Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Тракай,Литва
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
Тракай,Литва
Добър вечер:)
Не съм сигурен,че тук е мястото за темата,но все пак ще пробвам.За известно време ще бъде в Тракай,Литва на обучение.Отседнали сме в Тракай,има доста езера в близост които са позволени,риболовен билет може да се закупи от всякъде за смешни пари.Въпросът е дали някой е практикувал спорта тук и е запознат с видовете обитатели и места. Порових доста из нета,но не намерих нищо полезно.Това което намерих са оферти от хотели като атракция,а аз искам да си помятам някоя плувка нейде из Литовско.
Благодаря предварителни
Поздрави
Не съм сигурен,че тук е мястото за темата,но все пак ще пробвам.За известно време ще бъде в Тракай,Литва на обучение.Отседнали сме в Тракай,има доста езера в близост които са позволени,риболовен билет може да се закупи от всякъде за смешни пари.Въпросът е дали някой е практикувал спорта тук и е запознат с видовете обитатели и места. Порових доста из нета,но не намерих нищо полезно.Това което намерих са оферти от хотели като атракция,а аз искам да си помятам някоя плувка нейде из Литовско.
Благодаря предварителни

Поздрави

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
-
- разбира нещата
Re: Тракай,Литва
Хващай спининга,слагай по големи блесни и воблери и си ти.
Re: Тракай,Литва
Здравей. Малко късно ти видях темата Та ако има някакво значение вече там основно е пълно с червеноперка. Има и щуки и костури. В по-дълбоки езера има и змиорки. Това от Латвийско го знам, ама то е същото. целия район е пълен с езера. А Дагдава си е и бая река. Двойно, че и отгоре Марицата.
Дано съм бил полезен и пиши какво си направил.
Дано съм бил полезен и пиши какво си направил.