Къде предпочитате да ловите?

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Къде Ловите?

Язовир
113
54%
Река
72
35%
Гьол
17
8%
Друго?
6
3%

Общо гласове: 208

Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Бива ,но кога и как?
Ама айде да не спамим.....
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
balkinei
новобранец
новобранец

Мнение от balkinei »

:lol: Тая думичка я срещам често из тоя сайт !Като топло геврече си я подхвърляте ! Не е добре тая работа ! :wink: А в една почерпка ...нищо лошо !!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Виждам че има 35 човека които са гласували за РЕКА.Аз също съм един от тези който ако има чалъм,няма да ходя никъде другаде да ловя,ако до мен/там където живея/ минава ДУНАВА Изображение

Имате всички видове риби които може да си пожелаете да ловите.И такива които ги няма във вътрешните водоеми.Второ,без да искам да обидя други колеги,за да се лови на река и то със успех,се искат доста познания.Първо,трябва да се пребориш със - течения,водовъртежи,водорасли,дървета и всякакви плуващи и търкалящи се по дъното простотий.Язовира,също не е за пренебрегване,но ако аз живея до ДУНАВА,няма да стъпна на никой язавир.Ако Дунавските колеги видят ние МАРИШКИТЕ рибари,във какви шибани места ловим/тясни,плитки,пълни с дървета и драки/направо ще им се приплаче,но ходим и хващаме.Колеги от Дунава,направо благородно ви завиждам. :oops: :lol: :oops: :lol:

А това място което колегата БАЛКИНЕЙ е снимал е убиец за сомове,само за воблер.Направо се разболях като го гледам. :shock:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

90% oт излетите ми са на язовири но напоследък се запалих по речния риболов :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

И ако е по такива реки ксато Дунав,Искър и Марица е супер.Има всякаква риба и ако неще един вид риба,веднага обръщаш на друг.Ако неще и другия,зглобяваш спининга и ги почваш.Ако иска да вземе де :lol: :wink:

snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Дунава е класика,но както всичко нашенско,малко сме унищожили рибните видове и запаси.
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Дунав си е баш по-най... ама и на гьол може за разнообразие. :wink:
Д-р Дулитъл
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Д-р Дулитъл »

В тоя ред на мисли аз се раздвоявам- р.Огоста-на 3 км от мен,Дунав-на 6 км,река Скът-минава през градчето...опс,излезе,че се разтроявам...
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Малей....ако живея до Дунава и ходим тази бригада дето сме тук,направо ще ги размажем.А що се отнася до това че по Дунава се изловявала или била изловена рибата само ще кажа че това е невъзможно по никакъв начин.То един обикновен язовир немогат да го изловят тотално и рибари и бракониери то Дунава :lol: Снек,не се залъгвай приятелю,това неможе да стане.И ние като беше голямото наводнение си викахме че няма да има риба доста дълго време,но риба си имаше и след него и сега.Ох,само да доиде шибаното лято че немога да понасям зимата. :roll: :lol: :lol: :wink:

snegk

Мнение от snegk »

Брат,не казвам,че я няма на цяло,но сравнение с другите държави на Дунава,ние просто сме сиромаси.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

snegk написа:Брат,не казвам,че я няма на цяло,но сравнение с другите държави на Дунава,ние просто сме сиромаси.
Илийка, на Дунава положението е долу-горе следното:
- В украинския участък на делтата доскоро като гранична зона по целия бряг имаше пет метрови огради с бодлива тел, вишки и автоматчици. Ясно защо има риба.
- В румънския участък до силистра реката е дълбока, с безброй труднодостъпни острови и канали, липованците я мрежат зверски от памтивека и не могат да я изловят.
- Нашия учъстък е сравнително плитък и разлят, колебанията в нивото силно се отразяват на поведението на рибата. Но риба има много и всякаква.
- Сръбския участък е най-дащен откъм големи риби. Двата шлюза Джердап 1 и 2 осигурават големи дълбочини, относително постоянно ниво и слабо течение при което се утаяват хранителните вещества. Направо е като рибарник! :D
- В Унгарско се ловят други риби, контролът е убийствен и безпощаден. :wink:
- От Виена нагоре шлюзовете са кажи-речи през 20 км и реката е като езеро в туристически парк. Като добавим и велосипедните маршрути прецизно асфалтирани без нито една бабуна... Тук освен контрол има и самоконтрол. :wink: Едно време известен каракапитан обясняваше режима на риболов в Австрия така:
"Айн кукичка - ШПОРТ, цвай кукичка - ШТРАФ, СЕРКМЕ АБСОЛЮТНО ФЕРБОТЕН!!! :lol: :lol: :lol:
Аватар
balkinei
новобранец
новобранец

Мнение от balkinei »

snegk написа:Дунава е класика,но както всичко нашенско,малко сме унищожили рибните видове и запаси.
Там е тя ,че не сме го унищожили ние Дунава ! Не вярвам някой от тук присъстващите да е ходил да трепе риба с "Дунаритски малай" .Хубаво е ,че започнаха да се нормализират нещата ! Пък ,какво лошо ако забранят и промишления риболов за някоя годинка ! Що не завинаги !
Аватар
ioska70
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ioska70 »

:roll: ДРУГО? мисля си сега.1. На риба точка Сом. 2.Канал хоби тв 3.Френския канал за лов и риболов.4. Като съм във Варна сме и на морето, а кат идем в Русе съм и на ез.Текето. Река Дунав рядко се пропуска. Но най-много ловя стари риби от предни риболови когато срещна приятел рибар :D
Наслука.
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

Аз съм за реката като казва Кроки по марица рядко да останеш валат стига малко да ги разбираш
иначе яз.Въча много ме кефи .Винаги имаш шанс да удариш дзверо
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Къде предпочитате да ловите?

Мнение от muerter »

то маи риба не остана тьи 4е дето да идеш все едно :evil:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”