозвучи самонадеяно,но мисля,че ако дойда на тези ширини с къца-кълве ще намеря добри кефали.Vid написа:![]()
Ай да спрем с дюкяните..
.

- Vid
- кандидат преподавател
То, че си звучи самонадеяно, спор няма, щом Я не мога да ги уловя де познавам всеки сантиметър от реките... Ама, още сА уча де...къца - кълве написа:Не знам дали няма да прозвучи самонадеяно,но мисля,че ако дойда на тези ширини с къца-кълве ще намеря добри кефали.Vid написа:![]()
Ай да спрем с дюкяните..
.
Инак, ако имаш път в югоизтока, може да направим съвместен риболов с те воблери и да ми преподадеш някой и друг урок. А пък, пийването и апването е задължително....

Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Знам един начин как да стане,но не мога да обещая кога.Vid написа:То, че си звучи самонадеяно, спор няма, щом Я не мога да ги уловя де познавам всеки сантиметър от реките... Ама, още сА уча де...къца - кълве написа:Vid написа:![]()
![]()
.
Инак, ако имаш път в югоизтока, може да направим съвместен риболов с те воблери и да ми преподадеш някой и друг урок. А пък, пийването и апването е задължително....

- къца - кълве
- сериозен играч
Оправи ли компа?stefan4etoo написа:[quote="
Къца ама кви са тия воблери брето неска за един час с червената и жълтата жаба(най вече червената) изпонабодох де що има кефал бре
.Без да преувеличавам кацнал на едно дърво(дънер изкоренен от водата миналата седмица)имам сигурно над 30 риби като имам и два по около килото.Направих клипчета на първите 10 (нали обещах)и след това само ловя
.На всяка проводка удар,на всяка втора риба
![]()
Ама нещо ми се ебава компа и не мога да го свържа с телефона да прехвърля клипчетата.Като отстраня проблема ще ги кача![]()
![]()
![]()
![]()

- stefan4etoo
- сериозен играч
Некъца - кълве написа:Оправи ли компа?stefan4etoo написа:[quote="
Къца ама кви са тия воблери брето неска за един час с червената и жълтата жаба(най вече червената) изпонабодох де що има кефал бре
.Без да преувеличавам кацнал на едно дърво(дънер изкоренен от водата миналата седмица)имам сигурно над 30 риби като имам и два по около килото.Направих клипчета на първите 10 (нали обещах)и след това само ловя
.На всяка проводка удар,на всяка втора риба
![]()
Ама нещо ми се ебава компа и не мога да го свържа с телефона да прехвърля клипчетата.Като отстраня проблема ще ги кача![]()
![]()
![]()
![]()

Между другото направих още няколко добри излета с къца-кълве ,много ги апят бре пустите му кефали

- къца - кълве
- сериозен играч
Добре ме представяш на Янтра.За Огоста е моя грижа.Ще трябва да гостувам на Видю да покажа кво можа на Марица и Арда.Чакам и Павката да каже за турнира на Тунджа.Големи заявки!Дано не се изложа!:Dstefan4etoo написа:къца - кълве написа:stefan4etoo написа:[quote="
Между другото направих още няколко добри излета с къца-кълве ,много ги апят бре пустите му кефали![]()
- Vid
- кандидат преподавател
Тва съм го пропуснал..., та може и Я да се включа..,, не за друго, ами да пием по еднокъца - кълве написа:Чакам и Павката да каже за турнира на Тунджа.Големи заявки!Дано не се изложа!:D

Това щото тази година съм редовен на Тунджа, поради работни ангажименти в Ямбол и Елхово, ама риба ЙОК

Сенека
Сенека