Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Карагьоз 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Карагьоз 2014
Това, че някой не знае, че има риба, не означава, че е тъп,1000n написа:ianimar написа:пичове вие май сте тъпите ,от 10тина дена се взема добре а Вие незнаете смешна работа.
нито пък може да се каже, че този, който знае, че има риба е умен.
Просто човек е или информиран или не е.
А между другото същите маломерни харипчета, които се хващаха до преди месец ли са отново на дневен ред?
'Щото ако карагьозът е толкова голям според мен не си заслужава да се лови,
а аз лично ако хванех нещо толкова голямо директно го връщах във водата да плува и да расте
(илариите обаче ги прибирам, защото популацията им явно определено не е застрашена от изчезване).
Наслука на всички!

- smel1968
- ще става разбирач
А с какви такъми се хваща тази риба-отдавна искам да се науча,сигурно и аз съм много тъп.
Гледам хвърлят с много мухи и едно олово на края?
Митак ама какво да направиш,простотията и лакомията по хората ходят-не по рибите.
Ianimar-мислех да ти звънна ама разбрах че знаеш,ама тези дни ще ти кажа и за нощното бдение,само да се оправя,че съм болен с пневмония.
Митак ама какво да направиш,простотията и лакомията по хората ходят-не по рибите.
Ianimar-мислех да ти звънна ама разбрах че знаеш,ама тези дни ще ти кажа и за нощното бдение,само да се оправя,че съм болен с пневмония.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Янкич,за да знаят къде и каква риба има са нужни ПРИЯТЕЛИ,който ти звънкат и на който ти звънкаш ако не го видиш там.Явно на незнаещите им липсват такиваianimar написа:от 10тина дена се взема добре а Вие незнаете смешна работа.

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

рибата е от Аспаруховската страна,за това сутринта не се гъчкайте на Варненската.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
РПГ или лимонка - и двете вършат рабта.smel1968 написа:А с какви такъми се хваща тази риба-отдавна искам да се науча,сигурно и аз съм много тъп......

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
по-бързо се стабелизирай че тая настинка си е сериозна,а за нощното бдение съм вчас направих 3 успешни риболова.smel1968 написа:А с какви такъми се хваща тази риба-отдавна искам да се науча,сигурно и аз съм много тъп.
- smel1968
- ще става разбирач
КИРО написа:РПГ или лимонка - и двете вършат рабта.smel1968 написа:А с какви такъми се хваща тази риба-отдавна искам да се науча,сигурно и аз съм много тъп......
Така много хващам-аз искам с въдица по една две рибки.

Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
-
- ще става разбирач

ей за това са всички тези питания .????? Надявам се стана ясно защо се пита толкова . На всички наслука и безаварийна година .
пп.НЯКОЙ СПОМЕНА ,ЧЕ ЩЕ МИ ДАВА РИБА

- radoadvokat
- ще става разбирач
Наздраве за умните, знаещи за карагьоза под моста. Тъпите ги съжалявам, незнаят.
Иначе и вчера се взимаше по някоя риба, ма и много хем умни хем прости има под моста. Внимавайте с тях
Иначе и вчера се взимаше по някоя риба, ма и много хем умни хем прости има под моста. Внимавайте с тях

това ли се искало???SANTIMIR написа:Казваш има риба или няма риба и нещата приключват.
Това съм го казал преди 4-5 дена ама явно с четенето някой е .............

2 страници назад има пост където съм го споменал + лека подробност дори

dobria1 написа:п.п. Риба има,(кал е ама винаги е било вчера,днес слабо)ама трябва и да се ходи,и определено този риболов не е за всеки така че мислете разумно

Това ми харесаradoadvokat написа: ма и много хем умни хем прости има под моста

Много са,аз затова малко страня от навалицата,тя рибата къща няма

- radoadvokat
- ще става разбирач
Рибата къща няма, ама те не го знаятdobria1 написа:Това ми харесаradoadvokat написа: ма и много хем умни хем прости има под моста![]()
Много са,аз затова малко страня от навалицата,тя рибата къща няма

-
- ще става разбирач
ВЧера слязах за 10 минути под моста и видях да излизат три карагьозчета около 25 см. поне , но само на една и съща въдица .Имаше поне 15- 20 човека
И "блъска" 130 км. да слезеш за 10 мин. под моста ли.SANTIMIR написа:ВЧера слязах за 10 минути под моста и видях да излизат три карагьозчета около 25 см. поне , но само на една и съща въдица .Имаше поне 15- 20 човека
-
- ще става разбирач