Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Ристе,отивай в отпадъци и търси някой заден мост, но от кола с предно та отзат моста да е като каруца
да ти легне по 60 стинки килото,смятай....малко удължаване с една тръба още някоя торбичка стинки
,някое колело отгоре тук там да подпира Мичуринката и проблеми ьок,караш си я от вилата до долу и не ти трябва регистраций и разни набутвачески екстри 
има и втора ръка Мичуринки тънка лайсна по морето,особено зимния период,та цялата работа ще ти излезе колкото едно регистрирано селско ремарке

има и втора ръка Мичуринки тънка лайсна по морето,особено зимния период,та цялата работа ще ти излезе колкото едно регистрирано селско ремарке

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- brandon76
- ще става разбирач
Нещо сте в грешка тукаtoci23 написа:Питай Франкоyco написа:То хубаво ама..., как се транспортира без регистрация?![]()
Ще почерпиш един риболов на Ивито и ..........

brandon76 написа:
Нещо сте в грешка тукаНашия колесар си е минал технотест и си е регистриран
![]()

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Утре реших да сменя малко дестинацията
че на Цонево и жабите ми се смеят вече
та тази нощ заминавам за яз.Тича
често ходя и там защото поне от към бели риби няма как да си валат
но не ми е това целта,Въпроса ми някой случайно да има някво инфо за там-да ме насочи каде да се паркирам (пътищата ги знам от всички страни на язовира)каде да го търся дълбочина стръв,както и на тролинг,дълбочина цвят марка воблер -за в момента.Знам че тука пишещите имате всичкото това инфо
Може и на лични

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Те,знаещите за Тича,май вече спряха да пишат 

- brandon76
- ще става разбирач
Лодката е екстра
за клатене и кльонк няма проблеми.Над борда не сме висяли едновременно още
но като гледам как се държи няма да има проблеми!Снимки на оборудването нямаме още,но и това ще стане!От мерак забравихме да снимаме
Засега сме с една двутактова 12ка Тохацу , двамата с малко багаж върви с 32км/ч 

Знам че е така,в момента прегледах идвата форума -къде ли не,с търсачкатаyankosan написа:Те,знаещите за Тича,май вече спряха да пишат

Браво,като му дойде времето ще покажа и аз на какво съм се спрялbrandon76 написа:Лодката е екстраза клатене и кльонк няма проблеми.Над борда не сме висяли едновременно още
но като гледам как се държи няма да има проблеми!Снимки на оборудването нямаме още,но и това ще стане!От мерак забравихме да снимаме
Засега сме с една двутактова 12ка Тохацу , двамата с малко багаж върви с 32км/ч

brandon76 написа:Режете бе
Да ама не моим...
Пратих ти го на лични....

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Some news...? ..

-Бранко..., екстра ти е ремаркето, ама аз ще го правя, нещо по лесно и леко за 2-3 км пробег...
Та разполагам с 12' гуми и джанти от Миникупъра на брат ми...
, само мост трябва да търся, железа имам....елекрожен- имам, шлайф- имам, трети разряд....имам...
само не знам кой ми го даде, да ида да го набия...
Реших там да го сглобявам и ще реша проблема с транспорта..., някой да има повече от трети разряд-заварчик..
..да ми помага, ..от мен сома...
.. и черпнята...

Реших там да го сглобявам и ще реша проблема с транспорта..., някой да има повече от трети разряд-заварчик..

Сега се сетих, кой ми даде 3-и разряд...
през 82-а г. Казваше се Далчев..
Отиваме на обучение към гимназията за стругаро-фрезист, до автогара юг се намираше пуца..и до нея е тютюневата фабрика и изхвърлени едни дефектни цигари уинстън по две педи..
, та вземем две шепи и се падам при Далчев на ножовката-мастит българин на 65 г. .
Тогава първата операция е да му вземеш вестник работ. дело и ти дава 5 ст..., като се върнеш си подава шепата за ресто от 2 ст.
, ..а аз му тръсна пепелта от вносната цигара в шепата...
Обедна почивка на ножовката-спира се млякото дето охлажда, Далчев си разтваря прочетения вестник и почва да си реже тънко мазна сомска опашка....., като нямаше сомска, я караше на слнина с лук..., че к'во ще научиш от Бай Ганя...
Сомаджия явно беше...
мъъъъ...
известен явно... 

Отиваме на обучение към гимназията за стругаро-фрезист, до автогара юг се намираше пуца..и до нея е тютюневата фабрика и изхвърлени едни дефектни цигари уинстън по две педи..

Тогава първата операция е да му вземеш вестник работ. дело и ти дава 5 ст..., като се върнеш си подава шепата за ресто от 2 ст.

Обедна почивка на ножовката-спира се млякото дето охлажда, Далчев си разтваря прочетения вестник и почва да си реже тънко мазна сомска опашка....., като нямаше сомска, я караше на слнина с лук..., че к'во ще научиш от Бай Ганя...

Сомаджия явно беше...

- Поморийския
- ще става разбирач
Рибите са яко пържениtoci23 написа:Утре реших да сменя малко дестинациятаче на Цонево и жабите ми се смеят вече
та тази нощ заминавам за яз.Тича
често ходя и там защото поне от към бели риби няма как да си валат
но не ми е това целта,Въпроса ми някой случайно да има някво инфо за там-да ме насочи каде да се паркирам (пътищата ги знам от всички страни на язовира)каде да го търся дълбочина стръв,както и на тролинг,дълбочина цвят марка воблер -за в момента.Знам че тука пишещите имате всичкото това инфо
Може и на лични
![]()
![]()
Успех
Поморийския написа:
Рибите са яко пържени
Успех

Последно промяна от toci23 на Пон Юли 14, 2014 1:54 pm, променено общо 1 път.
А бе Тоци,подреждай ги тез снимки!